Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Drunken_Master » 04 авг 2023 13:04

JACKO написа:Момченце, не ме наричай брато! Нито си ме правил крив, още повече дни наред, нито с някой съм спорил за възродителния процес! Бъркаш ме с някой друг! Нормално, думичката е шизофрения!

Напротив, точно ти беше... Нелеп опит за измъкване. А и не само за "Възродителният процес" си невеж. Ти по принцип по много исторически теми си невеж.

Ето доказателството...
JACKO написа:Отговаряш избирателно, и отбягваш неудобните за теб въпроси! Когато нямаш аргументи, дъвчеш едно и също!

Така ли ? Я ми кажи, кой въпрос си ми задал, на който не съм ти отговорил ? Доколкото си спомням с теб сме дискутирали доста неща на историческа тематика и ти се оказа бос по абсолютно всички зададени от мен въпроси. Не виждам, на какво отгоре ти е толкова високо самочувствието. Мен лично би ме хванало срам, че не знам елементарни исторически факти, а съм преподавал на ученици... После що образованието ни било на такъв хал.

JACKO написа:Какво общо имат македонци, бошняци и беларуси?!

Украйна и Беларус са държави изкуствении, проект на Комунистическият интернационал. Имаше един от форум "Наука", дето беше толкова беден от към познания, но толкова да искаше да докаже, че украинците са различен етнос от руският, че изтъпани феноменалното прозрение - "Украинският етнос се заражда късно, след 19-ти век !". Феноменално прозрение, батко... Предлагам помаците и те да влязат в това число. Босна е държава създадена от Тито, която да бъде буфер между сърби и хървати. Кви бошняци ? Това са сърби-мюсюлмани...

JACKO написа:Та тези какви са според твойте разбирания: Антон Хекимян, Кеворк Кеворкян, Хасан Исаев, Армен Амбарцумян (вратар), Едмонд Назарян, че и Сергей Станишев?! А, сетих се и за последния глас на България - Жаклин Таракчи (Майка българка, баща арменец от истанбул)!

Пак да се повторя... ти наистина ли си толкова тъп или се правиш на тъп ? Има разлика между това, на Гошо майка му да е туркиня и това на Денис Шрьодер и двамата му родители да са от Африка, но той понеже се води германски гражданин, да го приемаме за такъв. Щото, извинявай, ама... не съм чувал за негри арийци ? Май Хитлер беше тоя, дето точно тях ги беше подгонил ? Или бъркам ? Питам те, щото си много компетентен на историческа тематика.

JACKO написа:Прочел съм толкова книги, колкото ти километра не си извървял! Имам грамоти в разградската и търновската библиотека, а ти?! Имаш интернет от скоро четеш, нямаш не отваряш и корица!

Естествено, как... Помня ти бисерите в "Бойна слава" относно т.нар. "Възродителен процес". Помня ти и бисерите за Васил Левски. Това обикновено се случва на хора, дето много четат.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 04 авг 2023 13:15

Drunken_Master написа:
JACKO написа:Момченце, не ме наричай брато! Нито си ме правил крив, още повече дни наред, нито с някой съм спорил за възродителния процес! Бъркаш ме с някой друг! Нормално, думичката е шизофрения!

Напротив, точно ти беше... Нелеп опит за измъкване. А и не само за "Възродителният процес" си невеж. Ти по принцип по много исторически теми си невеж.

Ела го кажи на моите ученици, които вече са се реализирали в България и чужбина, и да видим до къде ще стигнеш! Пак казвам, не съм бил аз. Спирам.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 авг 2023 13:16

JACKO написа:
Drunken_Master написа:

Ела го кажи на моите ученици, които вече са се реализирали в България и чужбина, и да видим до къде ще стигнеш! Пак казвам, не съм бил аз. Спирам.

Ето отново...

JACKO написа:Чета и недоумявам! Как може в 21 век, разни индивиди да подкрепят войната и агресорите!
Все едно Украйна е навлязла в чужда територия, а не обратното!
Пропагандата, промиването на мозъци, и медийното ембарго води до шизофрения!

Taка като гледам, май ти си с промит мозък и вярващ на пропаганда. Никой не подкрепя войната, просто се смеем на двойният аршин на определени съфорумци като Бобо Николов примерно, дето го играе голям моралист, голям пацифист и т.н., а се оказва, че лъже повече и от циганите от автогарата. Що не вие на умряло срещу американския солджър и това, което се случваше в Югославия ? Или в Ирак ? Или в Афганистан ? Малко му е двоен аршина, брутална необективност от негова страна. Да не говоря, че става за кашмер най-редовно, опитвайки се да ни се представи като човек, който е мега запознат с военните действия, кой какво би казал, какви щели да бъдат следващите действия на Владимир Путин и т.н. И най-жалкото е, че когато се почне дискусия с него, понеже е мега неподготвен и жалък, веднагически те обявява за "русороб", "американомразец" и т.н., игнорира те и продължава да зомбира с глупостите си.
Така, че не ми обяснявай, кой кого подкрепял и кой бил шизофреник, ако обичаш...

JACKO написа:45 години ни лъгаха че Турция ще ни напада, за къв чеп сме им!

Нима ? Ти нали уж беше учител по история ? Помня ти дебилщините в "Бойна слава" по темата за "Възродителния процес". Явно още не си узнал, коя е една от основните причини за това действие на БКП и по-специално на бай Тошо. Как би коментирал ширещите се турски организации като "Златна орда", "Осите" и т.н. ? Те къв х*й го дирят на българска територия ? Имаш ли представа, че в една операция на Григор Шопов, нашата държава и ДС успява да "пробие" турски шифровач и депутат от Парламента на Турция ? И кво се оказва ? Живков вижда нагледно, колко агресивно е настроена Турция спрямо нас, при това черно на бяло... Аматьор.

