Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Коронавирусът в България

Мнениеот Thsmith » 17 яну 2021 18:52

CSKA 78 написа:
Thsmith написа:Каква трагедия само! От 5-6 млрд били умрели 16 000 души?!? Чудо невиждано, Армагедон! :lol:

Дам...16 000 за ден били малко?! Ако сред тях има от твоето семейство друга песен ще запееш! Проблемът е, че този щам ще дойде и у нас, и тогава пак ще има ограничения! Само предупреждавам! :lol:

Не само, че са малко, а са нищожно, пренебрежимо малко на фона на млрд население на земята. На фона на всички други умиращи ежедневно.

Ако някой от моето семейство катастрофира, дали ще искам да забранят колите и да удрям по масата всички да се движат пеш? :lol:

--
Аз силно се надявам да има много строги ограничения. Само така народа ще озверее достатъчно за да избеси затварачите.
Иначе мен ограничения не ме плашат. Грам не се съобразявам с тях, ходя си където искам, намирам си отворени заведения и не спазвам никакви мерки. Да, неприятно е, че не мога да отида на почивка на местата където искам и има навик да ходя извън БГ, да губя и пари, които не мога да прехвърля надолу по веригата, но ще го преживея.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 17 яну 2021 18:59

CSKA 78 написа:
rane написа:
CSKA 78 написа:
rane написа: :lol: Онзи ден си пътувах из Южна Каролина и на едно информационно табло бяха публикували черната статистика с жертвите в щата за 2020г. Та се сетих за този фатмак, ако му дадат власт, какви ли би ги надробил? Сигурно би затворил пътищата, за да няма жертви :)
Явно паричките му са привършили, та пак е почнал да шета из нета да изкара някой лев.

Парички си имам много повече от теб и от семейството ти до девето коляно! Но и мозък имам в повече колкото за цялата ти фамилия явно, след като вярваш в конспирации си пределно ясен! Ха-ха-ха!
Не се съмнявам, че си много богат, и на акъл, и на пари. Личи ти още като ти прочете подписа човек. Направо пръскаш с мозАк :mrgreen:

Е, поне не си въобразявам, че ме пръскат кемтрейлс! Муа-ха-ха! :lol: :lol:
Колкото до мозъка и парите - твоите са само въображаеми, но поне си си пуснал интернета! А и ако имаш голяма сателитна чиния отстрани на апартамента, тогава напълно влизаш в контингента! :lol: :mrgreen:

Сигурен ли си, че не си въобразяваш? Човек като те чете, точно с това впечатление остава ;) Ти вярваш, че умрелите още съществуват :lol:
Гледам месец не си тролил в тази тема. Явно ти си бил без интернет. Сега са ти дали 15-20 кинта и веднага се върна да тролиш. Поне искай повечко, че да не оставаш така без нет по никое време!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 17 яну 2021 19:09

rane написа:Сигурен ли си, че не си въобразяваш? Човек като те чете, точно с това впечатление остава ;) Ти вярваш, че умрелите още съществуват :lol:
Гледам месец не си тролил в тази тема. Явно ти си бил без интернет. Сега са ти дали 15-20 кинта и веднага се върна да тролиш. Поне искай повечко, че да не оставаш така без нет по никое време!

Муа-ха-ха! Викаш не съм бил тролил?! Я погледни какво пиша аз и какво пишеш ти! Та кой троли?! Не съм писал, защото не пиша, за да троля, както някои други! :lol: :lol: Давам само факти! ;)

ПП Кои умрели съществуват?! Нещо май съвсем се обърка! Изчакай да ти подадат реплика и тогава пиши! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 17 яну 2021 19:20

CSKA 78 написа:
rane написа:Сигурен ли си, че не си въобразяваш? Човек като те чете, точно с това впечатление остава ;) Ти вярваш, че умрелите още съществуват :lol:

Муа-ха-ха! Викаш не съм бил тролил?! Я погледни какво пиша аз и какво пишеш ти! Та кой троли?! Не съм писал, защото не пиша, за да троля, както някои други! :lol: :lol: Давам само факти! ;)

ПП Кои умрели съществуват?! Нещо май съвсем се обърка! Изчакай да ти подадат реплика и тогава пиши! :mrgreen:
Според теб, тези в подписа ти...
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 яну 2021 20:54

Що за идиот трябва да си да тръгнеш да се тъпаниш под анонимна форма, колко много си богат и подобни в някакъв си форум, фейспалм.
Докато си анонимен си нищо повече от едно еднолетъчно.
Относно починалите, към момента този вирус не е толкова смъртоносен спрямо други вируси, а излекувани са в пъти повече от починалите.
И преди да се вкараш във филма за близките, далечните и подобни, аз също съм изкарал Ковид, но тестове не съм правил, просто си направих оня ден за антитела и имам такива срещу този вирус.
Сега ще чакам да видя дали ще стана зомби от странични ефекти.
В къщи сме 6 човека с онкоболна майка и всички останали нямат антитела, а ядем на една маса, седим в един хол и т.н., та тях що не съм ги заразил не зная.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 18 яну 2021 22:11

Идиоти секви.Кофти,че са повече.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 яну 2021 14:09

Thsmith написа:Каква трагедия само! От 5-6 млрд били умрели 16 000 души?!? Чудо невиждано, Армагедон! :lol:
Колко хора са умрели при пътен инцидент вчера? Колко от рак? Или пък от Спин и етк? :lol: Колко са умрели от глад, колко са убити от талибани и подобни? :lol: Обаче трагедията е само за тези, които умрели с някакви следи от грип в организма :lol: :lol:
Те тия, дето умират от рак, тумори, инфаркти, спин и т.н. ако са с положителен тест за "корона", ги пишат, че са си отишли от този свят именно поради "короната".
Ето това вече е трагедия. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 яну 2021 17:13

За мен всичко това не е плод на някаква конспирация, не съм сигурен дали вече не го писах дори.
Просто в началото на миналата година, паниката обзе всички правителства. Стреснаха се, че ако има прекалено много жертви и не правят нищо ще се превърнат в политически трупове. Страхливците се оказа много шумни и всички се подведоха по тях без реално да знаят какво се случва. Паниката донесе претоварване на болници и етк. Започнаха да се състезават, кой ще действа по решително и кой ще се справи по-добре за кратко време и приеха някакви абсолютно незаконни и разрушителни действия спрямо собствените си икономики. Мина малко време и им просветна каква измишльотина е това и че са били излъгани от учен, подвели са се по паниката и тн. Само дето вече бяха нанесли чудовищни щети на икономиките си, бяха нарушили правата на гражданите си и тн. От тук следва, че да си признаеш грешката и да отстъпиш назад е невъзможно и отново е политическа смърт, рухване на партията и евентуално понасяне на наказателна отговорност.
Следователно остава само да продължим да се правим на вярващи колко е страшно, да се продължи по същия начин до намирането на някакво "чудодейно лекарство" (за да не изчезне от сам) и спасение, спасение!
Това е цялата работа. Никой не иска да си признае грешката и дълбаят повече и повече само за да не паднат по гръб.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 19 яну 2021 20:05

Thsmith написа:За мен всичко това не е плод на някаква конспирация, не съм сигурен дали вече не го писах дори.

''....Комунизмът е вид обществена формация, със закони обосновани в живота в комуна, където доминиращата обществена връзка е тази между шеф и неговите подчинени. Без да има обществена необходимост от това, само по нареждане. Веднъж остановена тази организация може да съществува без ком партия, без марксиска идеалогия и дори с многопартийна система''
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 19 яну 2021 21:01

Веднъж остановена тази

:lol:

P.S.
Имало 67 987 000 излекувани от Ковид 19 по света.
Малко ли е ? :o :arrow: :mrgreen:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Върни се в “Свободна зона”