Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
suni

Аз ще гласувам с бюлетина номер две,.. а ти ?

Мнениеот suni » 09 сеп 2014 15:47

[center]Легенди на ЦСКА попаднаха в листите на партия "Българска социалдемокрация"[/center]

Някои от легендите на ЦСКА станаха кандидат-депутати в партия "Българска социалдемокрация". В листите са вписани Георги Велинов, Петър Жеков и Димитър Якимов.

Бившият вратар на "армейците" Георги Велинов е първи в листата на формацията във Велико Търново и трети в Русе. Жеков и Якимов са на първите две места в Хасково и Ямбол.

Александър Томов е на първо място в листата на 23-и район в София, както и във Варна.

Кандидат-депутати са още членът на управителния съвет Иво Котев и директорът на "Българска армия" Бойко Ноев.

Жребият отреди на "Българска социалдемокрация" номер две в бюлетината за предсрочните парламентарни избори на 5 октомври. "В листите на БСД личат имена на множество университетски преподаватели, хора от средите на БАН, бивши военни, индустриалци, спортни деятели, младежки лидери и др.".
http://www.bgsd.eu/
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Bate_Mitko
Контакти:

Re: Аз ще гласувам с бюлетина номер две,.. а ти ?

Мнениеот Bate_Mitko » 09 сеп 2014 15:53

Това ли бил планът на Лупи? Да впрегне червените да гласуват за него, да стане депутат и да отърве затвора!!! :o
Умно, не се бях сетил до сега, иначе знаех че има план де! ;)
Ако не можеш да подкрепяш любимият отбор когато губи, не го подкрепяй и когато печели!
Бъди толерантен, битката е долу на терена!
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 сеп 2014 16:01

Браво, страхотен избор :!: Поздравявам те, за което. Не трябва и не можем да оставим комунизма да си отиде, а с него и всички комунистически престъпници. Не бива да стоим отстрани и да гледаме безучастно. За това, гласувайте с бюлетина №2 :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 09 сеп 2014 16:02

Bate_Mitko написа:Това ли бил планът на Лупи? Да впрегне червените да гласуват за него, да стане депутат и да отърве затвора!!! :o
Умно, не се бях сетил до сега, иначе знаех че има план де! ;)

Митко, Митко, чак Бате, то за да се сетиш, трябва да мислиш, а за да мислиш, трябва и акъл ... :mrgreen:
Лесно беше по Тошово време, партията спускаше петилетния план, а твоята задача беше само вместо за пет да го изпълниш за три...Сега нещата се пообъркаха, ама нейсе... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 сеп 2014 16:05

До преди малко нямаше да гласуват,сега ще гласуват за Лупи :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

На линия
Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 09 сеп 2014 16:07

CTAHKO написа:Браво, страхотен избор :!: Поздравявам те, за което. Не трябва и не можем да оставим комунизма да си отиде, а с него и всички комунистически престъпници. Не бива да стоим отстрани и да гледаме безучастно. За това, гласувайте с бюлетина №2 :!:

Що, тези с другите бюлетини кви са ?.. ;) Благородни девици ! :mrgreen:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 09 сеп 2014 16:14

CTAHKO написа:Браво, страхотен избор :!: Поздравявам те, за което. Не трябва и не можем да оставим комунизма да си отиде, а с него и всички комунистически престъпници. Не бива да стоим отстрани и да гледаме безучастно. За това, гласувайте с бюлетина №2 :!:

:roll:
Кои са тези социалдемократи ?
Защото, ако са като доносникът Петър Дертлиев - мерси за такива социалдемократи !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 сеп 2014 16:15

Аз ще гласувам за Лупи, но ето с тази бюлетина 8-)

[offtopic]Изображение[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 сеп 2014 16:19

viali69 написа:

:roll:
Кои са тези социалдемократи ?
Защото, ако са като доносникът Петър Дертлиев - мерси за такива социалдемократи !

Александър Томов и компания :) Малко по-зле са от социалдемократите на Дертлиев :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”