Долу комунизма написа:г-н Жеков аз съм с вас и ви подкрепям, защото знам , че вие винаги ще вземета правилното решение!
Да сложиш портрет на Жеката на тавана над кревата си, като отвориш очи първото което видиш да е лика на Вожда ти.
Също така 5 пъти дневно, всъщност нека са 8 да се изрича молитва със следните насоки:
-за благополучие и вечен живот на вожда другаря Георги Жеков.
-за случайно докосване от вожда другаря Георги Жеков по време на митинг. Ако това се случи недей се къпа поне 3-4 седмици за да не отмиеш следата от святото докосване.
Молитвата се извършва след падане на колене на молитвена черга, като темето е опряно в земята, а ръцете са на тила. Молитвата задължително се извършва на висок глас.
Носенето на 2 (две) значки е задължително. На едната трябва да има надпис БАП с оранжеви букви на лилав фон, а на другата лика на другаря вожда Георги Жеков. Желателно е портрета да бъде също на лилав фон.
Всеки горд последовател на другаря вожда Георги Жеков трябва да носи отличителен знак под формата на вратовръзка на розови и кафяви квадрати за да се отличава от мръсното комунистическо простолюдие. Също така е желателно да носи опознавателна прическа, а именно гола глава с 2 кичура зад ушите. Добре е да бъдат боядисани в светлозелено за да ги забелязват отдалече мръсните комунистически престъпници и да се плашат.
Желателно е облеклото на истинските членове на БАП да се допълва от жълто сако с ярки оттенъци на този цвят и кафяви дънки, изпъстрени със светлосини звездички по тях. Под сакото може да се носи тениска с лика на другаря вожда Георги Жеков, но тя задължително трябва да бъде в оранжев цвят. В противен случай долна дреха не се предвижда.
Истинската униформа на Гвардията на другаря вожда Георги Жеков трябва да бъде допълнена от висока островърха лилава шапка с розови пискюли по нея, истински символ на БАП; също така и с всъдеходни гумени ботуши до коленете. Добре ще е от външната страна на ботушите да има отново лика на другаря вожда Георги Жеков.
Като признак на природна интелигентност, която е присъща на членовете на този велик култ към другаря вожда Георги Жеков всеки негов последовател трябва да носи също така стъклени очила с розов цвят, за предпочитане дебелината на стъклото да е поне 1.4 сантиметра.