Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Мнениеот daniel875 » 23 авг 2013 23:28

Laetitia написа:Баси, мисля да народя 3-4, да се представям за самотна майка и да кажа, че съм циганка.
Явно е много по-добре от това да си 24-годишна българка, която по 8 часа работи на компютър, ползва успоредно три езика и има смени до полунощ.

Жалко само, че съм много бяла и няма да мина за циганка...

Не се знае, малко грим, малката, и ще заприличаш 8-)
Не ви трябват много деца на вас. С оглед на реалностите две е добра бройка. Три още по - добре, но и не е хубаво да се прекалява.
Живи и здрави!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 23 авг 2013 23:35

daniel875 написа:Не се знае, малко грим, малката, и ще заприличаш 8-)
Не ви трябват много деца на вас. С оглед на реалностите две е добра бройка. Три още по - добре, но и не е хубаво да се прекалява.
Живи и здрави!
Даниелски, предвид факта, че скоро чуквам 25, ми е направо готино, че ми казваш "малката". :lol:
Иначе мерси за съвета, безценен е, както винаги.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 23 авг 2013 23:46

Laetitia написа:
daniel875 написа:Не се знае, малко грим, малката, и ще заприличаш 8-)
Живи и здрави!
Даниелски, предвид факта, че скоро чуквам 25, ми е направо готино, че ми казваш "малката". :lol:
Иначе мерси за съвета, безценен е, както винаги.

Ами това, че ще имаш четвъртвековен юбилей, не е за подценяване, но в сравнение с мен, а доста други във форума, си наистина малка. Представа си нямам дали ме иронизираш отново, но това за грима ти го казвам съвсем сериозно. Вие - жените - сте способни да намирате от нищо нещо. Кой те знае дали нещо няма да докопаш :)
Скоро нямаш рожден ден. Бързаш, ти си в края на септември с двама твои любимци, единият от които е набор ;)
Я, кажи нещо за Верона :) Този сезон за първи път от доста години ще има ПЕТ градски дербита в елита - на Милано, Торино, Рим, Генуа и Верона.
Там е работата, че "градският" отбор от едно време хич не ни долюбва. Дано да победим, но ще е тежко!
Този сезон със състава, с който разполагаме, повече от трето място не е реално. Титлата е химера. По - добре "Наполи" или "Фиорентина" да я спечелят.
"Милан" няма шансове за нито една купа. С тези футболисти няма потенциал за големи неща.
Последна промяна от daniel875 на 24 авг 2013 00:00, променено общо 1 път.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 23 авг 2013 23:59

daniel875 написа:Ами това, че ще имаш четвъртвековен юбилей, не е за подценяване, но в сравнение с мен, а доста други във форума, си наистина малка. Представа си нямам дали ме иронизираш отново, но това за грима ти го казвам съвсем сериозно. Вие - жените - сте способни да намирате от нищо нещо. Кой те знае дали нещо няма да докопаш :)
Скоро нямаш рожден ден. Бързаш, ти си в края на септември с двама твои любимци, единият от които е набор ;)
Я кажи нещо за Верона :) Този сезон за първи път от доста години ще има ПЕТ градски дербита в елита - на Милано, Торино, Рим, Генуа и Верона.
Там е работата, че "градският" отбор от едно време хич не ни долюбва. Дано да победим, но ще е тежко!
Този сезон със състава, с който разполагаме, повече от трето място не е реално. Титлата е химера. По - добре "Наполи" или "Фиорентина" да я спечелят.
Аз съм жена в разцвета на силите си, Даниеле. Както Йовков е казал: "Чудновата бърканица от жена, дете и дявол!". 8-)
Хич нямам мераци да съм циганка, шегувах се, разбира се. Това е гадно племе, което никъде не успява да се интегрира.
А от тия любимци, които визираш, само единият ми е наистина любимец. ;)

За Верона какво да кажа - надявам се Ники в първия кръг да извади поне 3 пъти топката от мрежата си.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 24 авг 2013 00:04

Laetitia написа:
daniel875 написа:Ами това, че ще имаш четвъртвековен юбилей, не е за подценяване, но в сравнение с мен, а доста други във форума, си наистина малка. Представа си нямам дали ме иронизираш отново, но това за грима ти го казвам съвсем сериозно. Вие - жените - сте способни да намирате от нищо нещо. Кой те знае дали нещо няма да докопаш :)
Я кажи нещо за Верона :) Този сезон за първи път от доста години ще има ПЕТ градски дербита в елита - на Милано, Торино, Рим, Генуа и Верона.
Аз съм жена в разцвета на силите си, Даниеле. Както Йовков е казал: "Чудновата бърканица от жена, дете и дявол!". 8-)
Хич нямам мераци да съм циганка, шегувах се, разбира се. Това е гадно племе, което никъде не успява да се интегрира.
А от тия любимци, които визираш, само единият ми е наистина любимец. ;)

За Верона какво да кажа - надявам се Ники в първия кръг да извади поне 3 пъти топката от мрежата си.