JACKO написа:Голямата армия, която се състоеше от 80% трудоваци, които ви строяха панелките, и мостовете
Камуфлажни панцери по границата, и едвам движещи се Т-34 на парадите, и 100 000 маршируват принудително!
Останалите 20 бяха там колкото да отбият номера, то не пукнало, ама то вече се скрило!

Жалко момче си ! Ми сега, като няма армия, по-добре ли ти е ? Абсолютно се абстрахирам от дебилщините ти относно армията, понеже за разлика от теб съм имал разговор със страшно много военнослужещи, които са били горди да защитават българският народ. Единия като го питах, ква е разликата между сегашната армия и едновремешната, той ми каза, че сегашната била "просяк", в сравнение с едновремешната. Сигурно ме лъже. Е, важното е, че имаме самолети от САЩ.

JACKO написа:Един умен човек го е казал, "тоз който ни освободи, той ще ни пороби"! С колко вагона злато им се отблагодарихме за така нареченото освобождение?!

Боже Господи, това момче е учител по история ! Смити, продължавай да виниш Искра Баева и Евгения Калинова за това, че младото поколение е неграмотно. Майкъл Джексън (на кроасаните), никога Васил Левски не е изричал нещо подобно. Това са глупостите на Захари Стоянов, който лъже малко по-малко и от Бойко Борисов.

JACKO написа:Тяхната цел си е била проливите, ние просто сме били на пътя им!

И ? Кво от това ? Освобождават ли те ? Освобождават те... Кво виеш на умряло тогава ?

JACKO написа:Всички останали държави в империята си извоюват независимоста сами, само ние си оставаме робомислещи!

Кои са тези държави, които САМИ са извоювали независимостта си ?! Абсолютно всяка една държава на Балканите е получила индиректно или директно помощ от "лошата" Русия. Ревеш ли ?

JACKO написа:Ела ми ти в двора, да поискаш парче от него, и за бонус щерката, защото била хубавка! Ами ще ти забия кирката в главата!

Мхм, сега нали забихме "кирка" в "главата" на Русия... Прокопсахме !

JACKO написа:Ако искате крепостничество, марш в рашистан! 21век сме, а не 18-ти, светът е глобален! Събудете се!

Че ние пак сме роби, ама на друг брат. "Света е глобален !" Колко хубаво звучи...

JACKO написа:Не е късно и за вас, осъзнайте се!

Супер е точно ти го пишеш това... ;дд
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 04 авг 2023 13:32

Ха ха ха, и къде е оборката?! По скоро излагацията! Ставаш не смешен, ами жалък!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 авг 2023 13:40

JACKO написа:Ха ха ха, и къде е оборката?! По скоро излагацията! Ставаш не смешен, ами жалък!

Мда... Определено. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 авг 2023 14:09

paceto написа:Нещо не виждам коментари за преврата в Нигер и развяването на руските знамена там, срещата на новият президент, който сам се направи такъв с Путин явно не е така важно, но трябва да се занимаваме с някакви кадри от години от Хонгонг? :roll:

Готвача на Путин замина за Африка и ей така съвсем случайно стана преврат в една от държавите, а там от години оперират Вагнер и стоят зад не малко преврати. Значи като ще говорим как едните се бъркали някъде, то е редно да се каже и за вторите и третите, нали така? Защо се мълчи тогава за Нигер от тукашните хора, които плачат за Мир в Украйна и то пред Европа, а не да искат същият от Русия.

Не трябва да се месят и всеки народ заслужава да си има свои път!Тук се мълчи защото има малко информация,а информацията е малко защото ако се разбере,че всичко това е дело на Русия,няма как да се обясни ,че това е бензиностанция с ракети ,която вече няма на кого да продава бензин и и свършват ракетите!Нито пък как да се обясни,че една регионална сила,може да започне да контролира И част от най-големия континент!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 авг 2023 15:12

Нещата там са по скоро резултат от страха на Запада да действа достатъчно решително и как това ще се отрази от медиите и съвременното общество. Ватника няма проблем да отиде и да помогне на Обонго да разстреля Х негри, също както и Британската и Френската Империи не са имали подобни задръжки през вековете. Сега обаче по някаква причина не желаят да се изцапат и позволят на подобни да ги правят на маймуни само и само да не изглеждат като колонизатори и потисници на горките негърчета.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 авг 2023 15:14

Обслужването на държавния дълг на САЩ се доближава до 1 трилион долара годишно.
Графиката показва как щатите изпадат в дългове година след година. Към днешна дата разходите за обслужване на националния дълг официално надвишават бюджета за отбрана на САЩ. И това въпреки факта, че бюджетът за отбрана при „мъдрата“ политика на Байдън също стана рекорден.
С този темп лихвените плащания по дълга скоро ще станат основната разходна позиция в бюджета на САЩ.

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 авг 2023 15:17

Thsmith написа:Нещата там са по скоро резултат от страха на Запада да действа достатъчно решително и как това ще се отрази от медиите и съвременното общество. Ватника няма проблем да отиде и да помогне на Обонго да разстреля Х негри, също както и Британската и Френската Империи не са имали подобни задръжки през вековете. Сега обаче по някаква причина не желаят да се изцапат и позволят на подобни да ги правят на маймуни само и само да не изглеждат като колонизатори и потисници на горките негърчета.

Оправдания!По-скоро взеха да да наясно,че не ебензиностанция с ракети!Както и да е,ще видим как ще се развият нещата!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 авг 2023 15:35

Абе точно бензиностанция с ракети си е : 0 И обясненията не са оправдания. Оправдаваш се когато си направил грешка, обясненията са за да поправиш някой друг, който прави грешка :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”