Toп филмите на 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: Toп филмите на 2011

Мнениеот galin56 » 30 яну 2011 20:51

red_guy написа:Честно казано като видя йкхсдфл 5, дхфкфие 3 и т.н. ми се присира :mrgreen:
Холивуд е в криза за идеи и бълва 99% тъпотии. Както и да погледна предпочитам 1000 пъти Антихрист пред Планетата на маймуните 2, Лоши момчета 3 и Докторе, прегледай ме отзад 7 1/6 :mrgreen:

Напълно съм съгласен. От 5 и повече години насам не излиза почти нищо интересно. А като гледам и какво ще излиза тая година продължава кризата за идеи. Всичко е или 2-ра,3-та, та чак 8-ма част или римейк. Дано се излезе от тая криза и да почнат да правят нови интересни филми на 3D - това е бъдещето. Ако ли не съвсем ще спра да гледам нови филми, а може и други да решат така и тоя бизнес ще почне да замира.

Потребителски аватар
twizted
Контакти:

Мнениеот twizted » 30 яну 2011 20:54

90 % предопределени лайна!А от останалите с някакви надежди поне половината ще са разочарование.

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 30 яну 2011 21:03

Само да вметна, че някой филми няма да излизат през 2011 , от тези, които са постнати тук,ето списък с тези , за които намерих официални информация и излизат през 2011:

Rise of the Apes - Изглежда доста бозав и до колкото знам ще разказва историята на това как маймуните тепърва завземат земята , демек ретроспекция , нещо като старуар....става банално това вече.
Transformers 3 - Има ли смисъл от коментар, филм за деца...
Real steel - Драма свързана с роботи, които се боксират....звучи доста не сериозно..
Sherlock Holmes 2 - Първия филм беше забавно/децки , не очаквам нещо различно от втория ...изглежда слабо (за мене)
Empires of the Deep (2011) - Новия Аватар... както казаха... изглежда същотоо.. и също толкова безсмислено..
1.
Final Destination 5 - Единствената част от цялата поредица, която ми харесва до някаква степен беше първата , защото малко или много поне идеята беше орегинална тогава...сега даже няма да си направя труда да гледам тази част
. National Treasure 3 - Приключенски филм за деца
Taken 2 - смесени чувства...но...негативно настроен..
Scary Movie 5 - тази поредица стана безинтересна след още втората част
Mission: Impossible - Ghost Protocol - поредния екшън с цел развлечение..за жалост не си падам по такива филми
Season of the Witch (2011) - Изглежда слабо..не го разбирам Николас...
X-Men First Class - от тази поредица няма филм, който да ми е харесал до сега...
Fast Five (2011) - не знам за какво става на въпрос
Johnny English Reborn - ами , дано има смях :).
The Hangover Part II (2011) - първата част беше доста прехвалена...имаше смешни моменти, но не беше най-смешния филм,който съм гледал....така че не очаквам много.
Big Mommas:Like Father, Like Son - Не е толкова забавно, особено втората част беше скучна
Scream 4 - ъх....до кога...
Cars 2 - анимаций не гледам..
Kung Fu Panda 2 - ^^^^^
Harry Potter and the Deathly Hallows (Part Two in 3D) - Ще го гледам само защото съм израстнал с поредицата
The Twilight Saga:Breaking Dawn (Part One) - Нямам коментар за тази пародия на филм
Red ridding hood - От създателя на туайлайт..предполагам ще се хареса на 15 годишните момичета
Drive Angry - изглежда като 1 от малкото " сериозни " филми на Николас в бъдещето..дано е нещо специално :roll:
The Eagle - Не знам..
Sucker Punch - Не знам.. но ми изглежда на някой филм тип тарантино...което става банално :roll:

За някои филми като Пришалецът не намерих информация за това не съм ги включил, филмите долу излизат в по-далечно бъдеще:

1. The Hobbit: Part 1 (2012) - ще се гледа само заради историята на поредицата
. Kick-Ass 2: Balls to the Wall - 2012 - филм за деца
Ghostbusters 3 - 2012 - филм за много малки деца
28 months - 2013 - филм, който очаквам , поредицата не е лоша
Bad Boys 3 - 2012 - филм, който ще гледам само защото съм израснтал с него
BioShock (2013) - не знам какво да очаквам
. The Bourne Legacy (2012) - The Bourne Stupidity....

Като цяло 90% от тези неща изглеждат доста плоски.
САМО ЛЕВСКИ!

