Масонски обекти – Международното летище в Денвър, САЩ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
South_Park

Re: Масонски обекти – Международното летище в Денвър, САЩ

Мнениеот South_Park » 18 май 2012 14:42

vaskonti написа:
South_Park написа:в джунглата,в някои Азиатски и Африкански държави няма такъв тотален контрол и смея да твърдя че там живеят по-добре от нас и са по-свободни ;)

В джунглата? :shock: Да, определено масоните не са се сетили да контролират бушмените и пигмеите, а това е голям техен пропуск!
А в азиатските и африкански държави се живее по-добре, викаш? Може да са мизерни с по 10 долара на месец заплата, но за сметка на това са свободни, следователно живеят по-добре от нас? Сори, подобна логика не мога да възприема... :roll: :|

Да-ако ще и 1 долар на месец да взимат са много по-свободни от нас, беднотията ги кара да се усъвършенстват духовно, да изпитват волята си чрез трудности и да израстват духовно(което е НАЙ-ВАЖНОТО) , а ти искаш да взимаш 1000000000 долара - да ядеш,пиеш,е*еш кифли, караш БМВ , да имаш Айфони ,всичко да ти е наготово и да не мислиш за "глупости" - като какво има след "смъртта" как си произлязъл , какви са задачите ти в този живот , просто се наслаждавай на Макдоналдс и млъквай :lol:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 май 2012 14:45

Защо не емигрираш в Шри Ланка? Защо работиш тук? Не вярвам масоните да не ти разрешават да продадеш всичко(или най-добре да го дариш) и да отидеш там свободен и да израстваш духовно?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 18 май 2012 14:50

vaskonti написа:Защо не емигрираш в Шри Ланка? Защо работиш тук? Не вярвам масоните да не ти разрешават да продадеш всичко(или най-добре да го дариш) и да отидеш там свободен и да израстваш духовно?

Защото съм роден в България ,което не е случайно(случайности няма) , след като съм роден тука, трябва да се съобразявам с народът ми ,неговите задачи ,проблеми и т.н.
Ако съм роден в Шри Ланка , ще се съобразявам с тамошните цели,задачи,проблеми
Тези които емигрират(напускат родното си място,заради по-добър материален живот) и не се завърнат, след т.н."смърт" няма да отидат при Архангела на Народа си,а ще отидат при Архангела на другия народ, но той няма да ги третира по същия начин

И няма смислъм да ми пишеш че съм луд 8-) 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 18 май 2012 14:55

vaskonti разсъждаваш точно като евреин (надявам се не си такъв) или тотално си загубил нишката на душата си. За да ни убеждаваш тук в силата на контрола, значи нямаш и представа за човешките способности и неговите възможности. Набили са ти в главата, че без контрол следва хаос и ти вярваш безпрекусловно в това. Те създават хаоса, след който следва реда (ред от хаоса) Novus Ordo seclorum Изображение.
В предния пост те насочих към духовноста, ти отново пишеш ли пишеш и в постовете ти подсъзнателно струят материални облаги изгоди и интереси. Говорим на различни езици, ясно е :) Живей си живота и бъди здрав и щастлив(ако са това идеалите ти). В края на краищата всеки сам прави изборът си, ти си избрал да служиш на сатаната, решението си е само и единствено твое!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 18 май 2012 14:59

sl321 написа:

Все едно е да кажем : И какво от това като знаем че вятъра,слънцето и водата са абсолютно достатъчни за това нашата планета да има неизчерпаема енергия?
Би било чудесно да не се избиваме в безсмислени ( от гледна точка на човека) войни,но виждаме че войните не спират.Защо??.

поздравявам те за всичко , което си написал , наистина сме , като хипнотизирани ! Но като стана въпрос за вятър , слънце и вода се питам как така не си задаваме въпроса - защо плащаме за тези дадени ни от бог естествени източници на живот ?

имаше едно филмче , където се обединяваха въздуха , водата , огъня , земята и идваше kapitan планета и раздаваше правосъдие .

та мисълта ми е следната.. Тези , които ни управляват са успели да ни накарат да си плащаме земята , водата , огъня (енергията) все си мисля , че един ден ше стане като в "зов за завръщане" и ще ни принудят да си плащаме и въздуха! Некои ше ме сметнат за луд , но да попитам . Колкото от абсурдните неща в оня филм вече са реалност? Тогава , като се е пътувало със самолет е било така все едно се качваш в градския транспорт и мрежата от скенери и детектори , които ни показаха във филма тогава са ни изглеждали абсурдни , но сега са факт във всяко едно летище.

