Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

edinstven
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот edinstven » 27 юли 2023 20:39

BRF написа:
edinstven написа:
BRF написа:
edinstven написа:Аз пак задавам риторичния въпрос, защо повечето държави от бившия СССР и Вaршавски договор се втурнаха да се присъединяват към НАТО след разпада на първите 2 формирования?

Най-вероятно САЩ са пробили там и са си сложили такова правителство на съответните места!И с България това се случи,за щастие защото това ни отвори вратата за ЕС!Ето ти пример,днешното правителство на България има съпорт от около 20% от българите,според соц. проучвания,обаче са готови на страхотни промени в Конституцията!

Как САЩ "слагат" правителство, това да не ти е бананова република ? Правителствата на тези държави бяха избрани демократично, с мнозинството на народа. И те инициираха процеса за влизането в НАТО. Не знам защо се самозаблуждаваш и се опитваш да увърташ. Отговорът на този риторичен въпрос е толкова прост, направо се хиля как такива като теб се правят на "неутрални".

Как вика САЩ слагат правителства,хахахаха,ти къде живееш бе!Това с неутралните доста се изтърка!Ама да казваш,че САЩ или Русия не си слагат правителство,ще ме умориш верно от смях!Ти в момента живееш в държава с инсталирано правителство ,но както и да е,вече си прецени дали сме бананова република!
За да ме разбереш по-правилно ще ти дам пресен пример с Украйна,до 2014 си беше проруско и дума не ставаше за НАТО,смениха правителството и хоп към НАТО!Народа не е променен а правителството!Същото и в България,служебното не беше насочено към Украйна,сегашното отиде в другата крайност!
Не знам дали има нужда да ти се обяснявам,ама просто така ми дойде!

Американците гласуваха за ОДС през 97-ма и спечелиха пълно мнозинство и така насила ни вкараха в НАТО. Добре, че ме светна.

Colonelcassad
Контакти:

Мнениеот Colonelcassad » 27 юли 2023 20:41

Унгарският премиер Виктор Орбан: "Западните ценности означават три неща: миграция, ЛГБТ и война".

И къде греши?!? :geek:

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 27 юли 2023 21:21

https://news.bg/world/germaniya-e-izpravena-pred-5-trudni-godini.html

Не, комуненце, предстоят не 5 трудни години за хората в Германия, а пълен и необратим упадък, докаран от вас, либерастите .... винаги комунизмът води до това.

Colonelcassad
Контакти:

Мнениеот Colonelcassad » 27 юли 2023 21:44

ReBorn1982 написа:https://news.bg/world/germaniya-e-izpravena-pred-5-trudni-godini.html
Не, комуненце, предстоят не 5 трудни години за хората в Германия, а пълен и необратим упадък, докаран от вас, либерастите .... винаги комунизмът води до това.

E, нищо де, за "Слава Украине" управляващите марионетки в Европа преди повече от година решиха, че ще жертваме всичко, дори това да означава да се докараме до просешка тояга. По-големият проблем е, че накрая нито ще има "Слава Украине", нито ще има благоденстваща Европа. И ще се чудим що ги ручахме жабетата...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 27 юли 2023 22:19

pomiqrat написа:
nghcvth написа:
Илайджа Ууд посъветва Зеленски да лекува зависимостите си от алкохол и наркотици. Инстаграм изтри акаунта му

Да живее цивилизования и демократичен запад, да живее свободата на словото! 8-)

Мислех, че само нинджъта от Добрич си пада по фалшиви новини и настървено ги защитава, а после пише, че е само цитат и не го мисли, а само го споделя :lol:

Нашия още не е разбрал, какво е това нещо "цитат"... Каква изненада!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 28 юли 2023 00:54

pomiqrat написа:
nghcvth написа:
Илайджа Ууд посъветва Зеленски да лекува зависимостите си от алкохол и наркотици. Инстаграм изтри акаунта му

Да живее цивилизования и демократичен запад, да живее свободата на словото! 8-)

Мислех, че само нинджъта от Добрич си пада по фалшиви новини и настървено ги защитава, а после пише, че е само цитат и не го мисли, а само го споделя :lol:

Всички путинофили са индивиди със СОП.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 28 юли 2023 06:21

Кенеди-младши обвини САЩ в саботиране на споразуменията от Минск през 2014 и 2015 г., които имаха за цел да сложат край на войната в Донбас, но до голяма степен не успяха да спрат боевете между руските сепаратисти и въоръжените сили на Украйна сили.
"Путин добронамерено започна да изтегля войските от Украйна. Какво стана? Изпратихме Борис Джонсън там да го торпилира, защото не искаме мир. Ние искаме войната с Русия", аргументира се той и предизвика аплодисменти от публиката.
Кенеди младши отхвърли идеята, че Русия ще загуби войната. "Би било като ние да загубим война с Мексико", каза той. "Те няма да загубят войната."
"Израснахме с мисълта, че ние сме тези, които са спечелили (Втората световна война), че Америка е победила Адолф Хитлер", продължава републиканецът.
"Само чичо ми казваше, че руснаците са спечелили войната", отбеляза той, припомняйки загубите на Съветския съюз.

