Борисов към археолозите: Събирайте керемидите и да ви няма

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Re: Борисов към археолозите: Събирайте керемидите и да ви няма

Мнениеот пирин » 11 яну 2012 19:47

bezpanika написа:Въобще не ми харесва ББ , особено пък държанието му , Аз , АЗ , АЗ. Обаче , много здраво взеха да ме дразнят , археолози , еколози. И какво , ще намерят , бидето на Аспарух ли? Студено било няма да работят сега. Лятото горещо става , на плаж трябва да ходят. Точно такъв им трябва , безпардонен , иначе няма управия. А особено пък тия еколози.Бе вървете в Алпите и накарайте Австрия , Италия , Швейцария и Франция да си съборят курортите , че са много и големи с много писти.Заседете там ламбени шишета . Гледам ги тук в моя край , диви патки броят по време на летене. Преди две години били 200 000 , миналата 199 999 , таз година 199 998 . Не им излизат 2 патки. И за тая работа , всеки се качил на хубав мощен служебен джип , без лимит и с хубаво заплащане. И нареждат , тук не може да се строи патките гнездят и мътят , там не може патките пасат. Бе мамка ви , тия патки гнездят и мътят в Кавказ.Тук само зимуват в езерата ,където никой няма да строи , обаче няма управия.

А бе ти посещавал ли си археологически находки в чужбина,хората там с това се хранят, в Гърция да влезнеш в най-тъпото село и да разгледаш някаква си мозайка на Дионис примерно ,плащаш 10 евро.А НИЕ СМЕ СТРАНАТА В ЕВРОПА ПОТЕНЦИАЛНО НАЙ-БОГАТА НА ДРЕВНИ НАХОДКИ.Трябва само да ги открием ,изложим и показваме на тъпите западни туристи.
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 11 яну 2012 19:52

"Най-малкото зло сега е БСП"
Да за да Масларова доокраде къде квото има останало! И доган даде някоя консултация за язовир само за некви си 1.5 милиона- той цял живот (след като излезнал от затвова де) язовири е правил! И ония мазен плужек Серго - заради който станахме първите в Европа на който им спират фондовете заради кражби!!! Вие сте слепци!

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 11 яну 2012 19:53

Ами вижда се какво се прави в България.Има строителство , усвояват се пари , има работа , има заплати ( може и ниски ,ама има).
В този век на глобализация и пазар разкъсван от световна финасова и политическа криза съвсем нормално е да затегнем коланите , а най-нормално е нашият премиер да застане и да го заяви открито, макар и това да му коства за в бъдеще преизбиране.Нима някой от неговите предшественици се осмели да каже на хората проблемите в очите?Има смелост да го каже и го казва.На някои не им харесва , но проблема си е техен.
Станишев до последния си ден като премиер не твърдеше ли,че криза няма?И изведнъж на следващия ден обяви ,че всъщност ни е сме в криза :) .Нима не оставиха новото правителство за се оправя с дългове към частни фирми на стойност над 2 млрд. лева???Защо??Къде отидоха през неговото управление обявените през 2008 г. 6 млрд. лева бюджетен излишък????? Пръснаха ги за два месеца ,след като разбраха че нямат шанс за преизбиране. Само турчина е взел хонорар на стойност над милион :shock: ,при това съвсем законно, ами Масларова - над 15 млн. за една невзрачна сграда в моя роден град - също недоказуемо , но факт.Колко ли още други фрапантни случаи за които не сме чули съществуват?Това без знанието на управляващите ли се случва?
Не драги мои комунистчета , това е напълно съзнателно и целенасочено и цели облагодетелстване на партийната машина.

Пс:
Наясно съм ,че сигурно няма политик ,който да не се възползва от дадената му власт , но да оставя нещо след себе си.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 11 яну 2012 19:53

Явно съм го изпратил два пъти :mrgreen:
Последна промяна от Avgusta 1916 на 11 яну 2012 20:00, променено общо 1 път.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Мнениеот velez » 11 яну 2012 19:53

marmi52 написа:
velez написа:Не го харесват шепа лумпени от СКАТ ( на който очевидно вие симпатизирате ) и синъо - червената мъгла която живот си живееше, но всичко свърши ;) А ако вземем за база за сравнение изборите преди 2 месеца то повече от 60% симпатизират на ГЕРБ и гласуват за ГЕРБ....а не за онзи приличащ на комуноид от Марс Солаков :lol: :lol: :lol:

8-)