Чипа които имаше главния герой в главата си и благодарение на когото можеха да го проследяват също вече е факт и хората доброволно са готови да го носят за тяхно "добро" .

Всеки е запечатал образа на жената с 3-те гърди . Днес в 21 век такива изроди има навсекаде ,заради радяциите и другите химични вещества с които ни хранят и поливат всеки ден!

Клонинга на главния герой също е факт ... днес успешно може да се клонира всяко едно земно същество!

химпнотезирани сме си и некви неща дето преди 20 години сме смятали за невъзможни сега ги виждаме на беззичния телефон в 3г мрежата , която ползваме :P кой би си помислил , че по всяко време можеш да видиш от едно апаратче лицето на любимия човек дори да се намира на другия край на света и да говориш с него в реално време ?

както в началото на темата стана въпрос, бъдещето ни е описано във филмите днес , за добро или лошо това е истината! и целия смисъл се състои в това че просто трябва да плащаме за да дишаме :)
Последна промяна от saffron на 18 май 2012 15:03, променено общо 1 път.
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 май 2012 15:01

South_Park написа:
vaskonti написа:Защо не емигрираш в Шри Ланка? Защо работиш тук? Не вярвам масоните да не ти разрешават да продадеш всичко(или най-добре да го дариш) и да отидеш там свободен и да израстваш духовно?

Защото съм роден в България ,което не е случайно(случайности няма) , след като съм роден тука, трябва да се съобразявам с народът ми ,неговите задачи ,проблеми и т.н.
Ако съм роден в Шри Ланка , ще се съобразявам с тамошните цели,задачи,проблеми
Тези които емигрират(напускат родното си място,заради по-добър материален живот) и не се завърнат, след т.н."смърт" няма да отидат при Архангела на Народа си,а ще отидат при Архангела на другия народ, но той няма да ги третира по същия начин

И няма смислъм да ми пишеш че съм луд 8-) 8-)

Аз ти предлагам да емигрираш не заради по-добър материален живот, а за да си свободен и да израстваш духовно. Тези, които целенасочено търсят свобода и духовно извисяване, не получават ли след "смъртта" си място в рая(най-общо казано - каквото и да означава рай)?
Смяташ ли, че там "Горе" правят разлика между хората според това от кой народ са? Дали не правят разлика според това кой как е живял, а не къде?
[/center]

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 18 май 2012 15:31

vaskonti написа:Аз ти предлагам да емигрираш не заради по-добър материален живот, а за да си свободен и да израстваш духовно. Тези, които целенасочено търсят свобода и духовно извисяване, не получават ли след "смъртта" си място в рая(най-общо казано - каквото и да означава рай)?
Смяташ ли, че там "Горе" правят разлика между хората според това от кой народ са? Дали не правят разлика според това кой как е живял, а не къде?

Eх, vaskonti, vaskonti...
Авторът иска да помогне на българите да се извисят духовно, затова не търси свободата другаде, което е похвално. Разбира се, аз продължавам да твърдя, че той е масон.
Общо-взето, всичко се контролира от тайната организация на Зорелите, но за нея малко хора са чували, защото това е истинското тайно общество.
Зорелите са създали и масоните, и илюминатите, за да останат те самите в сянка. Смених няколко букви от името им, защото наистина е опасно да се пише за тях.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 18 май 2012 15:33

dear mother of god :shock:
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 май 2012 15:39

milan199440barca написа:
vaskonti написа:Аз ти предлагам да емигрираш не заради по-добър материален живот, а за да си свободен и да израстваш духовно. Тези, които целенасочено търсят свобода и духовно извисяване, не получават ли след "смъртта" си място в рая(най-общо казано - каквото и да означава рай)?

Eх, vaskonti, vaskonti...
Авторът иска да помогне на българите да се извисят духовно, затова не търси свободата другаде, което е похвално. Разбира се, аз продължавам да твърдя, че той е масон.
Общо-взето, всичко се контролира от тайната организация на Зорелите, но за нея малко хора са чували, защото това е истинското тайно общество.
Зорелите са създали и масоните, и илюминатите, за да останат те самите в сянка. Смених няколко букви от името им, защото наистина е опасно да се пише за тях.

Напиши ми на лично истинското име на тия Зорели и ти обещавам, че ще пиша открито против тях, въпреки огромния риск. Уверявам те, че аз не съм Зорел и няма да те погна.
[/center]

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 18 май 2012 15:49

milan199440barca написа:Авторът иска да помогне на българите да се извисят духовно, затова не търси свободата другаде, което е похвално. Разбира се, аз продължавам да твърдя, че той е масон.

Като са толкова потайни ти от къде имаш инфо, отвори ни очите.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”