Всичко около КТБ и Цветан Василев. Анкета

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Желаете ли Цветан Василев в бъдеще да бъде благодетел на Ботев Пд?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Емигрант 45

Re: Акцията по закриването на Ботев продължава

Мнениеот Емигрант 45 » 30 юни 2014 21:11

W84me написа:Много хубаво, обаче балона се спука.

Поредния експирамент на Русия,чрез сателитите си :ДПС,Ц>василев и Пеевски.Вън всички руски домогвания!!!

GAVAO
Контакти:

Мнениеот GAVAO » 30 юни 2014 21:11

Не съм и предполагал че жълтУрската агония ще е желаят толкова много привърженици на други отбори-едно голямо БЛАГОДАРЯ.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 30 юни 2014 21:16

Аз като по-неутрален по темета искам само да попитам тези които злорадстват: - Наистина ли искате "А" група да остане без този "Ботев"? Цветан Василев не го харесвам, но вместо да си харчи парите за глупости поне направи нещо - база за ДЮШ на тима. Сигурен съм, че и стадиона щеше да бъде завършен. Та, наистина ли искате по-малка конкуренция и отборите ни да се замозалъгват че поредната есен ще направят нещо в ЕКТ? Надявам се макар със съкратени разходи този отбор да остане в елита, Пенев не обича чужденци, така че е много вероятно да залага на българи в стартовия състав. Аз тук освен положителни страни за всички, друго не виждам...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

БПФК
Контакти:

Мнениеот БПФК » 30 юни 2014 21:21

Thurman Murman написа:
drughi написа:И аз мисля, че не е редно с парите на невинни хорица...

Днес трябва да стане ясно бъдещето на Локомотив (Пловдив), информира „Тема Спорт". „Черно-белите" вече започнаха подготовка в Банско, но не се знае дали Константин Динев ще продължи да издържа клуба. Това автоматично поставя под въпрос участието на отбора в „А" група.

Вчера играчите бяха пуснати в почивка, като им беше заповядано днес да чакат обаждания по телефоните си, за да научат съдбата на „смърфовете" и съответно своята. Според запознати вероятността тимът да преустанови участие в елита не е никак малка.

тва няма никакво значение - жълтите като са зле, не е важно как е локуту
100!!!
[wrapimg=]http://i47.tinypic.com/k388oz.jpg[/wrapimg]
тук фотошоп няма!!!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 30 юни 2014 21:25

D.Georgiev написа:Аз като по-неутрален по темета искам само да попитам тези които злорадстват: - Наистина ли искате "А" група да остане без този "Ботев"? Цветан Василев не го харесвам, но вместо да си харчи парите за глупости поне направи нещо - база за ДЮШ на тима. Сигурен съм, че и стадиона щеше да бъде завършен. Та, наистина ли искате по-малка конкуренция и отборите ни да се замозалъгват че поредната есен ще направят нещо в ЕКТ? Надявам се макар със съкратени разходи този отбор да остане в елита, Пенев не обича чужденци, така че е много вероятно да залага на българи в стартовия състав. Аз тук освен положителни страни за всички, друго не виждам...

Гергиев, жълтите закриваха всички отбори до преди месец,желаеха им същото.
Нещо се самозабравиха какво им е нивото.Средняшко отборче!Караибрахим наля милиони и се помислиха за безмъртни.

еее не са ,до месец няма да ги има и на картата 8-)

който копае гроб,сам пада в него!!!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Мнениеот Agnostic front 1912 » 30 юни 2014 21:27

GAVAO написа:Не съм и предполагал че жълтУрската агония ще е желаят толкова много привърженици на други отбори-едно голямо БЛАГОДАРЯ.

Още един копач наравно с останалите!Във форума на гонг е пълно с потни селяни които като пишат им капе пот по клавиатурата!
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 30 юни 2014 21:40

D.Georgiev написа:Аз като по-неутрален по темета искам само да попитам тези които злорадстват: - Наистина ли искате "А" група да остане без този "Ботев"? Цветан Василев не го харесвам, но вместо да си харчи парите за глупости поне направи нещо - база за ДЮШ на тима. Сигурен съм, че и стадиона щеше да бъде завършен. Та, наистина ли искате по-малка конкуренция и отборите ни да се замозалъгват че поредната есен ще направят нещо в ЕКТ? Надявам се макар със съкратени разходи този отбор да остане в елита, Пенев не обича чужденци, така че е много вероятно да залага на българи в стартовия състав. Аз тук освен положителни страни за всички, друго не виждам...

Чии пари е харчил Василев? Ако са негови да продължава да ги дава за Ботев какво му пречи? Парите обаче не са негови и в Ботев намаляват бюджета. Любо Пенев, ако е мъж трябва да си изпълни поетия ангажимент, дори и да бъдат продадени най-големите звезди на Ботев. Малко са отборите в България, които могат да бъдат устойчиви на решенията да "босовете" си.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 30 юни 2014 22:42

bilyaletdinov написа:Любо Пенев, ако е мъж трябва да си изпълни поетия ангажимент, дори и да бъдат продадени най-големите звезди на Ботев.

Че кво му е на Любо Пенев?На него заплатата от БФС си му върви,боли го фара за финансовите ни проблеми, той може и без кинти от Ботев да кара,а ше си му е идеално да води И клубен отбор,за да може да се занимава с футбол всеки ден, не го мисли ти него...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 30 юни 2014 23:05

Не искам да съм лош пророк, но пловдивския футбол е в реанимацията, нито Коко нито Цецу са алтернативи.Смяхте се на Томов като се опитваше да направи ПАД от ЦСКА- С олигарси не става или ги убиват или ги фалират. Вие поне сте свикнали да сте асансьор няколко оздравителни години за да станете пак нормален клуб ще ви дойдат добре.

Нали в това ни убеждавахте масово миналото лято как трябвало да се пречистим във А окръжна и да станем нормален клуб.Е , вие какви станахте като висяхте по долните дивизии? Търсихте си поредния мутраген и се го намерихте.Аре ,сега обратно по селата за да вденете,че не това е пътя пред големите клубове.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 30 юни 2014 23:12

onegavon написа:Вие поне сте свикнали да сте асансьор няколко оздравителни години за да станете пак нормален клуб ще ви дойдат добре

Абе ти НОРМАЛЕН ли си ВЪОБЩЕ?
Какви оздравителни години тва да не сте вие?
В момента клуба има най-модерната база в България, няма никви дългове,има абсолютно сформиран и готов за челните места състав,къв асансьор бълнуваш?
Ше продължавате да го ядете в Пловдив,недейте се надява на нещо различно.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Върни се в “Свободна зона”