Помощ от инженер/физик

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Помощ от инженер/физик

Мнениеот 1982 » 05 юни 2016 15:28

il4o_iliew написа:
1982 написа:
И още по-шокиращо - никой да не чуе страшния взрив, съборил сградите. :mrgreen: :mrgreen:

И то не един, а 3 изключителни експлозии, защото са съборени 3 масивни сгради ...

Колко пъти ти се отговаря на един и същ въпрос и колко пъти го задаваш? Обясни ти се, че от бомба до бомба разлика има. Обясни ти се, че не е единичен взрив, а много поредни взривове.

И поредни да са, те ще са много мощни и шумни, защо никой не ги е чул ??? Какви са тези безшумни взривове ??

Да не говорим каква ударна вълна ще има, ще отнесе всички коли и хора в близост до сградите ..... нещо, което не се е случило.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юни 2016 15:32

il4o_iliew написа:
1982 написа:
vaskonti написа:И къде според теб са останките? Изпарили ли са се?

ЦРУ са създали специален взрив - хем достатъчно мощен да събори такива масивни конструкции, хем безшумен, та да не го чуе никой, хем е и изпарил сградите, та да не се морят после да разчистват отломки. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Oстави ЦРУ бе, баце. Осама от Афганистан е снабдител терористите с адски огън от типа на този на калиник, използван през 7-и век. Само че вместо във вода, той гори в стомана. Искрицата се е съхранявала във всеки разбил се самолет. След сблъсъка се е разгоряла до такива гигантски пропорции, че е нямало как кулите да издържат. Междувременно преди да се разбият-точно секунди по-рано един от атентаторите е хвърлил искрата, опакована в непромокаемо фолио към WTC7. Там е последвала верижна реакция и за трети път в историята на човечеството, тази митологична искра, завещана на Осама от самия Прометей, успява да срине три стоманени небостъргача за по- малко от 15 секунди.

Пак съвсем умишлено избягваш уточнението, че говорим за вече деформирани и отслабени конструкции, които са понесли зверския удар с огромен самолет, движещ се с няколкостотин км/ч.

За пореден път демагогстваш и си вадиш удобно подбрани фрагменти от цялостната картинка. Само тези, които ти изнасят на конспирацията. ;)

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юни 2016 15:39

Viv.Brooke написа:Пфф. Яко останки с видими автомобили на кота 0, няма що. Потърси 100+ етажна сграда там някъде. Сграда, която не е рухнала под земята. Сграда, която е рухнала право надолу. Аз също питам защото отговор нямам- къде са двете сгради? Къде са колоните й? Къде е съдържанието на сградите?
Снимки колкото искаш, но аз цялото съдържание от небостъргачите не виждам!
Пък може и да пише нещо в доклада, знам ли...

Погледни пак снимката от сградата в Амстердам. Там също купчината отломки въобще не изглежда равна на рухналата част от блока. Хм ??!

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 05 юни 2016 16:03

Аз не твърдя како е станало с точност. Стоя и недоумявам къде са останките (и не само те, самолети също не се виждат). Две 110 етажни сгради липсват някак си. За мен е прикрито нещо, аз не мога да приема официалната версия да достоверна поради научни разминавания. Ако знаех нещо конкретно, вероятно сега нямаше да пиша ;)

Държа да отбележа, че според това, на което съм попадал като четиво и съм сметнал, че може да има доза истина НЕ ПОПАДА опцията за контролиран взрив, т.к. има снимки на основите (достатъчно на брой), има снимки и при кота нула (пак достатъчно), които игнорират опцията за взрив. Защо само сградата пуши, но не и да гори - това за мен е загадка. Защо сградата пада като при контролиран взрив - пак е загадка. Дори и да е с "омекнала" конструкция, шанса и двете сгради да паднат по абсолютно идентичен начин е нищожен. Липсват елементарни останки от сградите, примерно тоалетни. Наброявали са около 1200 броя, но никъде не се вижда керамика (вероятно са се изхождали в поцинковани кофи? :D ). Етажите от кота 0 са незасегнати въпреки огромната маса, стояща над тях - същата тази маса, която е поддала от тежестта отгоре. В подземните етажи няма и помен от срутване, няма и помен от огън. Отломките в страни от сградите са съмнително малко. И още, и още въпроси, които за мен нямат лесно обяснение.

Всичко, което казвам е, че не вярвам на официалния доклад, но и не мога да си обясня какво точно се е случило.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 юни 2016 17:27

язе написа:Скоростта на звука не е константа и е различна, за всяка различна среда. За въздуха, скоростта на звука е около 1200 км/ч при 0 градуса по Целзий, като тя нараства с нарастването на температурата...

Така, и как въпросната лелка, която Илчо цитира е чула тоя соник буум?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 05 юни 2016 17:51

vaskonti написа:
язе написа:Скоростта на звука не е константа и е различна, за всяка различна среда. За въздуха, скоростта на звука е около 1200 км/ч при 0 градуса по Целзий, като тя нараства с нарастването на температурата...

