Името на новата зала в София - дискусия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Re: Името на новата зала в София - дискусия

Мнениеот Phoenix_ » 07 юли 2011 19:28

Някой Левскари са доста комплексирани.. но това както и да е.. единственото тъпо, е че залата се обвързва с мутри.. ама това е БГ мутрите си изпраха парите.. и са бизнесмени.. жалко..Иначе името се тая.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 07 юли 2011 19:54

FCH написа:
cska_90 написа:saint Bat Boiko arena!! :lol: :lol: :lol:

Звучи като стадион Свети Петър :roll:

:lol: на Банско ли така се казвашестадиона?

представете си утре заглавията по вестниците - българскат аобщественост иска новата зала да носи името на ББ :lol:
[center]Изображение[/center]

независим
Контакти:

Мнениеот независим » 07 юли 2011 20:05

И пак интриганти...Всичко го обръщате на "Левски - ЦСКА"...Вижте се колко сте жалки бе...Тук се говори за спортна зала...В която няма да се играе футбол...Кво ви ебе вас,че ще се казва "Армеец" или квото и да е там...
Война без изстрел,кръв нито капка,агресия в тетрадка...

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Мнениеот Pride_of_London » 07 юли 2011 20:19

Много, много комплексарка история е това дето го правите.Едно нещо хубаво да се случи в тая държава и или се обръща на Цска - Левски, или на БОТЕВ - Локо, или на София - Пловдив - Варна.Ако слуховете че левскари няма да ходят заради името се окажат вярни, просто .... :o :?

fanta
Контакти:

Мнениеот fanta » 07 юли 2011 23:55

Според мен най-добре ще е мачовете от клалификациите да се играят в София, Бургас и Самоков(доста добра за бг зала) за да може да се популязира още повече волейбола в бг :P

Потребителски аватар
radkov95

Мнениеот radkov95 » 08 юли 2011 10:52

И на мен не ми харесва това име
[center]
ЛЕВСКИ СОФИЯ
[/center]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 08 юли 2011 10:53

Pride_of_London написа:Ако слуховете че левскари няма да ходят заради името се окажат вярни, просто .... :o :?

:lol: :lol: :lol: :lol:
По абсурдно нещо не бях чувал...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 юли 2011 11:52

"Червените" да не нападат левскарите, че имат против името "Армеец" !

Те дали щяха да са съгласни залата да се казва - "Левски Арена" или - "Синя Арена" ??

Макар, че първото предложение е свързано с Апостола ... а второто да приемем, че примерно някоя фирма с подобно име спечели kонkурса и дава парите ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 08 юли 2011 12:53

Абе, искам да кажа нещо, което се пропуска - ЗАЩО МЕСТЯТ ВОЛЕЙБОЛА ОТ ВАРНА В СОФИЯ?!?!?!? Аз пък искам да си ходя на море и да гледам мачовете през лятото, варненци го заслужават, защо всичко хубаво трябва да се разваля и да се мести в София??? Вместо да развиваме спорта и културата на все повече места и да се борим за масовост, ние пак избиваме рибата с тъпотия... вижте по какви затънтени градчета България е играла квалификации, ако например в Разлог нямаше волейбол, сега Ники Пенчев никой нямаше да го знае кой е, вместо да правим спорта достояние на повече хора, ние пак го вкарваме в София и в телевизора... :/
[center]Изображение[/center]

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 08 юли 2011 13:56

Alex написа:Абе, искам да кажа нещо, което се пропуска - ЗАЩО МЕСТЯТ ВОЛЕЙБОЛА ОТ ВАРНА В СОФИЯ?!?!?!? Аз пък искам да си ходя на море и да гледам мачовете през лятото, варненци го заслужават, защо всичко хубаво трябва да се разваля и да се мести в София??? Вместо да развиваме спорта и културата на все повече места и да се борим за масовост, ние пак избиваме рибата с тъпотия... вижте по какви затънтени градчета България е играла квалификации, ако например в Разлог нямаше волейбол, сега Ники Пенчев никой нямаше да го знае кой е, вместо да правим спорта достояние на повече хора, ние пак го вкарваме в София и в телевизора... :/

Щото е столица. Даже Столица. Как може да има нещо в Провинцията? като ти се ходи в Провинцията, да се виждаш с Провенциалисти, ходи. Ама щом е нещо Национално, то значи Столично и мястото му е къде...у Столицата.
Иначе беше крайно време да имаме и ние голяма зала и да се провеждат значими събития. Само да видим да не стане циганска работа.

Върни се в “Свободна зона”