В грешка си, приятел ! Няма как умен човек да харесва Бойко Борисов !
Що се отнася до СКАТ, там има различни предавания. Аз лично харесвам това на Велизар Енчев. Невероятен журналист !
Сега ще ме попиташ защо не са го избрали него, а Бойко Борисов на изборите. Ами, защото в България повечето приличаТЕ на Боко, а по-малкото приличаМЕ на Велизар.
С други думи: тъпаците са много повече от умните хора !
В СКАТ има обаче и предаване на един, който прилича на Бъстар Кийтън. Името му е Теодор Ангелов. Този смешник преди плюеше по Борисов, а сега, когато разбра, че шефът на телевизия СКАТ Валери Симеонов играе с гербаджиите в далаверите на местния парламент в Бургас, се обърна на 180 градуса и вече е пръв Бойковист !

Велизар Енчев е всичко друго но и журналист, а още по малко невероятен. В неговото предаване се говори едно и също независимо дали днес е 20 Януари или 25 Септември :D :D Енев е един поръчков журналист, който заедно с шепа ненормалници ще се опитат да Влязат в парламента и да правят далвери така както го направи другия ненормалник Сидеров, но ако не си разбрал в България тези номерца стават само по 1 път....а между другото гледането на предаването на Енчев е равнозначно на психическо заболяване, но хубаво е, че лудите сте прекалено малко....

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Мнениеот velez » 11 яну 2012 19:56

Eminem написа:
velez написа:За 2 години се направиха повече неща от колкото за 20, заловени са банда за поръчкови убийства, банда за отвличане, непрекъснато се ловят и разбиват престъпни групи....само заплатите оства да се повшат, но това е най вече заради финансовата криза...така, че синъо червени талибани колкото и да не ви харесвам, колкото и да драскате по форумите Б.Борисов ще спечели и следващите избори...

И тези дето са заловени с какви присъди са ? Защо не се бори срещу корупцията ? Защо позволява на циганите да ни колят и нищо да не им правят ? Откакто той е на власт колко престъпления има от цигани и колко са с присъди ? Защо още няма присъди за киро и компания ? И другото, което е, Бойко хваща малките риби, а големите престъпници ги остава да си правят каквото си искат.

Е с какви присъди да са след като не завършили делата бе мушмурок :D

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Мнениеот пирин » 11 яну 2012 19:58

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a5qsu_vmWto&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube]
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Мнениеот velez » 11 яну 2012 19:58

пирин написа:
bezpanika написа:Въобще не ми харесва ББ , особено пък държанието му , Аз , АЗ , АЗ. Обаче , много здраво взеха да ме дразнят , археолози , еколози. И какво , ще намерят , бидето на Аспарух ли? Студено било няма да работят сега. Лятото горещо става , на плаж трябва да ходят. Точно такъв им трябва , безпардонен , иначе няма управия. А особено пък тия еколози.Бе вървете в Алпите и накарайте Австрия , Италия , Швейцария и Франция да си съборят курортите , че са много и големи с много писти.Заседете там ламбени шишета . Гледам ги тук в моя край , диви патки броят по време на летене. Преди две години били 200 000 , миналата 199 999 , таз година 199 998 . Не им излизат 2 патки. И за тая работа , всеки се качил на хубав мощен служебен джип , без лимит и с хубаво заплащане. И нареждат , тук не може да се строи патките гнездят и мътят , там не може патките пасат. Бе мамка ви , тия патки гнездят и мътят в Кавказ.Тук само зимуват в езерата ,където никой няма да строи , обаче няма управия.

А бе ти посещавал ли си археологически находки в чужбина,хората там с това се хранят, в Гърция да влезнеш в най-тъпото село и да разгледаш някаква си мозайка на Дионис примерно ,плащаш 10 евро.А НИЕ СМЕ СТРАНАТА В ЕВРОПА ПОТЕНЦИАЛНО НАЙ-БОГАТА НА ДРЕВНИ НАХОДКИ.Трябва само да ги открием ,изложим и показваме на тъпите западни туристи.

Ами като сме страната с най много находки и най малко пътища викам да направим малко магистрали....пък и така чужденците ще има как да стигнат до находките ;) Не мислиш ли, а :) :)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 яну 2012 19:58

velez написа:Е с какви присъди да са след като не завършили делата бе мушмурок :D

Другото тактично го избегна.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 11 яну 2012 20:01

След малко ще дадат по БНТ за Бойко Борисов, дето се е скарал на археолозите.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”