ГЕРБ започна с манипулациите преди изборите!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: ГЕРБ започна с манипулациите преди изборите!

Мнениеот Red_Neck » 05 окт 2016 09:57

sin4ec написа:Мощно гласуваме за генерала! :)

Къв е тоя генерал и колко опит има в политиката? Какво е ръководил?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 05 окт 2016 10:05

Безсмислени избори за безсмислен пост. Самото отношение на ГЕРБ го показва!
Отдавна трябваше президент да се избира от народното събрание където да са 100-на депутати!
Президенството също така да му се ореже ненужната администрация и бюджет.

Като цяло има едно мнение дето пише че гласувал винаги за СДС и познавал "другарите" защото бил "другар"
следователно никога нямало да гласува за "другари" та питам Б. Борисов и Ц.Цачева, Кунева и т.н.т. не са ли
също "другари" като Миков и съпартийците му? Гениално!
Ако всички хора сами направят лустрация в собствените си глави тъй като това вече е невъзможно
то трябва да гласувате за хора под 45 г. ама и такива дето тате и мама не са деца внуци и внучки на
партизани и хора от ДС известни като бизнесмени след 1989 г.!
До днес дори не знаех кои са кандидатите и сега като ги видях мисля че Светльо ще си вдигне процентите
от предишните избори!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 05 окт 2016 10:13

doktora25 написа:
greenlandia написа:Нещо да кажете за Каракачанов,поне е националист или поне се представя за такъв

Чудесно е че Атака и ПФ издигат обща кандидатура, дано сътрудничеството им се запази и за парламентарните избори-това ще е добре за всички нас. На мен лично една немалка част от кандидатите са ми симпатични, в т.ч. и Каракачанов.

Каракачанов не националист. Не иска бежанци уж, а от поне двайсет години взима пари от такъв под формата на наем, ако се съмняваш разходи се по Пиротска и виж сградата на ВМРО. Волен си получва възнаграждението в долари, но идва от руски сметки. Той ми е представата за националист - с която женска се захване, да и плаща заплатата народа, защото е депутатка. ЯКО.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 05 окт 2016 10:33

Какво чудно има? - та нали ГЕРБ са пряк наследник на Тошовисткото крило в БКП? Скоро ще изкарат и резултати от порядъка на 99,98% за тях...и чл.І-ви от Конституцията на НРБ ще върнат...ама там ще пише, не за Ръководната роля на партията, а за ръководната роля на Вожда ;) - т.е., пълен назад към Сталинизма и Култа към личността!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 05 окт 2016 10:55

greenlandia написа:Нещо да кажете за Каракачанов,поне е националист или поне се представя за такъв

Конюнктурен тулуп, който осребрява националистическата идея...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 05 окт 2016 10:57

гарфилд написа:
Цецо Чука написа:НИКВА ЦЕЦА ЕЙ, ОПИЧАЙТЕ СИ АКЪЛА!!!

Защото отбора ви,няма да види точка в първенството. :mrgreen:.

И има реална опасност да изпадне, именно!

Тъй че-умната в тъмната стая, да не съм ви видел да посегате към Цеца!
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 05 окт 2016 11:01

Ако тая лелка победи вече ще съм 101% сигурен, че в Българтия изборите са нагласени.Особено пък още на първи тур.95% от хората с които съм говорил няма да гласуват за нея, а сред тях има и гербаджии.
[center]Levski & Lazio[/center]

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 05 окт 2016 11:07

Ще гласувам за Жорж Ганчев. Авторитет, нито са му на пиенето нито на рапирите 8-) :mrgreen:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 05 окт 2016 11:20

Балкански Орел написа:Ако тая лелка победи вече ще съм 101% сигурен, че в Българтия изборите са нагласени.Особено пък още на първи тур.95% от хората с които съм говорил няма да гласуват за нея, а сред тях има и гербаджии.

Май е време да започнеш да излизаш от вкъщи .... :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 05 окт 2016 11:42

"Гласувайте за Цецка, за да ви клецка" :) :) :)

Върни се в “Свободна зона”