megan fox написа:sl321 написа:Мисля че бъркате да сравнявате в коя лига колко пари са дадени за трансфери и по това да се съди кой , какъв бил.
В Англия дават 42 мил за Анди Керъл. В Испания за толкова пари ще вземеш поне двама и то много по-качествени играчи от това дърво.
Въобще,ама въобще не е аргумент че Уигън са дали за някакво поредно дръвце сума пари.Alexx написа:В Англия играчите от средна класа са по-скъпи, защото например ако бяха нормални един среден отбор от Испания или Италия ще може да ги купи и от това губят английските средняци. Когато купуват английските средняци от чужбина вземат ги за доста по-малко пари отколкото в трансфер в Англия. Англичаните купуват евтино извън Англия и скъпо продават по между си и чуждите.
Смотльо, хубавичко ги виж тези 2 цитата: Е как след тях да не останеш с впечатление, че тоя бастун е собственост на Уигън и че те са се оръсили яката за него... Така че грешката не е в моя телевизор. Аз си признах, че нямам представа в кой отбор играе, просто съдя по ето тези коментари, които съм цитирал.
И къде пише,че Керъл е взет от Уигън за 42 милиона? Всеки запознат поне малко с ВЛ му е ясно,че нещо такова няма как да стане. Само дето ти си от хората които нищо не знаят за ВЛ,а в същия момент само плюеш по нея,защото си една плюнка. Хора като мен си гледат ВЛ и не плюят по другите първенства,защото не съм боклук като теб.