Балкански Орел написа:1982 написа:Балкански Орел написа:Може баба му да е имала земи, може да имал имоти, може всико.Ебати хората дето сте.
Човек, що се правиш, че не живееш в тази държава ??!
Каналите през границата се държат именно от подобни местни мутри в пограничните райони. В момента там се правят яки пачки от сума динковци.
Иначе и баба ми имаше бая земи ..... ама нямам стандарта на Динко, който води откак "бежанците" почнаха да ни заливат.
Незнам кой какво държи, ама ти знаеш ли колко струва само АТВ-то на Динко когато беше първата му изява ? Дрехите му, татусите му ?За такъв кръст подобен на неговия съм се интересувал и сумата е колкото една колица, макар и не такъв мерцедес.![]()
Само ще кажа, че имам повече доверие на Динко отколкото на всички в парламента.
Местан говори чист български, но не вярвам и на една негова дума.
За теб света е черно и бяло. Беше и за АТАКА, ВМРО и патриотите, а сега ги плюеш? Защо, нали и те бяха големи като Динко? Динко е пълен селяк и вреди на България с действията си и всички, които залавят нелегални емигранти в България? Защо ли? Ограничен си и няма да се сетиш сам и ще ти помогна. Всеки заловен нелегален остава в пределите на българската държава и се издържа от парите на майка ти и татко ти. Динко е като същите селяци, които биха с палки някакъв на магистралата. За тоя е нормално да хванеш жена за косата и да я влачиш по пътя и да я риташ, Динко не работи и е милионер! Сигурно търка билетчета. Такива селяци като Динко трябва да им осигуряват бавна смърт в газова камера.
След като потрошиха лагера си, Бойко ще може да влезе и да го ремонтира с отпуснатите от ЕС пари за нелегалните и да прибере едни парички с надписване на фактури. Холкото повече рошат, толкова повече парички.