Британците избраха Брексит
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- greenlandia
Re: Британците гласуват-Мнения
По последни данни 52% са гласували за излизане, ами да излизат тогава!!!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
Довиждане, няма да липсвате на никого !
Pichichi написа:Гледайки какво е станало през ноща с EUR/USD, EUR/CHF и особенно EUR/GBP то май печелят гласувалите за излизане.
Паунда е умрял направо! Все пка може и това да е поредната игра като за последно да се поспекулира преди да излезнат резултатите че
този референдум им беше голямо оръжие на спекулантите.
Щото пък еврото цъфти връзва

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
michok написа:CTAHKO написа:Captain Stottlemeyer написа:По темата: Предполагам, че Обединеното кралство ще остане в ЕС. Напускането ще бъде лош знак, но няма да е така фатално, драги ми Станко, както ако решат да напускат германците.![]()
Те да излязат, пък ще видиш дали ще е фатално или не
Такава ли е днес "отправната точка",а другарю?!
Няма отправни точки, просто много го чувам петела

CTAHKO написа:Pichichi написа:Гледайки какво е станало през ноща с EUR/USD, EUR/CHF и особенно EUR/GBP то май печелят гласувалите за излизане.
Паунда е умрял направо! Все пка може и това да е поредната игра като за последно да се поспекулира преди да излезнат резултатите че
този референдум им беше голямо оръжие на спекулантите.
Щото пък еврото цъфти връзваБританците избраха правилното решение
Може да им е трудно няколко години, но избраха да запазят сувернитета си
ЕС е мъртъв
За ЕС не съм сигурен дали ще умре, но ти гарантирам, че Великобритания в този си вид умря

Баси, едно другарче ми звъни и вика, ставай, че сме във война и затвори телефона.
Две минути стоя, гледам стената и се чудя, да не би Русия да са е запукала с НАТО, отварям Туитър и гледам, че Британия извъртяла един шамар на интернационализма, тъй де на глобализма, а бащата на българския евроатлантизъм казал, че ако британците излязат, почвала война.
Сериозно, шокиран съм???
Две минути стоя, гледам стената и се чудя, да не би Русия да са е запукала с НАТО, отварям Туитър и гледам, че Британия извъртяла един шамар на интернационализма, тъй де на глобализма, а бащата на българския евроатлантизъм казал, че ако британците излязат, почвала война.

Сериозно, шокиран съм???

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Пак не си разбрал нещата...Британия не е е завъртяла шамар на никой друг освен на себе си, помисли малко, защо и ще разбереш...
dunavfc написа:За ЕС не съм сигурен дали ще умре, но ти гарантирам, че Великобритания в този си вид умряШотландия е на 100 % вън, а както вървят нещата ще бъдем и свидетели на обединение между ирландците. Та, обясни ми моля те, каквито и ползи да имат британците от това решение, дали ще компенсира липсата на 40 % от територията и ?
Ще могат да провеждат самостоятелна политика и да приемат закони, които са в техен интерес, а не Юнкер да им казва какво да правят, а Меркел да им спуска квоти за бежанци и т.н.

CTAHKO написа:dunavfc написа:За ЕС не съм сигурен дали ще умре, но ти гарантирам, че Великобритания в този си вид умряШотландия е на 100 % вън, а както вървят нещата ще бъдем и свидетели на обединение между ирландците. Та, обясни ми моля те, каквито и ползи да имат британците от това решение, дали ще компенсира липсата на 40 % от територията и ?
Ще могат да провеждат самостоятелна политика и да приемат закони, които са в техен интерес, а не Юнкер да им казва какво да правят, а Меркел да им спуска квоти за бежанци и т.н.Това лошо ли е според теб
Според мен - не
Меркел и протежето и -люксембургския некадърник пресолиха манджата, сега ще си берат плодовете
Гледай сега какво става с ефекта на доминото
Едно изречение не спомена за разпадането на Великобритания

Последна промяна от dunavfc на 24 юни 2016 08:33, променено общо 1 път.
dunavfc написа:Пак не си разбрал нещата...Британия не е е завъртяла шамар на никой друг освен на себе си, помисли малко, защо и ще разбереш...
Ами, аз изобщо не вярвах, че ще излязат, те още не са де, не се знае какво ще договарят.
Но лично за мен, това ще е началото на края за ЕС, ще повлекат крак или най-малкото ще дадат огромна увереност на евроскептиците из целия континент, датчаните вече казаха, че ако британците гласуват за напускане и те искат да се пробват.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]