mizantrop написа:Какво е пък това ''посрещане'' с 1 и хикс....ами двойката къде е![]()
Двойката не се ли сещаш къде е в друг сайт?Даскале, наред ли е всичко при теб?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
mizantrop написа:Какво е пък това ''посрещане'' с 1 и хикс....ами двойката къде е![]()
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
mizantrop написа:Залагали ли сте по системата 1-3-2-6 ?....аз я знам от 15 години,но проблемът тук е да се намерят залози с коеф. около 2,00...и сега май съм на път да разреша тази дилема![]()
https://www.prognozi365.com/%D1%81%D1%8 ... F-1-3-2-6/
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:mizantrop написа:Залагали ли сте по системата 1-3-2-6 ?....аз я знам от 15 години,но проблемът тук е да се намерят залози с коеф. около 2,00...и сега май съм на път да разреша тази дилема![]()
https://www.prognozi365.com/%D1%81%D1%8 ... F-1-3-2-6/
Добре, де, не е ли много голям риска от бърз фалит, ако жулиш само коефициенти 2.0 и нагоре? При тоя коефициент залозите май са доста тегави.
THE G.A.M.E написа:Не знам, ама на Генк - Уест Хям след 30-тата мин. тъча беше 2.5 а "свободният удар 3.25... При 16 поредни залога по 11 лв. на тъч и 8 на "свободен удар" = 13 успешни... И накрая след 80-тата мин. закриха този тип залози.![]()
Пресметнах, че ако цъках по 26 лв. на тъч+20 на "свободен удар", щях да съм 100+ кинта отгоре.![]()
В интерес на истината, в големи периоди мача беше накъсан, не при всички двубои човек може да има такъв успех.
Хубаво е при този тип залози, да се гледа мача, за да се види агресивността и дали отборите рискуват в атака.
Щото аутовете и корнерите също може да са често явление, а не е желателно.
Цъкам тъч+"свободен удар" ( тук влизат и засадите ) ... Опцията е "1-во положение в следващите 5 мин."TristaNNN написа:Разкажи, моля те, с малко повече подробности за тая схема. По спомен и преди си я споменавал, но аз тогава не схванах много-много.
Ами виж ги, корнер, аут и дузпа.mizantrop написа:Да де,ама кви са другите опции - корнер,аут,гол ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта