riddler написа:anihilator написа:badboy95 написа:anihilator написа:Аз лично много рядко ям готова храна от магазина, опитвайте се сами да си приготвяте храна не е чак толкова трудно
Опитайте се да вкарате в менюто си 2 пъти риба в седмицата или поне веднъж но изббягваите някои сладковонни риби като шаран , толстолоб , сом , каракуда / виж пастървата и щуката са друго нещо и са много полезни / яжте скумрия евтина е и изключително полезна изчиства организма от лош холестерол . По веднъж птиче и червено месо в седмицата опитайте се един постен ден /зеленчукови супи , боб , леща , зеле абе вариантите са много яжте и паста /тя не е тесто
/ горе долу така преживявам аз ! При мен проблема е , че доста ракия и бира жуля
Само за пастата не съм съгласен, щото се отвратих от нея в Англия
Пастата се опитвам да я правя разнообразна освен болонезе което приготвям с домашно консервирани домати, правя и сметанови сосове или сметана и вино които редувам с пилешко с зеленчуци или пиле и гъби или телешко / нарязано на тънко напречно жилите /жулиени /става бързо и не е жилаво , с риба тон /консерва естествено / също се получава добре и така не ми писва пастата . Поприяжда ми се често
И аз много харесвам паста, но единствено я ограничих към салата.
Еми де да знам аз малко си угаждам , определено съм чревоогодник