tmanolov написа:delqnski47 написа:tmanolov написа:delqnski47 написа:Смитка, цялата "изолация на Путлер" отиде в кофата...
:roll:
То не че е имало някога такова нещо де.
мда, като изолацията и опраскването на БХ, заради която бяха създадени цели 2 партии, като и двете се коалираха с него. И на едната даже си фен :oops:
Еми избирате го 6 пъти него. Кво да прайм
Да го изберем още 6, викаш :lol:
Делянка, понякога имам високо мнение за теб, ама в по-голямата част от случаите си единица мярка за припощина, да знаеш, като оная, на Дихонов :mrgreen: Някого, Бог да го прости, с дядо ми Христо играехме много табла, та като го затворех с капия, а той хвърлеше добър зар, лафът му беше "Бие, ама не ходи" - ако си играл табла, ще ме разбереш. та БХ може и да биеше, ама нямаше никога да влезе във властта и за няколко години щеше да иде на бунището, ако не бяха отрепките от умнокраставата измет и товите адепти на слафчу тъпуту. Ама нищо лично де, просто бизнес :oops:
Виж, лесно е да се плюе, ама да се види общата картинка (изборите от 2009 насам и къде е ГЕРБ като резултат. Минимум втори независимо от всичко . ) или да се даде решение - там сме пас, нали? Я кажи сега какво е решението, щото първото е ясно. :lol: