Мнението ви за Хелоуин

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Мнението ви за Хелоуин

Мнениеот rhaegar » 31 окт 2010 20:20

BOCA. написа:"...ташак..."

Те тва. И аз така мисля.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 31 окт 2010 20:22

Децата ги учат да празнуват Хелоуин вместо Денят на будителите
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 31 окт 2010 20:23

Това е типична българска черта. Важното е празници да има. Преди години имах един учител който беше си направил труда да изчисли, че ако празниците ни се разпределят равномерно през годината ще празнуваме на всеки 5-6 дни. Та скоро очаквайте да празнуваме и 4-ти юли и още американски, немски, френски и всякакви други празници без руските разбира се. :)
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 31 окт 2010 20:33

Thsmith написа:
Cesc Fabregas написа:Казах , че не искам да ме занимават! Като искат нека си го празнуват у тях, но да не занимават другите хора с тъпотиите си! Като ми звъннат, а не искам да ме заниамват, много ясно, че ще се нервирам!
Като гей-парадите е-на тях им е весело, ама другите това ги дразни! Или ти и тях ги одобряваш?

абе ало... кой се опитваш да убедиш, че се вие тълпа пред вас да ти чука на вратата за сладкиши? Що на мене някой не ми чука? Изобщо не мога да повярвам, че някой ще тръгне по блоковете (още повече, че те се заключват отдолу) да чука по вратите за сладкиши... Това не е САЩ и нито е традиция, нито хората жиевеят в къщи...
Тия пък по селата който живеят в къщи едва ли са и чували за Вси Светии, че да го правят... тъй, че няма кво да се изхвърляш и да мърмориш... Целата работа е, че някой харесва нещо което не ти харесва на теб и айде да им пречим...

---
и как съвеста ти дава да сръвняваш малки деца с извратени и болни същества решили да правят парад на болеста си на центъра на столицата ни...

1. Явно не само на мен не ми харесва, а на всички. И всъщност да, звъняха ми на домофона долу, звъняли са на всички звънци.
2. КОлко "малки" са тея "малки деца"? Щото е пълно с 15-16-17 годишни идиоти в костюми! нали не мислиш, че някой ще пусне 8 годишния си син по улиците сам вечерта в София?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 31 окт 2010 20:36

Хелуин се празнува само в англоговорящите страни и по скоро в САЩ!!! Всички католици на този ден празнуват Вси Светии!!! Това трябва да се обясни на всички родители православни християни, които пращат децата си и дори са заедно с тях на тези "хелуин" събирания!!! Същите тези хора ходят после в църквата и празнуват православните празници! Това е: Келтски езически празник - ооооо, заблудени православни опомнете се!!!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 31 окт 2010 20:44

На какви нереални глупости се начетох, бедна ми е фантазията...
Helloween не е американски празник , това че се празнува там не значи, че е такъв.
В момента живея в Англия и мога да споделя, че ми е доста досаден самия празник защото не съм му свикнал , но пък за това стана купон , аз не празнувах празника , нито бях облечен с някакъв идиотски костюм , но беше забавно.
Всеки да си празнува каквото си иска , вобще да не ви грее , това е моят съвет , ако някой ти чука на вратата да ти иска бонбони, кажи му да си гледа работата , това е.(Което жестоко ме съмнява да се случва в България , защото както казаха вече ...живеем в блокове , а и няма толкова много хора, които биха го направили това, че то тук в англия почукаха едва 1-2 пъти .. какво остава за България.)
Глупости са това , вобще не трябва да ви тревожат.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 31 окт 2010 20:52

Cesc Fabregas написа:
Thsmith написа:
Cesc Fabregas написа:Казах , че не искам да ме занимават! Като искат нека си го празнуват у тях, но да не занимават другите хора с тъпотиите си! Като ми звъннат, а не искам да ме заниамват, много ясно, че ще се нервирам!
Като гей-парадите е-на тях им е весело, ама другите това ги дразни! Или ти и тях ги одобряваш?

абе ало... кой се опитваш да убедиш, че се вие тълпа пред вас да ти чука на вратата за сладкиши? Що на мене някой не ми чука? Изобщо не мога да повярвам, че някой ще тръгне по блоковете (още повече, че те се заключват отдолу) да чука по вратите за сладкиши... Това не е САЩ и нито е традиция, нито хората жиевеят в къщи...
Тия пък по селата който живеят в къщи едва ли са и чували за Вси Светии, че да го правят... тъй, че няма кво да се изхвърляш и да мърмориш... Целата работа е, че някой харесва нещо което не ти харесва на теб и айде да им пречим...

---
и как съвеста ти дава да сръвняваш малки деца с извратени и болни същества решили да правят парад на болеста си на центъра на столицата ни...

1. Явно не само на мен не ми харесва, а на всички. И всъщност да, звъняха ми на домофона долу, звъняли са на всички звънци.
2. КОлко "малки" са тея "малки деца"? Щото е пълно с 15-16-17 годишни идиоти в костюми! нали не мислиш, че някой ще пусне 8 годишния си син по улиците сам вечерта в София?
aз невярвам, че и някой 15-16-17 г ще тръгне по улиците в тоя студ за да си изпроси един бонбон... Виш ако празника беше да им се дават бутилки в водка и етк - бих повярвал ... ама тийн да обикаля улиците за бонбон... Тия може на някой друг да ги разправяш.... Сина ми също отиде на някакво парти с костюми, но не са тръгнали по улиците да просят сладкиши... Просто слушат музика, пият и дивеят с костюми... същото каквото правят и без костюми на подобни партита... Не виждам проблем.

и това всички май си само ти о още 5 човека който просто искат да натрапят разбиранията и желанията си на другите... Всъщност "на всички" не им пука дали пешо и петранка се правят на бен франклин или франкенщайн...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Haris
Контакти:

Мнениеот Haris » 31 окт 2010 20:59

В Българската Православна Църква има празник наречен,Неделя на Вси Светии.1 седмица след Педесетница или 7 седмици след Великден.А след Вси светии се празнува неделя на Вси Български светии.Според мен трябва да научим децата си да почитат тези празници!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 31 окт 2010 21:00

Thsmith написа:aз невярвам, че и някой 15-16-17 г ще тръгне по улиците в тоя студ за да си изпроси един бонбон... Виш ако празника беше да им се дават бутилки в водка и етк - бих повярвал ... ама тийн да обикаля улиците за бонбон... Тия може на някой друг да ги разправяш.... Сина ми също отиде на някакво парти с костюми, но не са тръгнали по улиците да просят сладкиши... Просто слушат музика, пият и дивеят с костюми... същото каквото правят и без костюми на подобни партита... Не виждам проблем.

и това всички май си само ти о още 5 човека който просто искат да натрапят разбиранията и желанията си на другите... Всъщност "на всички" не им пука дали пешо и петранка се правят на бен франклин или франкенщайн...

1. Kоой ти каза, че задължително искат бонбони? Мен на улицата днес пред хотел хемус ми искаха пари! :idea:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 окт 2010 21:02

Linky написа:На какви нереални глупости се начетох, бедна ми е фантазията...
Helloween не е американски празник , това че се празнува там не значи, че е такъв.
В момента живея в Англия и мога да споделя, че ми е доста досаден самия празник защото не съм му свикнал , но пък за това стана купон , аз не празнувах празника , нито бях облечен с някакъв идиотски костюм , но беше забавно.
Всеки да си празнува каквото си иска , вобще да не ви грее , това е моят съвет , ако някой ти чука на вратата да ти иска бонбони, кажи му да си гледа работата , това е.(Което жестоко ме съмнява да се случва в България , защото както казаха вече ...живеем в блокове , а и няма толкова много хора, които биха го направили това, че то тук в англия почукаха едва 1-2 пъти .. какво остава за България.)
Глупости са това , вобще не трябва да ви тревожат.

Това е празник на вси светии, но не източно-православен, а на англиканската църква.Какво общо има България с англиканската църква та трябва да се празнуват такива тъпотии?!?Весело било... ми то и на Зарезан е весело, ама да празнуват англичани и американци Зарезан :shock: :shock:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”