Няма такова нещо, като соник буум. Просто звука от двигателите и всичкия шум се чува, след като самолета е вече прелетял. Виждаш го сега, но го чуваш след малко- така е при свръхзвуковите самолети.
И май трябва да уточня, че не подкрепям теорията на Илчо- твърде крайна ми идва. Убеден съм, че самолети е имало, както съм убеден, че е имало и взривове.
Не знам изобщо защо се пръкна тази тема, след като всичко е разнищвано толкова надълго и нашироко, и със видеота, и със снимки...
Илчо извади много странна теория, писах още в началото на темата. :)
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юни 2016 18:14

Viv.Brooke написа:Аз не твърдя како е станало с точност. Стоя и недоумявам къде са останките (и не само те, самолети също не се виждат). Две 110 етажни сгради липсват някак си. За мен е прикрито нещо, аз не мога да приема официалната версия да достоверна поради научни разминавания. Ако знаех нещо конкретно, вероятно сега нямаше да пиша ;)

Самолети е нормално да не се виждат, те стават на парченца в мига, в който се нанизват на конструкцията на небостъргачите. Със сигурност отломки от тях има, но те са малки, няма как да ги видиш на снимка от далечен общ план.

Относно останките - виж втората снимка, те са разхвърляни във всички посоки. Дори снимката не обхваща всички отломки. Това са много високи сгради, естествено, че като паднат, ще се разпръснат на широк периметър. Виж пак блока в Амстердам .... той е много по-нисък и отломките са събрани на сравнително малка площ, като купчинка са. При Пентагона е същото.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 юни 2016 19:28

язе написа:
vaskonti написа:

Няма такова нещо, като соник буум. Просто звука от двигателите и всичкия шум се чува, след като самолета е вече прелетял. Виждаш го сега, но го чуваш след малко- така е при свръхзвуковите самолети.
И май трябва да уточня, че не подкрепям теорията на Илчо- твърде крайна ми идва. Убеден съм, че самолети е имало, както съм убеден, че е имало и взривове.
Не знам изобщо защо се пръкна тази тема, след като всичко е разнищвано толкова надълго и нашироко, и със видеота, и със снимки...
Илчо извади много странна теория, писах още в началото на темата. :)

Има соник буум, но той се случва при преминаване на свръхзвукова скорост. Не и преди това, не дори малко преди това.
Иначе ти завиждам, че изобщо си разбрал каква е теорията на Илчо. Тя варира от малък самолет, през ракета и стига до контролиран взрив. Като според дадено конкретно тълкуване или конкретен въпрос може да е както всяка едва от тях поотделно, така и в произволни комбинации. А пък когато нещо съвсем не се вписва, винаги може да се позове на нервозния монтажист.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 юни 2016 19:49

1982 написа:
Viv.Brooke написа:Аз не твърдя како е станало с точност. Стоя и недоумявам къде са останките (и не само те, самолети също не се виждат). Две 110 етажни сгради липсват някак си. За мен е прикрито нещо, аз не мога да приема официалната версия да достоверна поради научни разминавания. Ако знаех нещо конкретно, вероятно сега нямаше да пиша ;)

Самолети е нормално да не се виждат, те стават на парченца в мига, в който се нанизват на конструкцията на небостъргачите. Със сигурност отломки от тях има, но те са малки, няма как да ги видиш на снимка от далечен общ план.

Относно останките - виж втората снимка, те са разхвърляни във всички посоки. Дори снимката не обхваща всички отломки. Това са много високи сгради, естествено, че като паднат, ще се разпръснат на широк периметър. Виж пак блока в Амстердам .... той е много по-нисък и отломките са събрани на сравнително малка площ, като купчинка са. При Пентагона е същото.

Всичко става на парчета, освен л.к. на пилотите арабюхи.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 05 юни 2016 20:06

Вече 60 страници се отговаря на въпроси и се казват твърдениа от типа :

- покажи ми друг падащ небостъргач от сблъсък със 767
- покажи ми къде са останките
- докажи че това са самолети
- покажи ми жив пилот от разбил се самолет

кашчей дори сподели преживявания на цялата си рода за да докаже, че кулите не могат да паднат след сблъсък със самолет итн..

Каква обаче е теорията на илчо, кашчей итн:

ЦРУ, ФБР и Американското правителство изготвят сложна схема: за да оправдаят заграбването на маковите полета в Афганистан, трите организации решават да съборят световният търговски център. За целта създават специално разработени крилати ракети във формата на боинт 767, които да се взривят във световният търговски център. Бойната глава е пълна с керосин за пълна заблуда на обществото. Тъй като дори и на децата е ясно, а и няма друг такъв случай в историята на паднал след сблъсък със джъмбо джет небостъргач, САЩ за по сигурно решават да сложат на всеки етаж по една безшумна, мини атомна бомба. По време на падането на сградите използват секретна технолгия да изпарят останките от сградата. В изключително сложната операция използват няколко стотин хиляди поставени лица, които да потвърждават уж официалната версия.

Върни се в “Свободна зона”