allez_les_blues написа:Layne Staley написа:allez_les_blues написа:Layne Staley написа:Ама честно досега толкова помия не се е изливала по никоя партия. Бареков от пръв дупедавец на ГЕРБ вече е пръв враг. Яко се плаща явно...
На всички ни е ясно кой ще спечели утре. Обаче вече почвам да се плаша че тия ТВ7, на слави тъпите сценаристи и т.н.платени курви ще ни докарат някоя беля (даже не смея да напиша какво мисля)
абе ГЕРБ няма да управлява повече бе момче, вие гражданска война ли искате?!
Не искаме, ама благодарение на барековците и славитата натам сме тръгнали! И да - ГЕРБ утре печели, колкото и да не ви се иска!!!
ами няма да признаем изборите тогава, и спираме да плащаме данъци на тая държава-след като ще ми фалшифицират вота, ми нема да плащаме бе, ае да видим...щото аз накъдето и да се обърна всеки вика-"няма да гласувам за ГЕРБ", и изведнъж ми вадят някакви бомбастични "резултати: от "социологически изследвания"-10 процента преднина, 15 процента преднина-алооооооуу, вие за идиоти ли ни имате бе?! Никога в България не е имало самозапалили се хора, даже и по турско време, и тука ше ми дават 15 процента разлика в полза на ГЕРБ?!...ма вие наистина ни имате за идиоти бе!
СЕЛЯНИНО ТИ КАКВИ ДАНЪЦИ ПЛАЩАШ ИДОТ ФАЛШИВ