Класация - "Потребител на годината"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Класация - "Потребител на годината"

Мнениеот Player » 26 дек 2015 00:39

Tommi x 100!!! Направо Томи по сто и вече е номер едно. Правя малко чийт, за да има справедлив, добър и заслужил победител.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 дек 2015 11:37

@Кировец
Много силен пост Кировец.Респект!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 26 дек 2015 19:15

И аз като други тук ще гласувам за нашто момче FLANKER , за съжаление рядко посещавам другите подфоруми за да мога да бъда достатъчно обективен.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 26 дек 2015 19:37

Александров77 Велики!Няма друг потребител толкова да обича този форум, те го банват непрекъснато, той без да жали сили пак се регва.Влюбен е във форума.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 дек 2015 20:09

GOLEADOR написа:@Кировец
Много силен пост Кировец.Респект!

Поздравления за оформлението на темата! :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 28 дек 2015 11:12

TEDIMAR99 написа:dreben23
Голям пич,поставя лошите на мястото им и познава футболчето като дланта на ръката си.

Изчервих се, ама според мен е станало време, когато и двете длани требе да почнем да си познаваме, за да надвишим 50-те процента, които съм сигурен, че на боксинг дея ще са около пет. Тъй че още една безпредметна класацийка във форума и всеки си номинира този и с когото си общува бай дъ уей. Но в общи линии е пълно с лоши, така че добрите трябва да се подкрепяме на седане и на ставане. Обикновено ще ни казват, че сме луди, а от техните лиги мед и петифура капе направо шъ знаете. Немаше нужда, лошите са мнозинство! :)

Накрая на годината ще ви издам една тайна- за себе си бях взел едноличното решение да спечеля няколко класацийки и игрички (за некои неща съм ви споделял, за други не) , не за друго, ами просто да възтържествува един ден и на дела некво умрело добро, затова трябваше да се правя на добър чукундур цяла година, най-лошото беше, че не ми се удава да се правя на чукундур, поне според мен, но пък един човек трябва да дава оценки на себе си само когато стои и се бръсне пред огледалото, ако е от мъжки произход и когато клюкарства с приятелки на кой самец едиколко си му било голямо егото, ако е от женски. Тия от смесените бракове пък други ще трябва да кажат кога трябва и не трябва да си правят оценките- може би след като изпуши единият лулата на мира на другия. Ако ви се струва цинично подобно мнение, ами огледайте се около себе си и ще видите в какъв циничен свят живеем- купен вот за политици, купени игри по форумите, виваком от 14-ти ги чекаме да си доклатят циничните работници и да пуснат нета и тв дето ти е по договор примерно, един ден ги чекаш да ти продадат един телефончек, който пък е по-евтин само щото 3 гб от вътрешната обявена за 4 памет се оказва набутана цинично забележете в системната директория само заради тъпи снимки и клипове, а как се флашва телефон в гаранция още да речем ей ти го цинизъм по-голем и от моя. На мен лично цинизмът ми пречи само ако съм в час, че ще ги шутирам през прозорци и врати, ако ли не, ще съм като бойлер пълен с водна течност само и котлен камък. :)

Когато един чиляк си остане незабележим, значи си е изпълнил целта т.е. от двата или трите му профила все единият ще е спечелил, а такива забележими като баце ти Таско с един профил може да приличат само на тримата бити сливналии заради борбата им с дървената мафия, които реално са героите в съвременното ни общество, а аз научих за тях едва вчера гледайки обзора, а пък за синчеца от втория ден знам, че не му е единствен този профил, ама просто са ми ясни всичките, дори в начина по който турят една запетайка или интервалче, ама нужда на всеки да му слагаме равното, но пък трябва, за да се убедят всички, че светът е повече от циничен, а форумният ни е направо трагичен!

Едва ли повече от десетина сме успели да се съхраним чисти и неопетнени и през миналата година, айде най-много 20 да сме. Останалото са си пълни откачалки, но те ще покоряват класациите, ние нема, защото са мръсни, подли и са мнозинство, но на баце Таско не му пука за техните класацийки, дано да има пак много точен, за да направят по още два профила, така да влиза точен дано през догодина до амина! :)

Просто ще видите как се появяват нови и нови лица и все ще го чаткат футболчето повече от нас. Абе ще им се, ама га почнат от 90-то лето! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 дек 2015 16:45

Никнейма може да му е „дребен” , но личността е на исполин .Поклон !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 дек 2015 14:28

ММ1914 написа:Пичове, моят глас е за Странджата. Винаги умерен, не нарушава добрия тон. Интелигентен човек.

Още един глас за "Странджата" от мен!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 29 дек 2015 22:13

Гласувам за брат-дребен23
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Свободна зона”