Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот CTAHKO » 02 авг 2014 18:28

Ванка, не си прав 8-) То като е толкова лесно, що цяла Европа е зависима от руския газ 8-) Колко по-силни икономики има от нашата държава, не са намерили алтернатива и не могат да си позволят лукса да дупчат за шистов газ, ние ли ще сме най-големите тарикати ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 авг 2014 18:37

Вчера, в директно излъчване по БНР и БНТ, и.д. президент Плевналиев нарече България няколко пъти "Тази държава", все едно, че не той е президент на "тази държава" и няма нищо общо с "тази държава", но тук има все още люде, които му се радват, както се радват и на партията, излъчила и избрала такъв олигофрен за президент на "тази държава" :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 авг 2014 18:39

Никакъв президент не може да ни бъде този 8-) Отдавна съм си казал мнението за него 8-)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 02 авг 2014 18:42

icko65 написа:
ivan56 написа:
icko65 написа:
ivan56 написа:
Кашчей написа:
ivan56 написа:Като ви чете човек ще каже че сте на хранилка в Газпром,България трябва да търси начини да не е в поза партер.А има начини,само че трябва да има воля,обаче има там едни изроди които са на хранилка и ни убеждават че няма как да сме независими.И тука някой като латерни повтарят техните думи.
Като чуят Русия и се подмокрят.

Иване, я ни дай идея как да не сме в партер за газта от Русия, но не с общи приказки, а с конкретно предложение!

Бот,аз не съм експерт има такива които се занимават с това,ама е по-лесно да ни убеждават че няма начин.
Втечнения газ,залежи в Черно Море.Шистовият газ.

Втечнен газ-скъп.Шистов газ-еко катастрофа.Общо взето няма алтернатива.Най-добре да си плащаме по нормални пазарни закони.Тез там дето уж са на хранилка не пасат трева-като теб.

Ти си ми ясен,ти като чуеш Русия и се подмокряш,аре отивай да си пасеш овцете

Кво съм ти ясен ве нещастник?То не става както ти искаш или мислиш.Овцете ти ги пасеш-като не можеш да разбереш за какво иде реч.Аз през живота си овца не съм пипал.За теб незнам...може и да си онождал :mrgreen:

Виж сега БХ какво мислиш ти,яж си доматито и не ме занимавай кво онождаш и кво пасеш.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 авг 2014 18:57

ivan56 написа:
Кашчей написа:
ivan56 написа:Като ви чете човек ще каже че сте на хранилка в Газпром,България трябва да търси начини да не е в поза партер.А има начини,само че трябва да има воля,обаче има там едни изроди които са на хранилка и ни убеждават че няма как да сме независими.И тука някой като латерни повтарят техните думи.

Иване, я ни дай идея как да не сме в партер за газта от Русия, но не с общи приказки, а с конкретно предложение!

Бот,аз не съм експерт има такива които се занимават с това,ама е по-лесно да ни убеждават че няма начин.

За втечнен газ има само един терминал, ние нямаме такъв. И на каква цена ще идва този втечнен газ, че ми е любопитно? Залежите в Черно Море може да стигат за печката на баба ти, но не и да захранват цяла България. А за шистов газ и дупчене на Добруджа може да говори само олигофрен!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 02 авг 2014 19:21

sin4ec написа:
ivan56 написа:
Кашчей написа:

За втечнен газ има само един терминал, ние нямаме такъв. И на каква цена ще идва този втечнен газ, че ми е любопитно? Залежите в Черно Море може да стигат за печката на баба ти, но не и да захранват цяла България. А за шистов газ и дупчене на Добруджа може да говори само олигофрен!

Има над 20 работещи терминала в Европа,цената няма да е по-висока от този от Русия,когато имаш някаква друга алтернатива няма да си зависим на 100% от руския газ.Това се опитвам да кажа.Ама за вас рубладжиите няма проблем да сме зависими от Русия.
Мен ме БХ дали ще сме зависими от Русия или САЩ,важното е ние да си гледаме нашите интереси.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 авг 2014 19:29

ivan56 написа:
Има над 20 работещи терминала в Европа,цената няма да е по-висока от този от Русия,когато имаш някаква друга алтернатива няма да си зависим на 100% от руския газ.Това се опитвам да кажа.Ама за вас рубладжиите няма проблем да сме зависими от Русия.
Мен ме БХ дали ще сме зависими от Русия или САЩ,важното е ние да си гледаме нашите интереси.

Има само един изходящ терминал! А според мен е най-добре да купуваме от Иран, но що ли си мисля, че ако стигнем дотам, пак ще ни наложат решение от едно друго място... Въобще който говори за всякакво друго снабдяване, освен от шисти и от американци, е комунист и рубладжия-това е ясно. Или техеранска подлога. Странно, в Италия трябва да са ебаси комунистите и рубладжии, Пък Германия- тц,тц,тц... Нямате грам мозък в кратуните, то с чалга и чекии само не става... Вземете прочетете по нещо, та да не ви се смеят хората, втечнен газ щял да внася, завалията. :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 авг 2014 19:59

ОГРОМЕН НАТИСК ВЪРХУ БЪЛГАРИЯ ДА МАХНЕ ОХРАНАТА НА ГРАНИЦАТА

БЪЛГАРИЯ ПОДЛОЖЕНА НА ДИСКРИМИНАЦИЯ

В България пристига на изненадваща кратка визита върховния комисар на ООН за бежанците Антонио Гутериш (22 ноември 2013, петък). Предвижда се среща в МВР между министър Цветлин Йовчев и г-н Гутериш. Очаква се единствената тема на срещата да е желанието на Комисариата да се продължи с приемането на бежанци на българска територия.

