Американски танкове и военна техника в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
viali69

Re: Американски танкове и военна техника в България

Мнениеот viali69 » 30 мар 2015 16:41

manoll написа:ето го и другия ненормалник... Аз пич, аз вкарах България в НАТО. Винаги съм искал да сме там, и винаги съм гласувал за тези, които се гледали натам.

какъв антиславянски съюз е НАТО, след като там е гордата Полша? Това е сигурно най-славянската страна на света, дала на човечеството рицарството, дала толкова бележити учени, воини, държавници, даже папа... Те са тези, които спасяват Европа пред портите на Виена, и техния крал загива при Варна 1444 в безкористен (!) опит да ни помогне. И разбира се - мразят в червата руските варвари, от които са патили толкова пъти.
и какво те интересува дали НАТО е антиправославен съюз, след като ние не сме православни? На хартия - да, но народа не вярва и не ходи на църква - факт, така че какъв ти е проблема?

а с американците правим съвместни учения, защото ако вежливите човечета цъфнат в Приморско, трябва по примера на ген. Колев - "да изметем миризливия казашки ботуш" от родината ни

И като си праснал снимка на президент на чужда държава, защо си пропуснал нашия президент, безродник такъв?

Полша ли те освободи от турско робство или Русия ? :evil:
Поляците винаги са били свине !
Гадни, продажни, католически свине, които мразят православието !
Затова по време на Втората световна война първо са ги газили германците, а после и руснаците.
Ти, може да не си православен. Може да си мюсюлманин !
Аз и огромна част от българския народ обаче сме православни християни !
Затова винаги ще подкрепяме братска, православна Русия.
НАТО не е просто антиславянски и антиправославен съюз. НАТО е агресивен антихуманен алианс !
НАТО е олицетворение на злото във всички краища на света. Тази организация е донесла смърт и мъка на милиони хора от различни раси, религии и етноси.
КОЙ си ти, че ще говориш от името на българския народ ?
Ти, си бил вкарал България в НАТО ...
Вкараха го продажните политици, а лакеите като теб просто винаги са със силните на деня.
Утре, когато "вежливите зелени човечета" дойдат в Приморско, ще целуваш портрета на Путин и ще гориш американското знаме ...
Познавам ви аз вас ! Такива като теб ветропоказатели ...
И не си мисли, че 10 или дори 100 и 1 000 американски танка ще те спасят от това !
Праснал съм снимката на чужд президент - президента на Руската федерация Владимир Владимирович Путин, защото е политик и държавник №1 в света !
Признат дори от американските и британските медии в последните години.
От изпълняващия длъжността български президент се срамувам и затова няма да му сложа снимката. Той е срам за БЪЛГАРИЯ !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 30 мар 2015 16:46

aleksandrov77 написа:
eddie написа:Същите гъзолизци на САЩ едно време щяха да правят България 16-та република на СССР. Сега са други, мислят си, че са други, но манталитетът и продажните души са същите..
България над всичко!!!

Напълно съм съгласен това което казваш, че най-верните слуги на комунизма, станаха първи подлоги на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД! Преди искаха да ни правят 16-та република на СССР , а сега вече сме 28-ма република на новия СССР само че в по-лош вариант - Еврогейския Съюз!
По принцип няма нищо по-хубаво от свободата и независимостта! Било тя лична или национална!
За съжаление обаче ние в момента сме опрени до стената и без чужда помощ няма да можем да се освободим от колониалното робство на САЩ и техните подлоги от ЕС сами! Освен това ние имаме голям и силен съсед на юг, на който 500 години му сме сърбали попарата! Този съсед от време на време издава имперските си амбиции!
Накратко казано ние се нуждаем от някой по-голям брат или съюз, който да ни пази от Турция и да ни дава газ и нефт!
Трябва ни чужда помощ! Кой друг би ни помогнал ,освен братска Русия , която ни е освобождавала вече един път от 500 годишно Османско робство?
За това смятам , че сами не можем да се освободим от колониалното робство, като и на времето сами не сме успяли да се освободим от турското робство!
Това са реалностите за съжаление!

http://hypnotherapy.alle.bg/%D1%83%D1%8 ... %BE%D0%B3/

Иначе е забавно как привържениците на Руслямска държава се пенят и дрънкат дежурните глупости за православни славяни и тн
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 30 мар 2015 16:48

Thsmith написа:
aleksandrov77 написа:
eddie написа:Същите гъзолизци на САЩ едно време щяха да правят България 16-та република на СССР. Сега са други, мислят си, че са други, но манталитетът и продажните души са същите..
България над всичко!!!

Напълно съм съгласен това което казваш, че най-верните слуги на комунизма, станаха първи подлоги на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД! Преди искаха да ни правят 16-та република на СССР , а сега вече сме 28-ма република на новия СССР само че в по-лош вариант - Еврогейския Съюз!
По принцип няма нищо по-хубаво от свободата и независимостта! Било тя лична или национална!
За съжаление обаче ние в момента сме опрени до стената и без чужда помощ няма да можем да се освободим от колониалното робство на САЩ и техните подлоги от ЕС сами! Освен това ние имаме голям и силен съсед на юг, на който 500 години му сме сърбали попарата! Този съсед от време на време издава имперските си амбиции!
Накратко казано ние се нуждаем от някой по-голям брат или съюз, който да ни пази от Турция и да ни дава газ и нефт!
Трябва ни чужда помощ! Кой друг би ни помогнал ,освен братска Русия , която ни е освобождавала вече един път от 500 годишно Османско робство?
За това смятам , че сами не можем да се освободим от колониалното робство, като и на времето сами не сме успяли да се освободим от турското робство!
Това са реалностите за съжаление!

http://hypnotherapy.alle.bg/%D1%83%D1%8 ... %BE%D0%B3/

Иначе е забавно как привържениците на Руслямска държава се пенят и дрънкат дежурните глупости за православни славяни и тн

По-скоро ти си за там! :mrgreen:
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

manoll
Контакти:

Мнениеот manoll » 30 мар 2015 16:54

aleksandrov77 написа:
manoll написа:

Александров, успокой топките малко, ще се задавиш :) Кой е тръгнал да те преследва, да ти слага чипове, какво са ти взели САЩ на теб, бедняко, пералнята ли, ютията ли..? на кой му пука за теб и за глупостите ти...
Казах ти каква лична свобода имам, ти пак ме питаш - ок, ще ти кажа пак - мога да работя каквото искам, да пътувам където искам, да си влагам парите където искам, да гласувам за когото искам, да се кандидатирам за каквото искам, да говоря каквото искам, и да съдя всеки, който според мен ми нарушава правата. При комунизма ако живееш примерно в Русе, а искаш да работиш в Плевен - не може мой човек, освен ако не се ожениш там. Това е робство, това е да си крепостен. Иди и си удари главата в стената, барем размърдаш нещо вътре

Какъв евтин ток те гони... В момента плащам средно 35 лв ток - и какво, да направя революция, че да го намалят на 25 ли? Колко сте елементарни... Имало хляб за народа... Имаше два вида хляб (България и Добруджа), сега има 200 - кво правим? Били сме добре със СССР? айде бе... то хубаво, ама СССР фалира и се разпадна - кво правим, като вече няма СССР и евтините му суровини, добити с робски труд? Може би да се подмазваме на Русия, която ни дава най-скъпата газ в Европа?
И да не забравя, какво стана с колониалното робство, дето досаждаш на всички с него? Ще има ли дефиниция, или ще се извиниш на форума за безцелната си дандания?

Може да е имало два хляба, но за сметка на това бяха качествени и народът можеше да си ги позволи , а сега има 100 вида хляб , но за сметка на това некачествени и внос отвън!
Можеш да работиш каквото искаш, но за сметка на това с ниска заплата , можеш да се кандидатираш където иска, но за сметка на това народът не може да си го позволи!
Колкото до колониалното робство ето и пример - Орешарски реши да строи Южен Поток- проект полезен за България - дойдоха трима американски сенатори и ни наредиха да се спре проекта, нови избори и Орешарски веднага подви опашка и изпълни нарежданията им и веднага си назначиха още по-послушния слуга Бойко Борисов!
Сега в момента тече усилен процес на дебългаризация , циганизация и ислямизация на България!
По-скоро ти си поразмърдай малко мозъка!

хахаха, ти си е*ати клоуна - какъв хляб внос, ти виждал си как се прави хляб? Знаеш ли колко му е себестойността и колко ще се оскъпи ако го караш от някъде си? Има няколко марки вносен хляб и са по 5 кинта, всичко друго е местно, стига се излага.
Какво значи "ниска" заплата - работи за колкото намериш, направи фирма и работи за себе си, излез в чужбина и бачкай за повече - кой те спира? да не би държавата да е длъжна да те дундурка и да ти дава "висока" заплата? Животът си е твой - каквото изработиш - това е. Познавам няколко милионера на 35-40 г, дето са станали такива от бачкане, не от наследство, наркотрафик или пране на червени пари. Бачкай бе човек, и стига мрънка във форумите