Забравяш, че понякога и българите изпадаме в тяхната ситуация, принудени от обстоятелствата. Важно е да не става честа практика в живота ни.
Всеки човек между двайсет и четиридесет години е в разцвета на силите си, но зависи и как преминава този период. При теб проблем от такъв характер не съществува.
Този сезон ще е преходен, да знаеш. Несериозно е в отбор като "Милан" да играят играчи като Абате, Антонини, Балотели дори. И не е само това.
"Россонерите" с всяка изминала година се превръщат в залязващ гранд. Именно поради тази причина вече и запалянковците им по света намаляват значително. Това ръководство вече няма намерение да печели с тима, а - за своя сметка. Очаквай успехи след поне пет години, и то ако наистина се появат собственици италианци с проект, който гарантира перспектива.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 24 авг 2013 00:22

daniel875 написа:Забравяш, че понякога и българите изпадаме в тяхната ситуация, принудени от обстоятелствата. Важно е да не става честа практика в живота ни.
Всеки човек между двайсет и четиридесет години е в разцвета на силите си, но зависи и как преминава този период. При теб проблем от такъв характер не съществува.
Този сезон ще е преходен, да знаеш. Несериозно е в отбор като "Милан" да играят играчи като Абате, Антонини, Балотели дори. И не е само това.
"Россонерите" с всяка изминала година се превръщат в залязващ гранд. Именно поради тази причина вече и запалянковците им по света намаляват значително. Това ръководство вече няма намерение да печели с тима, а - за своя сметка. Очаквай успехи след поне пет години, и то ако наистина се появат собственици италианци с проект, който гарантира перспектива.
Има българи, които са по-големи цигани и от циганите, така е. Но ако трябва да говорим в по-масов план, е ясно кои лежат на гърба на обикновения данъкоплатец. Но щом системата им го позволява, това е положението.

За ситуацията в Милан мисля, че ми знаеш мнението, да не пишем в тази тема. Без трансфери и план в перспектива няма да стане.
Доста сурогати има в отбора, за съжаление.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 27 авг 2013 18:45

Страшен екшън в село близо до Петрич
Лют скандал в село близо до Петрич е прераснал във физическа саморазправа. Инцидентът е станал днес, преди по-малко от един час.
Кървавото меле се е разиграло в село Ново Кономлади. Две банди крадци на желязо са се скарали жестоко, между тях избухнал страшен скандал, а малко по-късно прераснал в масов бой.
Крадците от ромски произход са грабнали ножове и саби и започнали да се колят един друг. На мястото е пристигнала линейка и екип на полицията.
Все още не се знае колко души са пострадали при сблъсъка, пишат от blitz.bg.

Добрата новина от днес :mrgreen:
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 03 сеп 2013 01:34

За съжаление ще ви тормозят циганите, като се оставяте комунисти да ви управляват вече 69 години!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 05 сеп 2013 07:34

Безкомпромисен написа:За съжаление ще ви тормозят циганите, като се оставяте комунисти да ви управляват вече 69 години!

лека поправка!
циганите ни тормозят последните 20 години! а защо при едните комунисти манго си седя сравнително мирно в коптора, а при другите се развихри все едно всичко му е бащиния? ей това е въпроса!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 05 сеп 2013 08:10

Защото станахме "европейци", вижте какво става в Унгария, Румъния, Чехия навсякъде където има повече от манговците има проблеми с тях. Всички знаем защо преди нямаше, защото а са се размърдали, а отиват специалните части да си правят тренировки в копторите им и ги карат наред. Сега има сто хиляди организации за защита на малцинствата и прочие. Как да приобщиш някой към обществото като той не иска да бъде приобщен? Трябва да спрат да мерят с двоен аршин, каквото е за нас това е и за тях, никой нормален човек не иска нищо друго.

Върни се в “Свободна зона”