Невероятно! Българин се храни 2 години със Слънце!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- child in time
- Контакти:
Re: Невероятно! Българин се храни 2 години със Слънце!
Свикваите пичове! Като се пенсионираме (ако) 1/2 месец и ние ще го караме на Слънце и молитви! Съдба!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
- South_Park
child in time написа:Свикваите пичове! Като се пенсионираме (ако) 1/2 месец и ние ще го караме на Слънце и молитви! Съдба!![]()
![]()
![]()
Аз ще го карам на вафли Тасладжа (преди бяха по 10 стинки и много бяха яки )
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Като напишеш в така любимия гугъл "Професор Добромир Йорданов" (Иванов е презимето, не фамилията) ти излиза информация само за блога му. Никъде не пише къде преподава, къде е завършил или дали съществува. В списъците на преподавателите на университета "д-р Асен Златаров" - Бургас, такава личност не фигурира.
Някой вярва ли в тези глупости? Поредният цървул, който се прави на интересен и търси своите 5 минути слава!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
"Ама той е преподавател в университет" ми е най-любимия аргумент за нечия несъмнена правота и гениалност. И не, не ме разбирайте погрешно, не съм някой простак, мразещ академичните среди - баща ми е преподавател в СУ. От там аз съм запознат прекалено добре с някои особености на българската академична среда. Една от тях е наличието на малко на брой, но изключително ясно открояващи се индивиди, които са чисто и просто сбирщина клоуни. Някои от тях са алкохолици, други са откровено побъркани, някои са и двете едновременно...
Че има таксиджии, които фотосинтезират, аз безусловно и твърдо ВЯРВАМ! Дори съм сигурен, че повечето от тях го умеят. Все пак са си едни истински пънове...
Че има таксиджии, които фотосинтезират, аз безусловно и твърдо ВЯРВАМ! Дори съм сигурен, че повечето от тях го умеят. Все пак са си едни истински пънове...
Proteccao написа:Като напишеш в така любимия гугъл "Професор Добромир Йорданов" (Иванов е презимето, не фамилията) ти излиза информация само за блога му. Никъде не пише къде преподава, къде е завършил или дали съществува. В списъците на преподавателите на университета "д-р Асен Златаров" - Бургас, такава личност не фигурира.
Напротив, пише!Но научните му публикации са само тези.. несвързани със специалността му, а тя е доста различна от това, което пише в блога.Що за доктор и доцент е, не знам.Иначе си казва, че е хабилитиран, като доцент, през март, тази година.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Дори и да е реален образ.. и да преподава като знам в моя университет какви ги има... Асистента ми по математика пише във фейсбук страницата си за някакви причастия, за това колко много Бог ни обича и как дявола сега е по-силен от всякога.. А и статията която е в блога на господин Йорданов дори не е писана от него - взета е от някой си Хира Ратан Манек. И разбира се... в нея няма доказателства (shocking)
Последна промяна от Proteccao на 12 авг 2011 23:52, променено общо 1 път.
Proteccao написа:Дори и да е реален образ.. и да преподава като знам в моя университет какви ги има... Асистента ми по математика пише във фейсбук страницата си за някакви причастия, за това колко много Бог ни обича и как дявола сега е по-силен от всякога.. А и статията която е в блога на господин Йорданов дори не е писана от него - взета е от някой си Хира Ратан Манек. И разбира се... в нея няма доказателства (shocking)
Харе Кришна..Кришна, Кришна, харе, харе
Пичът, през 2008 са го избрали за хоноруван преподавател на специален съвет (поне името е същото, както и специалността).
Това (естествено) не пречи сачмата му да не удря два пъти на едно и също място
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
НЕРЕВОЯТНО! ВИЕ НЕ СТЕ ДОБРЕ! 
Gesha1986 написа:НЕРЕВОЯТНО! ВИЕ НЕ СТЕ ДОБРЕ!
Вие?!?
Кого визираш с това ВИЕ?
ПП-Аз, че не съм добре е известно, но чак пък да ми говорят на ВИЕ
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":