Добре че те хвана срам и зачекна най-после "колониалното" робство, само дето не разбирам кое е колониалното, и кое - робството. Понеже си невеж (пак нищо лично, ще ти обясня) - аз съм работил във фирма, в която машините са работили с газ - и на два пъти руснаците ни пре*баха много здраво, като я спряха - забавиха се поръчки, работниците изпуснаха бонуси и т.н. Който се е занимавал с тая работа знае - единствено важното нещо е независимостта - ако руснаците ти спрат газа - да можеш да вземеш от другаде. Ние имаме газова връзка с Русия и затова не ни трябва ЮП - той им трябва само на тях, да заобиколят Украйна. Забавното в случая е, че Русия спря сама ЮП, защото няма пари да го построи - сегашната ми фирма работи с резидента на Газпром за България - отскоро ходи умърлушен и казва че за пръв път от не знам колко години са на загуба... Така че нашия интерес е 1000% да имаме друг доставчик, изобщо ЮП не ни е приоритет, а пък това какво общо има с робството знае само кухата ти лейка, за колониите да не говорим

Циганизацията пък какво общо има с тезата за колониално робство? Ти съвсем се обърка бе човек... В коя колония метрополията (Англия примерно) е налагала циганизация, хахаха. Верно е, че расистите са най-големите тъпаци (и не случайно, те мразят малцинствата, защото се конкурират с тях кой да рови по кофите, богат расист няма), но както е казал един австрийски еврейн - Вселената и глупостта са безкрайни, но все пак за първото не съм много сигурен :)

все пак браво, успя да ме развеселиш, по-забавен си от другия бедняк виали-то

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 30 мар 2015 16:58

Thsmith написа:Иначе е забавно как привържениците на Руслямска държава се пенят и дрънкат дежурните глупости за православни славяни и тн

Е, то е забавно и да гледаш как бай Ганя дава дупе на американския си брат и пише дежурните си простотии, показвайки колко силно комплексиран е от Русия и тн.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 30 мар 2015 17:03

Очевидно някои хора тук изобщо не си дават сметка за какво става въпрос !
Те си мислят, че войната ще е като игра в интернет, в която като умреш и натискаш "рестарт" ...
Нямат представа изобщо за какъв ужас и кошмар става въпрос. Да не говорим, че днешната война може да е с фатален край за цялото човечество.
Руснаците наистина са в състояние на пълна мобилизация като народ и като армия. А, повярвайте, там нещата са много, много сериозни.
Това не са талибаните на Садам или Кадафи. Нито сръбските четници на Милошевич ...
Това е РУСКАТА АРМИЯ !!! Свръхмодерна и подготвена !!!
Не става въпрос за страх, а за разум !
Защо България трябва да е сред ястребите на НАТО и Вашингтон ? ЗАЩО ?!
Не може ли да имаме една по-умерена позиция като Унгария например ?
Защо не поддържахме неутралитет като Швейцария преди да ни набутат в НАТО ?
Толкова ме е яд на тези кретени управляващите, че нямам думи да го изкажа.
Само война ни липсваше ... Цъфнали сме и сме вързали иначе и без война ! :evil:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 мар 2015 17:05

Русия нема 15 млрд за да строи газопровод? :lol: Хах, а викаш алксандров и виали били лудите тука... :lol: Русия не ще да опъва тръбите, а Ес да си ползва половината по свое усмотрение. И тук изключвам американските газови амбиции в Украйна.

Ти си много забавен пич. ;)
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 30 мар 2015 17:05

HoUs4oOL написа:
Thsmith написа:Иначе е забавно как привържениците на Руслямска държава се пенят и дрънкат дежурните глупости за православни славяни и тн

Е, то е забавно и да гледаш как бай Ганя дава дупе на американския си брат и пише дежурните си простотии, показвайки колко силно комплексиран е от Русия и тн.

Как точно може да те "комплексира" Русия? Страната ни може да не е особено напреднала, но все пак не е Сомалия :lol: Няма как "комплексира" група алкохолици със сриваща се икономика и държане на квартален побойник :lol:

Просто се надявам да ги държим възможно най далече. Като с прокажените...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 мар 2015 17:10

Thsmith написа:
HoUs4oOL написа:

Как точно може да те "комплексира" Русия? Страната ни може да не е особено напреднала, но все пак не е Сомалия :lol: Няма как "комплексира" група алкохолици със сриваща се икономика и държане на квартален побойник :lol:

Просто се надявам да ги държим възможно най далече. Като с прокажените...

