Иво Прокопиев и Росен Плевналиев източили "Доверие"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Незабавна оставка на президента

Мнениеот daniel875 » 07 авг 2013 21:43

зеления написа:
daniel875 написа:Настъпи момента, когато трябва да се покаже кой колко топки има в политиката. Избраният наскоро президент реши да се вживява в ролята на вся и всьо, но е видно, че не става за тези неща. Твърде е слабохарактерен, за да е президент. Твърде лесно е раним, когато някой изрече нещо по негов адрес.
Не може и не трябва да се коментират слухове на официални пресконференции, но този човек явно има толкова малко умствен багаж в главата и затова прави глупост след глупост.
Росен Плевнелиев е пътник, както и ГЕРБ, да внимават следващите, че е грозно всичко това, което се случва.

Добре, че не си вадиш хляба като политически коментатор, защото ще умреш от глад! Ако човек има макар и мъъъничко сиво в главата си, а не бръмбари, ще разбере, че президента на България е един от малкото истински политици в сегашната ни история.

Малък, не се обаждай за неща, които не разбираш ;) Нали ги виждам твоите любимци с Гонзо колко струват?
Аз може да не съм навътре в политиката, да не съм завършил политология, но историята помага някои неща да се разбират. Кой я е писал, не ме интересува особено. Не е нормално човек да мисли, че от него започва света. Това втълпява на народа Плевнелиев.
Той едно време е бил от БКП, защо се прави на демократ? Баща му преди години също е бил в партията, че даже и вътре в нея. Какъв морал може да има този човек Росен Плевнелиев?
Последна промяна от daniel875 на 07 авг 2013 21:47, променено общо 2 пъти.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

bai hoi
Контакти:

Re: Иво прокопиев и Росен Плевналиев източили Доверие

Мнениеот bai hoi » 07 авг 2013 21:43

sin4ec написа:
bai hoi написа:
sin4ec написа:Пълно разследване и съд за Офшорката! Олигарс и източвач! Крадец на актуализиран герб-бюджет за 2010! Строител на най-скъпата отсечка на магистрала в Европа! Чехъл! Оставка! Оставка!

На български се казва олигарх не олигарс.

Ти не ми давай много тон кое как се пише, знам много по-добре от теб.

То се вижда.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 07 авг 2013 21:45

bai hoi написа:
sin4ec написа:
bai hoi написа:
sin4ec написа:Пълно разследване и съд за Офшорката! Олигарс и източвач! Крадец на актуализиран герб-бюджет за 2010! Строител на най-скъпата отсечка на магистрала в Европа! Чехъл! Оставка! Оставка!

На български се казва олигарх не олигарс.

Ти не ми давай много тон кое как се пише, знам много по-добре от теб.

То се вижда.

Хареса ми вица за НРБ и РБ, но това е истината. Ако я отричаш, по - лошо за теб.
Не стига, че в столицата всички имат работа, получават най - големите заплати, нямат право да се оплакват за каквото и да е, а в същото време "протестират". И "президентът" казва, че това бил "народът".
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 07 авг 2013 21:48

daniel875 написа:ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!

Дрогата ли ти дойде в повече или напълно изтрещя?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 07 авг 2013 21:49

Куха лейка, куха лейка, куха лейка. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 авг 2013 21:51

Аве, травеститите пред Евксиноград само трима, а на София 300 човека? Ко стаа, ве, борци за правдини? Надувате ли тромбома? Надувайте, това ви остана. Пляскали под прозорците на Росица, после обясняват, че не били гербераси. Ич не сте, само малко!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 авг 2013 21:57

зеления написа:

Себе си ли имаш впредвид, пишман демократе? Може и да си прав. А ако за мен говориш, мога само да ти кажа, че не ме бърка мнението на Сульо и Пульо. Нагледал и наслушал съм се на всякаква измет от неудачници и комплексари. Може да съм и куха лейка, може и да не съм, но съм построил дом, посадил дърво, кое беше третото? И него. Ама баш ме брига кой какво бил казал, слагам си го на к..а и точка. Ни си ми на акъла, ни на нищо. Инак куха лейка не звучи зле. Измет също.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 07 авг 2013 21:57

daniel875 написа:
зеления написа:
daniel875 написа:Настъпи момента, когато трябва да се покаже кой колко топки има в политиката. Избраният наскоро президент реши да се вживява в ролята на вся и всьо, но е видно, че не става за тези неща. Твърде е слабохарактерен, за да е президент. Твърде лесно е раним, когато някой изрече нещо по негов адрес.
Не може и не трябва да се коментират слухове на официални пресконференции, но този човек явно има толкова малко умствен багаж в главата и затова прави глупост след глупост.
Росен Плевнелиев е пътник, както и ГЕРБ, да внимават следващите, че е грозно всичко това, което се случва.

Добре, че не си вадиш хляба като политически коментатор, защото ще умреш от глад! Ако човек има макар и мъъъничко сиво в главата си, а не бръмбари, ще разбере, че президента на България е един от малкото истински политици в сегашната ни история.

Малък, не се обаждай за неща, които не разбираш ;) Нали ги виждам твоите любимци с Гонзо колко струват?
Аз може да не съм навътре в политиката, да не съм завършил политология, но историята помага някои неща да се разбират. Кой я е писал, не ме интересува особено. Не е нормално човек да мисли, че от него започва света. Това втълпява на народа Плевнелиев.
Той едно време е бил от БКП, защо се прави на демократ? Баща му преди години също е бил в партията, че даже и вътре в нея. Какъв морал може да има този човек Росен Плевнелиев?

Малък можеш да кажеш на баща си. Като ти гледам ника най-вероятно и баща ти е по-малък от мен!
То едно време и Орехотрошачката беше от СДС ама това не го прави по-малък боклук от всички останали червени боклуци!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 07 авг 2013 21:58

зеления написа:

Тихо ;) Той и идолът му се молят за хората. Дано уцелят правилният Господ!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 07 авг 2013 21:59

sin4ec написа: Себе си ли имаш впредвид, пишман демократе? Може и да си прав. А ако за мен говориш, мога само да ти кажа, че не ме бърка мнението на Сульо и Пульо. Нагледал и наслушал съм се на всякаква измет от неудачници и комплексари. Може да съм и куха лейка, може и да не съм, но съм построил дом, посадил дърво, кое беше третото? И него. Ама баш ме брига кой какво бил казал, слагам си го на к..а и точка. Ни си ми на акъла, ни на нищо. Инак куха лейка не звучи зле. Измет също.

А къщичка за пиленца построил ли си ?

Върни се в “Свободна зона”