Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Furious_Monk » 17 мар 2023 00:50

delqnski47 написа:Са кат се замисля ебачите на братчедките си са най голямото Зло всъщност, а не САЩ. Поглеждайки назад в историята...

По добре не мисли, не само не ти се отдава, но това създава врагове без полза от тях...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 17 мар 2023 00:52

Furious_Monk написа:
delqnski47 написа:Са кат се замисля ебачите на братчедките си са най голямото Зло всъщност, а не САЩ. Поглеждайки назад в историята...

По добре не мисли, не само не ти се отдава, но това създава врагове без полза от тях...

Ти не може да гледащ назад в историята, защото нямаш съпричастност, просто търсиш ползата за теб.

Не знам какво става във форума, но знам какво става в сърцето ми.

Тия хора са умирали и страдали за идеи, които вече не съществуват.. тяхната памет все още е чест за някого...
Последна промяна от Furious_Monk на 17 мар 2023 00:53, променено общо 1 път.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 мар 2023 00:52

Thsmith написа:Е нали се закачаше за завоюваното от експедиционните сили?
delqnski47 написа:
Thsmith написа:
delqnski47 написа:Оправи ми настроението. Благодаря. :)) Тамън се бях радикализирал на макс срещу тая гняс и ти я изръси тая глупост. :

Тогава си пусни си It's a long way to Tipperary за лека нощ

Аре стига с тая шльокавица... :)))

Не съм ли ти споменавал, че принципно английския ми е първия език : ) Даже като малък изкарал 1 година в частно училище в Лондон : ))) Точно когато любимеца на Дрънкъна твори кризи тук ; )

Тея кризи бяха за да може длъжниците да станат милиардери. Стара претоплена манджа отваряме в момента
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 мар 2023 00:54

Thsmith написа:Е нали се закачаше за завоюваното от експедиционните сили?
delqnski47 написа:
Thsmith написа:
delqnski47 написа:Оправи ми настроението. Благодаря. :)) Тамън се бях радикализирал на макс срещу тая гняс и ти я изръси тая глупост. :

Тогава си пусни си It's a long way to Tipperary за лека нощ

Аре стига с тая шльокавица... :)))

Не съм ли ти споменавал, че принципно английския ми е първия език : ) Даже като малък изкарал 1 година в частно училище в Лондон : ))) Точно когато любимеца на Дрънкъна твори кризи тук ; )

Супер, западно образование, няма лошо. Но тва не ги оправдава. Просто са си гняс, която е правела много мизерии във времето.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 мар 2023 00:54

delqnski47 написа:Тея кризи бяха за да може длъжниците да станат милиардери. Стара претоплена манджа отваряме в момента

Там се сприятелих с две момчета, които още са ми едни от най-близките приятели. Имаха още по горчива съдба в този момент. Държавата им се разпадна след като един терорист взе властта и семействата им бяха принудени да напуснат и да се преместят в Лондон. Бяха от Южна Африка ; ) И там явно плана е бил някой да стане милионер, ама уви...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 мар 2023 00:55

Thsmith написа:
delqnski47 написа:Тея кризи бяха за да може длъжниците да станат милиардери. Стара претоплена манджа отваряме в момента

Там се сприятелих с две момчета, които още са ми едни от най-близките приятели. Имаха още по горчива съдба в този момент. Държавата им се разпадна след като един терорист взе властта и семействата им бяха принудени да напуснат и да се преместят в Лондон. Бяха от Южна Африка ; ) И там явно плана е бил някой да стане милионер, ама уви...

Сега Лондон е абсолютна кочина като се чудя дали Лондон или Брюксел е по голяма кочина. Ти какво мислш по въпроса?
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 мар 2023 01:00

Може ли в европейски Лондон в центъра на цивилзиацията на Земята - Европа най използваното име за бебета да е МОХАМЕД бре...
Да ви еб@. До 20 години Лондон вече няма да съществува.
Sofia.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 мар 2023 01:00

Ами не мога да отрека, че нещата не вървят в добра посока. Принципно в някои части не е чак така както го изкарвате, но в други не бих влязъл. Не че тук ще тръгна из Люлин, Хаджи Димитир или нещо подобно, но... Над Брюксел нямам наблюдения. Никога не съм се задържал там. Ил дьо Франс обаче е по зле. Имам чувството обаче, че от идването на Аладин като кмет, нещата почнаха с мн голяма скорост да се разрастват.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 мар 2023 01:10

Thsmith написа:Ами не мога да отрека, че нещата не вървят в добра посока. Принципно в някои части не е чак така както го изкарвате, но в други не бих влязъл. Не че тук ще тръгна из Люлин, Хаджи Димитир или нещо подобно, но... Над Брюксел нямам наблюдения. Никога не съм се задържал там. Ил дьо Франс обаче е по зле. Имам чувството обаче, че от идването на Аладин като кмет, нещата почнаха с мн голяма скорост да се разрастват.

Аз имам подозрение, че много от Англия и Германия ще дойдат да живеят в държави като България след 20 години и то по скоро в такива по забутани селца, където пък с тях ще се развият районите ни нагоре просто щото при тях вече няма да може да се живее, а и не изключвам некви преврати от араби и тем подобна сволочь и Британията да падне. Освен ако не се роди некой британски чичо А. и да ги приключи бежанци и секви такива паразити рано рано.
То и сега некви британски дядковци си купуват къщи тук, щото им е супер евтино, а те там такива села и работи нямат.
Ръка ще ни целуват за дето сме запазили консервативното и че ще имат възможност да живеят като бели хора след време..
Ние сме район, който ако има кой да даде некой лев отгоре има се развива брутално много! Нещо като 1997 дето сме почнали буквално на кота 0 и чуждите инвеститори направо са се изсипали тук.
Sofia.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 17 мар 2023 01:16

Ех тези Възраждане, борците за българщината и прочие. :)
Като се говори, че пипат патриотични теми, за да кълват безмозъчните ето и поредното разкритие.

Изображение

Върни се в “Свободна зона”