Страхотно интервю... : ))))
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юли 2023 11:09

edinstven написа:
BRF написа:
edinstven написа:
BRF написа:
edinstven написа:Аз пак задавам риторичния въпрос, защо повечето държави от бившия СССР и Вaршавски договор се втурнаха да се присъединяват към НАТО след разпада на първите 2 формирования?

Най-вероятно САЩ са пробили там и са си сложили такова правителство на съответните места!И с България това се случи,за щастие защото това ни отвори вратата за ЕС!Ето ти пример,днешното правителство на България има съпорт от около 20% от българите,според соц. проучвания,обаче са готови на страхотни промени в Конституцията!

Как САЩ "слагат" правителство, това да не ти е бананова република ? Правителствата на тези държави бяха избрани демократично, с мнозинството на народа. И те инициираха процеса за влизането в НАТО. Не знам защо се самозаблуждаваш и се опитваш да увърташ. Отговорът на този риторичен въпрос е толкова прост, направо се хиля как такива като теб се правят на "неутрални".

Как вика САЩ слагат правителства,хахахаха,ти къде живееш бе!Това с неутралните доста се изтърка!Ама да казваш,че САЩ или Русия не си слагат правителство,ще ме умориш верно от смях!Ти в момента живееш в държава с инсталирано правителство ,но както и да е,вече си прецени дали сме бананова република!
За да ме разбереш по-правилно ще ти дам пресен пример с Украйна,до 2014 си беше проруско и дума не ставаше за НАТО,смениха правителството и хоп към НАТО!Народа не е променен а правителството!Същото и в България,служебното не беше насочено към Украйна,сегашното отиде в другата крайност!
Не знам дали има нужда да ти се обяснявам,ама просто така ми дойде!

Американците гласуваха за ОДС през 97-ма и спечелиха пълно мнозинство и така насила ни вкараха в НАТО. Добре, че ме светна.

Сега ще ти го обясня така,САЩ си направиха това НАТО и на база техните желания и стратегии решават кой да е вътре и кой не!Ако това не ти е ясно си много далеч от нещата!1997 не знам на колко си бил,но като даваш за пример точно въпросната година се поинтересувай какво стана тогава!Ако си мислиш,че сами взимаме решения за бъдещето на България,добре!Дори в момента имаме правителство подредено от САЩ ,защото в България се борят за влияние Русия и САЩ,дори ЕС гледа отстрани!Самия факт,че повечето хора наричат ппдбгерб америанофилски партии,а бспвъзраждане руски е показателен!
За да не остана неразбран ,защото мисленето не ти е силна страна,България трябва да е в НАТО и това е хубаво за нас!

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 28 юли 2023 11:37

BRF написа:За да не остана неразбран ,защото мисленето не ти е силна страна,България трябва да е в НАТО и това е хубаво за нас!

Ей това е най-важното, независимо харесваш ли Запада или не. Няма значение НАТО отбранителен съюз ли е или бухалка на САЩ, важното е да си със силния на деня, а не със страната, която е по-вероятно да загуби. Сигурността, която дава НАТО на малки държави като нашата, която граничи със силни държави с настоящи и бъдещи апетити за влияние тук, е безценна.

Толкова би било лесно на Турция и Русия да ни дестабилизират, ако зависим само от нашата си армия, пък ако ще да е била с количеството от 80-те.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юли 2023 12:06

Soulen написа:
BRF написа:За да не остана неразбран ,защото мисленето не ти е силна страна,България трябва да е в НАТО и това е хубаво за нас!

Ей това е най-важното, независимо харесваш ли Запада или не. Няма значение НАТО отбранителен съюз ли е или бухалка на САЩ, важното е да си със силния на деня, а не със страната, която е по-вероятно да загуби. Сигурността, която дава НАТО на малки държави като нашата, която граничи със силни държави с настоящи и бъдещи апетити за влияние тук, е безценна.

Толкова би било лесно на Турция и Русия да ни дестабилизират, ако зависим само от нашата си армия, пък ако ще да е била с количеството от 80-те.

След като си разбихме армията,ще трябва да се молим!Дори да бъдем нападнати от друга държава,не съм убеден дали ще ни защити НАТО ако интереса им не се припокрива с това!Който не храни собствена армия,храни чужда !

Върни се в “Свободна зона”