Пак става въпрос за това, кой ще победи, а не за това как това ще промени човешкия живот.
В основата на мита за Че Гевара си остава човещината...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-agiAnRYrrU[/youtube]
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Furious_Monk
Re: Тема за политика - Свят
Последна промяна от Furious_Monk на 26 мар 2023 16:37, променено общо 1 път.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Каква човещина бре? Остава си това колко са глупави идиотите, които вярват в един престъпник и масов убиец, който се е забавлявал с това да унищожава живота на хората.
Eто ти малко четиво вместо глупави клипчета, които да прославят разни изроди.

Eто ти малко четиво вместо глупави клипчета, които да прославят разни изроди.

Последна промяна от Thsmith на 26 мар 2023 16:40, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- Furious_Monk
Вие не унищожавате ли човешки съдби в името на интереса и прогреса.... страх ви е, че оръжието наранява повече от думите...
Няма идиоти които го възхваляват, има хора, които вярват в героите...
Не ме страх да бъда идиот, страх ме е да бъда злодей...
Няма идиоти които го възхваляват, има хора, които вярват в героите...
Не ме страх да бъда идиот, страх ме е да бъда злодей...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- Drunken_Master
- Контакти:
Thsmith написа:Принципно е огромна грешка това, че не подкрепиха Батиста и не обесиха бандита за брадата още като изпълзя от планината. Щяха много ядове да си спестят наоколо. Просото трябваше да се изгради някакво прилично управление, което да не е като на бананова държава за да може нещата все пак да вървят, но уви...
Смити, мисля, че пропускаш най-важният въпрос. Къв *** го дирят американците на чужда директория и кой им дава право да "подкрепят" който и да било? България що не се меси така в отношенията на САЩ примерно?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Кой на кого да дава право? Сега едва ли искаш отново да навлизам в обяснение кой дава право на различните органи да изпълняват своите задължения.
Иначе нищо не ти пречи и ти да се месиш дори, не е нужно да си нация. Просто трябва да имаш възможностите и интересите за това.
Иначе нищо не ти пречи и ти да се месиш дори, не е нужно да си нация. Просто трябва да имаш възможностите и интересите за това.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- Drunken_Master
- Контакти:
Ами ето. Русия се меси в нещата с Украйна, иска да няма насилствена украинизация. Що виете на умряло тогава? Ква е разликата? От едната страна - кубински емигранти, които са въоръжени и са спуснати с парашути, от друга страна - руски пандизчии, които са с АК 47...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
-
ReBorn1982
https://news.bg/int-politics/nad-2000-nelegalni-migranti-pristignali-v-italiya-za-denonoshtie.html?utm_source=money.bg&utm_medium=article&utm_campaign=footer
"Крайнодясната" Мелони ..... дето стана премиер с обещанието, че ще спре нашествието ..... само за денонощие 2 000 дивака .....
"Крайнодясната" Мелони ..... дето стана премиер с обещанието, че ще спре нашествието ..... само за денонощие 2 000 дивака .....
-
ReBorn1982
JimBeam написа:И каква е точно еднаквостта на събитията със Залива на прасетата и войната в Украйна? Кога точно американски войски със самолети и по земя с танкове и бронирана техника са влезли в Куба и са анексирали територии от там, за да ги даваш като еднакви? Кога американски войски са убивали кубински граждани с ракети или разстреляни по улицата с вързани ръце и очи и са ги заравяли в масови гробове?
Вие комунистите сте вярно адски тъпи парчета.
Значи, според теб, няма нищо притеснително в това, че САЩ подготвя въоръжен отряд и го пуска в чужда държава, за да направи преврат ??! .....
Същият САЩ обаче осъжда Русия що искала да направи преврат в Украйна ..... да не отварям дума и за Ирак, Панама и Афганистан, където директно САЩ нахлу и направи преврати.
Drunken_Master написа:JimBeam написа:И каква е точно еднаквостта на събитията със Залива на прасетата и войната в Украйна? Кога точно американски войски със самолети и по земя с танкове и бронирана техника са влезли в Куба и са анексирали територии от там, за да ги даваш като еднакви? Кога американски войски са убивали кубински граждани с ракети или разстреляни по улицата с вързани ръце и очи и са ги заравяли в масови гробове?
Aз смятам, че преди да почнеш да пишеш някакви неща, първо трябва да се запознаеш с историята на държавата, за която виеш на умряло. Аз за пореден път се убеждавам, че нивото в тоя форум е спаднало изключително много. Ква била "еднаквостта" вика... ПХАХАХАХАХАХАХАХХАХ!
Айде, ще ти помогна. Иначе няма да можеш да се оправиш самичък. Напиши в гугъл "Кубинска революция", ако имаш и повечко късмет, ще хванеш някой, който да е възможно най-малко безпристрастен. А, дано да ти се проясни...
Баси жалката работа...
Да ми го казва това точно човека, който говори неща без да чете и да е запознат по доста от нещата си е направо смехотворно. Онзи ден тук те направиха на две стотинки и ти продължаваш да ръсиш глупост след глупост. И не драги ми алкохолико аз не вия на умряло за нито една държава за разлика от теб и онзи дядка Ицко65 набор, които възхвалявате постоянно Русия и искате да се върнем към този режим. Ние тук говорим да сме със запада, а това включва целият ЕС и останалите развити държави, а не към изостанали като Русия, Беларус, Северна Корея и някакви Африкански държави.
ReBorn1982 написа:JimBeam написа:И каква е точно еднаквостта на събитията със Залива на прасетата и войната в Украйна? Кога точно американски войски със самолети и по земя с танкове и бронирана техника са влезли в Куба и са анексирали територии от там, за да ги даваш като еднакви? Кога американски войски са убивали кубински граждани с ракети или разстреляни по улицата с вързани ръце и очи и са ги заравяли в масови гробове?
Значи, според теб, няма нищо притеснително в това, че САЩ подготвя въоръжен отряд и го пуска в чужда държава, за да направи преврат ??! .....
Същият САЩ обаче осъжда Русия що искала да направи преврат в Украйна ..... да не отварям дума и за Ирак, Панама и Афганистан, където директно САЩ нахлу и направи преврати.
Не, Русия не иска само да свали дадено правителство и да сложи сламен човек, а иска и си взема територии. Ето там е разликата драги ми смехурко и за целта не са унищожили градове в Куба, за да наложат своето виждане на нещата т.е. демокрация. Териториите, които превзеха руснаците не са случайни и има много ресурси там както и контрол над износа на жито за Европа и Африка. Искат парички и да не им подбиват пазара за продажба на техните ресурси. Да ти напомня ли, че точно в тези райони на Украйна, които сега са под руски контрол има големи залежи на литий, а той се изнасяше в големи количества за Европа и Светът.
- Drunken_Master
- Контакти:
JimBeam написа:Да ми го казва това точно човека, който говори неща без да чете и да е запознат по доста от нещата си е направо смехотворно.
Човека, дето твърдеше, че имало украински етнос, да ми говори за ръсене на глупости... АХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХ!
Брато, моля те... пий си хапчетата.
JimBeam написа:Онзи ден тук те направиха на две стотинки и ти продължаваш да ръсиш глупост след глупост.
И кои са тия, дето са ме направили на "две стотинки"? Що не съм разбрал?
JimBeam написа:Ние тук говорим да сме със запада, а това включва целият ЕС и останалите развити държави, а не към изостанали като Русия, Беларус, Северна Корея и някакви Африкански държави.
ЖиМБиН, България не е със запада. България не е с никой... Трябва да ти е прояснено вече, ама... то въпрос на мозъчни гънки.