Разбирам критиките и дори плюенето по Западът, което да речем го има дори и към любимите отбори, ама да искаш да бъдат смчакани и едвали не - изтрити от лицето на Земята, си е направо дебилщина.Soulen написа:Същото питах и аз оня ден. Място за сантименти и гледане в миналото няма. Гледа се тук и сега. Вчерашния приятел ти е утрешен враг. Няма място за емоции като благодарности и подобни глупости има само бизнес и интереси. Който към днешна дата е изгоден, той трябва да победи дори да е морално злия, макар че морал не съществува на това ниво.
Никой нормален не оспорва недъзите на западните общества и политики, както в миналото, така и към момента, но да искаш къщичката ти да изгори, за сметка на чуждата, това наистина е вън от нормалното.
Всъщност, аз имам теория, че една категорична руска победа в Украйна ( за момента това е по скоро утопия ) ... Всъщност, до такава степен може да уплаши европейците, че като нищо от някъде ще се пръкне нов Хитлер и тогава на сибирстанците дупе да им е яко.