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 30 яну 2011 21:06

Не знам колегата какъв Хобит очаква тази година ,след като снимките не са започнали все още :lol:

deikata72
Контакти:

Мнениеот deikata72 » 30 яну 2011 21:08

май ще излиза и little fockers продължение на запознай се с нашите и запознай ме с вашите ще бъде смешно
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/602/3297602i.gif[/wrapimg]

niikosn
Контакти:

Мнениеот niikosn » 30 яну 2011 21:25

Мисля че този ще е добър също - http://www.youtube.com/watch?v=PKC_ORM0 ... re=related :)

Валери
Контакти:

Мнениеот Валери » 30 яну 2011 21:34

10. Sucker Punch MEGA HIT
9. X-Men: First Class SHIT
8. Sherlock Holmes 2 HIT
7. Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 2 HIT
6. Green Lantern SHIT
5. Scream 4 MEGA SHIT
4. The Cabin In The Woods GEEK HIT
3. Super 8 ???WTF???
2. Hugo Cabret ???WTF???
1. The Thing SHIT
Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides HIT
Fast Five SHIT
World Invasion: Battle LA SHIT
Captain America: The First Avenger SHIT
Mission: Impossible – Ghost Protocol SHIT
The Hangover 2 SHIT
The Girl With The Dragon Tattoo ???WTF???
Rise Of The Apes SHIT
Transformers: The Dark Of The Moon SHIT

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 30 яну 2011 21:34

Много доволни филми пичове , очаквам Пиратите с най-голямо нетърпение.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 30 яну 2011 21:37

Благодаря за изчерпателната тема!!!

Underworld и final destination не вярвам да си струват. Тройката на unredworld беше жалка (за разлика от първата серия например). Както итройката и четворката на Final Destination..... продълженията само прееебават доброто име на оригиналите :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 30 яну 2011 21:41

[quote="Linky"]Само да вметна, че някой филми няма да излизат през 2011 , от тези, които са постнати тук,ето списък с тези , за които намерих официални информация и излизат през 2011:

Rise of the Apes - Изглежда доста бозав и до колкото знам ще разказва историята на това как маймуните тепърва завземат земята , демек ретроспекция , нещо като старуар....става банално това вече.
Transformers 3 - Има ли смисъл от коментар, филм за деца...
Real steel - Драма свързана с роботи, които се боксират....звучи доста не сериозно..
Sherlock Holmes 2 - Първия филм беше забавно/децки , не очаквам нещо различно от втория ...изглежда слабо (за мене)
Empires of the Deep (2011) - Новия Аватар... както казаха... изглежда същотоо.. и също толкова безсмислено..
1.
Final Destination 5 - Единствената част от цялата поредица, която ми харесва до някаква степен беше първата , защото малко или много поне идеята беше орегинална тогава...сега даже няма да си направя труда да гледам тази част
. National Treasure 3 - Приключенски филм за деца
Taken 2 - смесени чувства...но...негативно настроен..
Scary Movie 5 - тази поредица стана безинтересна след още втората част
Mission: Impossible - Ghost Protocol - поредния екшън с цел развлечение..за жалост не си падам по такива филми
Season of the Witch (2011) - Изглежда слабо..не го разбирам Николас...
X-Men First Class - от тази поредица няма филм, който да ми е харесал до сега...
Fast Five (2011) - не знам за какво става на въпрос
Johnny English Reborn - ами , дано има смях :).
The Hangover Part II (2011) - първата част беше доста прехвалена...имаше смешни моменти, но не беше най-смешния филм,който съм гледал....така че не очаквам много.
Big Mommas:Like Father, Like Son - Не е толкова забавно, особено втората част беше скучна
Scream 4 - ъх....до кога...
Cars 2 - анимаций не гледам..
Kung Fu Panda 2 - ^^^^^
Harry Potter and the Deathly Hallows (Part Two in 3D) - Ще го гледам само защото съм израстнал с поредицата
The Twilight Saga:Breaking Dawn (Part One) - Нямам коментар за тази пародия на филм
Red ridding hood - От създателя на туайлайт..предполагам ще се хареса на 15 годишните момичета
Drive Angry - изглежда като 1 от малкото " сериозни " филми на Николас в бъдещето..дано е нещо специално :roll:
The Eagle - Не знам..
Sucker Punch - Не знам.. но ми изглежда на някой филм тип тарантино...което става банално :roll:

За някои филми като Пришалецът не намерих информация за това не съм ги включил, филмите долу излизат в по-далечно бъдеще:

1. The Hobbit: Part 1 (2012) - ще се гледа само заради историята на поредицата
. Kick-Ass 2: Balls to the Wall - 2012 - филм за деца
Ghostbusters 3 - 2012 - филм за много малки деца
28 months - 2013 - филм, който очаквам , поредицата не е лоша
Bad Boys 3 - 2012 - филм, който ще гледам само защото съм израснтал с него
BioShock (2013) - не знам какво да очаквам
. The Bourne Legacy (2012) - The Bourne Stupidity....

Като цяло 90% от тези неща изглеждат доста плоски.[/quot

Кво ме напрай ти бе :o ,дай някакви надежди на хората :o :o
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”