Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rosenpetkov
Контакти:

Re: Русия под атака

Мнениеот rosenpetkov » 19 фев 2014 08:41

CTAHKO написа:
luxorus написа:Станко,колко ти е хонорара брат?

Колко даваш :? Пиши на ЛС, ще се разберем 8-) Ако си пич, мога и отстъпка да ти направя 8-)

@luxorus нямаш толкова пари колкото червените барони.
Нефтохимик (Бургас)

exiter
Контакти:

Мнениеот exiter » 19 фев 2014 08:46

Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 19 фев 2014 09:00

Работата е там, че американските медии са много хитри в пропагандата си. Няма по-добър начин да заробиш някого от това да му кажеш, че го освобождаваш. А и украинците нямаше да се хванат, ако си бяха толкова добре под вилянието на Русия.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 19 фев 2014 09:04

Не знам колко трябва да е глупав и наивен човек, за да не види, че в статията има само и единствено истини и факти. Дори да не е русофил, какъвто аз не съм. САЩ е пред пълен финансов крах и елиминирането на силните държави е единственият начин да си спасят ционистките з@дници, защото тогава няма да кой да им пречи на агресивната външна политика. Политика на войни, подчиняване и заграбване на чужди ресурси... Само това може да ги измъкне от калта, но то минава през елиминирането на другите силни.
Аз лично не вярвам, че точно Русия може да ги спре, но съм сигурен, че рано или късно Китай ще ги срине.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 фев 2014 09:14

Thurman Murman написа:Не знам колко трябва да е глупав и наивен човек, за да не види, че в статията има само и единствено истини и факти. Дори да не е русофил, какъвто аз не съм. САЩ е пред пълен финансов крах и елиминирането на силните държави е единственият начин да си спасят ционистките з@дници, защото тогава няма да кой да им пречи на агресивната външна политика. Политика на войни, подчиняване и заграбване на чужди ресурси... Само това може да ги измъкне от калта, но то минава през елиминирането на другите силни.
Аз лично не вярвам, че точно Русия може да ги спре, но съм сигурен, че рано или късно Китай ще ги срине.

Наистина статията няма как да е русофилска. Не случайно съм оцветил в друг цвят, кой и какъв е автора и. Едва ли Рейгън и администрацията му се славят със своето русофилство :) Но както сам виждаш, промитите мозъци и дума не дават да се обели срещу "чистите намерения" и "демократичните ценности" на САЩ 8-) Веднага те квалифицират като платен, комунист и русофил 8-) А единственото което се иска от тях е да четат и да се замислят малко 8-) Трагедията е пълна.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 фев 2014 09:19

Цензурираха филм за Христос, Сатаната приличал на Обама
Тъй като много журналисти сметнаха, че създателите преднамерено са направили дявола да прилича на президента, телевизионният канал и продуцентите бяха принудени официално да го отрекат и да изразят подкрепата си за американския държавен глава!

Вижте какво става в ДЕМОКРАТИЧНИТЕ Съединени Американски Щати!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 19 фев 2014 09:26

лоша работа за Сащ и недоброжелателите на "стара България" (Русия е създадена от сина на хан Кубрат, хан Котраг).Те са наши кръвни братя от рода Дуло.
Който се е захванал с тях, не е видял добър финал на амбициите си.
Примерите са много от Наполеон, та Османската империя, та Хитлер...другите по слаби конфликчета няма нужда да споменавам, 3 империи си заминаха заради мерака си да вредят на нас българите, може би е време и империята на злото чичо Сам да разбере това.
господ да пази стара България (днешна Русия) и днешната наша родина България.
Синовете на рода Дуло ще пребъдат още много векове.
казах:
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 19 фев 2014 09:30

Разбира се,че не съм сляп защитник на демократичната USA,но от собствен опит мога да кажа,че това е една държава в която можеш да работиш на заплата,почтено да си изкарваш доходите и да живееш достойно.В КОЯ ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА Е ВЪЗМОЖНО ТОВА?

ПП.Само ДОКАЗАНИ ЛАИЦИ си мислят,че може да има противопоставяне Китай/САЩ,за каквото се споменава в статията.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 19 фев 2014 09:32

Русофилията, педофилията, както и всички други видове филии или фобии са болестно състояние, и човек трябва да се лекува! Чрез лекарства и въдворяване(лудница или затвор) в зависимост от заболяването!!! :twisted:
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 фев 2014 09:36

luxorus написа:Разбира се,че не съм сляп защитник на демократичната USA,но от собствен опит мога да кажа,че това е една държава в която можеш да работиш на заплата,почтено да си изкарваш доходите и да живееш достойно.В КОЯ ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА Е ВЪЗМОЖНО ТОВА?

ПП.Само ДОКАЗАНИ ЛАИЦИ си мислят,че може да има противопоставяне Китай/САЩ,за каквото се споменава в статията.

Каква демокрация има в USA? А противопоставяне между САЩ и Китай наистина не може да има, защото 1вите са поставени на колене...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Свободна зона”