Ало, голфъра, слизай на земята и се оглеждай. Вашето положение Столично няма нищо общо с това което е в страната. Наясно ли си колко пътища има за оправяне с тия свлачища? Магистралата дето й цакам винетка е фул с дупки и днеска ми викат, че трябва да карам баааааааавно, защото може да се убия. Сума ти народ ще остане без къщи тази пролет, но ние сме тръгнали на войници да си играем.
Не е Сомалия, ама е далече от Европата. Поне извън София е супер далече.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

manoll
Контакти:

Мнениеот manoll » 30 мар 2015 17:13

viali69 написа:
manoll написа:ето го и другия ненормалник... Аз пич, аз вкарах България в НАТО. Винаги съм искал да сме там, и винаги съм гласувал за тези, които се гледали натам.

какъв антиславянски съюз е НАТО, след като там е гордата Полша? Това е сигурно най-славянската страна на света, дала на човечеството рицарството, дала толкова бележити учени, воини, държавници, даже папа... Те са тези, които спасяват Европа пред портите на Виена, и техния крал загива при Варна 1444 в безкористен (!) опит да ни помогне. И разбира се - мразят в червата руските варвари, от които са патили толкова пъти.
и какво те интересува дали НАТО е антиправославен съюз, след като ние не сме православни? На хартия - да, но народа не вярва и не ходи на църква - факт, така че какъв ти е проблема?

а с американците правим съвместни учения, защото ако вежливите човечета цъфнат в Приморско, трябва по примера на ген. Колев - "да изметем миризливия казашки ботуш" от родината ни

И като си праснал снимка на президент на чужда държава, защо си пропуснал нашия президент, безродник такъв?

Полша ли те освободи от турско робство или Русия ? :evil:
Поляците винаги са били свине !
Гадни, продажни, католически свине, които мразят православието !
Затова по време на Втората световна война първо са ги газили германците, а после и руснаците.
Ти, може да не си православен. Може да си мюсюлманин !
Аз и огромна част от българския народ обаче сме православни християни !
Затова винаги ще подкрепяме братска, православна Русия.
НАТО не е просто антиславянски и антиправославен съюз. НАТО е агресивен антихуманен алианс !
НАТО е олицетворение на злото във всички краища на света. Тази организация е донесла смърт и мъка на милиони хора от различни раси, религии и етноси.
КОЙ си ти, че ще говориш от името на българския народ ?
Ти, си бил вкарал България в НАТО ...
Вкараха го продажните политици, а лакеите като теб просто винаги са със силните на деня.
Утре, когато "вежливите зелени човечета" дойдат в Приморско, ще целуваш портрета на Путин и ще гориш американското знаме ...
Познавам ви аз вас ! Такива като теб ветропоказатели ...
И не си мисли, че 10 или дори 100 и 1 000 американски танка ще те спасят от това !
Праснал съм снимката на чужд президент - президента на Руската федерация Владимир Владимирович Путин, защото е политик и държавник №1 в света !
Признат дори от американските и британските медии в последните години.
От изпълняващия длъжността български президент се срамувам и затова няма да му сложа снимката. Той е срам за БЪЛГАРИЯ !

И на теб, както и на другия забавен неориентиран елемент Александров ще кажа - по-спокойно пич... Зарежи тия удивителни на всяка дума, и намали пяната от устата, че ще се задавиш...
Разбирам ,че форума ти е единственото място за изява, но карай по-спокойно

Какво са ти направили поляците, да не би поляк да ти отмъкнал гаджето, хаха... Това ми е любимия довод срещу разни "панслависти" - като теб неграмотници до един - защото Полша са славяни, Русия - в доста по-малка степен, а ние - направо в миниатюрна. После пък православната тема - Румъния са православни, защо не сме с тях срещу руския ботуш в Приднестровието, а? И те са се били при Плевен и къде ли не за нашата свобода? Ама не върви - те пък не са славяни, а?
Аз може да съм християнин, може да съм мюсюлманин, може да съм джедай - това не ти влиза в работата, и което е по-важно - не ти дава право да се мислиш за по-важен, бидейки "православен". Ти си един неграмотен бедняк, който се пеняви по форумите с "алтернативно" мнение, барем някой го помисли за интересен... Поляците били католически свине, хаха... Я ми кажи няколко разлики в католическата и православната доктрина, да видим, православен християнино, какво толкова те дразни в католицизма. Да, те са различни, и какво от това? Не трябва ли, бидейки "православен" да си смирен и да не се пенявиш срещу различните? Христос (нали си уж християнин) не е ли казал не съдете, за да не бъдете съдени? Нито си славянин, нито си православен, ти си един шут, който си мечтае да е крепостен роб на Царя, Путин в случая... И всички вие руски лакеи - прочетете тоя пусти Сан Стефански договор най-накрая - първия член е за свободата и границата на Черна гора. После става дума и за България - как ще бъдем окупирани от руската имперска армия "до второ нареждане" и за наша сметка

ама така е - Виали не читател, Виали писател...

Върни се в “Свободна зона”