По рано този месец (6 ноември) комисарят по човешки права към Съвета на Европа Нил Муйжниекс обяви в интервю за БНТ, че идеята за затварянето на българската граница за бежанци не е добра. Той определи строежа на стена по границата с Турция като неефективен и скъп метод за предотвратяване влизането на бежанци. Муйжниекс се обяви и срещу затварянето на бежанците във временни центрове. Фактите със стената в Гърция обаче са красноречиви – тя подпомага граничния контрол и рязко намали нелегалният трафик към южната ни съседка, като същевременно го пренасочи към България.

Комисар Кристалина Георгиева още от края на лятото започна да убеждава общественото мнение, че заселването на бежанци е положително явление, ще оправи демографските проблеми на страната и трябва да продължи.

Глобалистки и мултикултурни лобита вътре в България пък, засилват медийния натиск върху управляващите и общественото мнение за приемане на нелегалните емигранти като бежанци.

Да припомним, че Меркел, Саркози, Зеехофер, Камерън и редица други европейски политици обявиха през последните няколко години, че мултикултурализмът е напълно провален.

Винаги се атакува най-слабото място

Никой не притиска големите страни в ЕС и богатите арабски държави. Гърция си направи стена и връща нарушителите обратно в Турция. Въпреки, че евробюрократите притискаха гърците за твърдата им политика по отношение на нелегалната емиграция, те не допуснаха грубата намеса във вътрешните им работи. Сега целият натиск се концентрира върху малка, бедна и раздирана от проблеми България. Тя е най-удобна, за да могат многобройните международни организации да отчитат дейност, без да дразнят влиятелните държави, които са техни спонсори.

България е дискриминарана и все още не е обявила своя квота

Богатите арабски страни (Саудитска Арабия, Катар, Оман) не приемат бежанци. Големите страни в ЕС обявиха мизерни квоти за прием на сирийци (Франция – 500 човека, Австрия – 500, Германия – 5000, Норвегия – 1000…). България не само, че още не е обявила квота, но на всичко отгоре мълчи за продължаващия натиск, който е форма на дискриминация, която може да доведе до катрастрофални икономически и социални последствия за най-бедната държава в Европейския съюз.

Цветлин Йовчев е длъжен да удържи на натиска, да остави и засили живата охрана на границата, и да изгради планираните центрове от затворен тип. Оградата трябва да бъде завършена от край до край по цялата граница, а не само на 30 км. от общо 259.

Ако българските политици се огънат, историята ще ги съди жестоко!

Нямаме работа в този педалски съюз 8-)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 авг 2014 20:51

Кашчей написа:
THE G.A.M.E написа:Защо мислите, че "Янките" искаха да налазят Сирия ?

Ново-откритото газово находище там, е 3-тото най-голямо в света... Но експерти твърдят, че най-вероятно ще е 2-рото, щото все още не е разучено на 100 % поради обективната причина - нестабилната обстановка в Сирия.

Един газопровод от Сирия към Европа, би бил доста по-удобен и евтин от колкото тези, идващи от Сибир.
Нооо, парите на "Газпром", явно не миришат.
Дори и според закоравели европейци като Великобритания, Германия Белгия и Холандия, които също бяха против военна намеса в Сирия. :|

И к`во дирят там янките, след като само са борци за свобода и демокрация?

К'во ти пука, ако от това произлезе нещо добро за нас ?
Не в директният смисъл, но и индиректно стига.

Ако ще и с марсианците да се бият САЩ, ако това донесе и 1 % полза за България, к'во му е ? :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 авг 2014 21:16

THE G.A.M.E написа:
Кашчей написа:
THE G.A.M.E написа:Защо мислите, че "Янките" искаха да налазят Сирия ?

Ново-откритото газово находище там, е 3-тото най-голямо в света... Но експерти твърдят, че най-вероятно ще е 2-рото, щото все още не е разучено на 100 % поради обективната причина - нестабилната обстановка в Сирия.

Един газопровод от Сирия към Европа, би бил доста по-удобен и евтин от колкото тези, идващи от Сибир.
Нооо, парите на "Газпром", явно не миришат.
Дори и според закоравели европейци като Великобритания, Германия Белгия и Холандия, които също бяха против военна намеса в Сирия. :|

И к`во дирят там янките, след като само са борци за свобода и демокрация?

К'во ти пука, ако от това произлезе нещо добро за нас ?
Не в директният смисъл, но и индиректно стига.

Ако ще и с марсианците да се бият САЩ, ако това донесе и 1 % полза за България, к'во му е ? :roll:

Много си зле! Дали от сливенският вятър или от идеите на Лечков, но си много зле!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”