Срамота! Плевнелиев срича по БНТ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Срамота! Плевнелиев срича по БНТ!

Мнениеот alexveselinov » 07 сеп 2012 08:08

Pro-European написа:
klausbarby написа:А някой от вас да е виждал Петър Стоянов някога да чете или срича?! Жалко, че бързо го забравихме, беше най-добрият ни президент, а и все още е търсен и ценен от най-престижните научни институти в Европа и най-вече в САЩ. п.с. Росен е бизнесмен, Първанов даскал, а Стоянов адвокат... Няма смисъл да говорим за дар слоео. Мое мнение. Просто споделям.

много точно мнение.
Стоянов и Желев са двамата истински президенти, които сме имали. Все пак най-големият набор от качества беше за Стоянов.

Не забравяй че Жельо Желев призна македонския език и държава и това ако не е национално предателство здраве му кажи.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 07 сеп 2012 09:47

И пловдивския кмет също сричаше от листчета... :mrgreen:
Плевнелиев - той е ясен-не е за пръв път неговата изява на национален празник с листове. Избрахме си ги и трябва да ги изтърпим. Кого до 2013, кого до 2016...... :lol:
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 07 сеп 2012 13:10

Red thunderstorm написа:
stn написа:Имах честа да блъсна Плевненлиев, когато още беше министър и гостува в Русенския университет. Човекът ми се извини за дето минах през него :mrgreen: Под блъсна имам предвид с тяло. Вървях назад и говорех с едно момиче и изведнъж се озовах върху него :mrgreen:

През цялото време на речта му на тези до мен им казвах тоя е гей, тоя е гей. Виж го само как говори и се държи като гей :mrgreen:

Ти какво бе, хвалиш се с простащината си ли? Той ти се е извинил без да е виновен, а ти тръгваш да го обиждаш и да обясняваш на другите, че бил гей! !

Кое е простащина? Един нелеп инцидент ли или това, че предварително бяха сложили хора, които да му задават удобни въпроси и да приказват колко велика партия е ГЕРБ, което се случи и при визитата на американския посланик, а на останалите с истнинските въпроси не им дадоха микрофона?

Не съм го обидил, а изразих мнението си за това, което виждам, докато го слушам и гледам как се държи, а това стана час преди д аго блъсна!!!
Аман от такива възвишени създанийца, които се мислят за интелигенти, а всъщност са антулагенти. АКо не са били и не са такива хора като мен сега още щеше да живееш в пещерата, да рисуваш по стените й, д агониш елени и глигани с пръчка и да ядеш сурово месо, защото още не са ти открили огъня! Това с еотнася и за Миленчо

Изложени са той и охраната му, които не са ме видели как приближавам към него. Ако имах оръжие сега нямаше да водим разговор за сричащия Плевнелиев.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 07 сеп 2012 13:20

stn написа:
Red thunderstorm написа:
stn написа:Имах честа да блъсна Плевненлиев, когато още беше министър и гостува в Русенския университет. Човекът ми се извини за дето минах през него :mrgreen: Под блъсна имам предвид с тяло. Вървях назад и говорех с едно момиче и изведнъж се озовах върху него :mrgreen:

През цялото време на речта му на тези до мен им казвах тоя е гей, тоя е гей. Виж го само как говори и се държи като гей :mrgreen:

Ти какво бе, хвалиш се с простащината си ли? Той ти се е извинил без да е виновен, а ти тръгваш да го обиждаш и да обясняваш на другите, че бил гей! И постъпката си я смяташ за геройство? Верно ли не осъзнаваш какъв тъпак си? Поне не излагай университета!

Кое е простащина? Един нелеп инцидент ли или това, че предварително бяха сложили хора, които да му задават удобни въпроси и да приказват колко велика партия е ГЕРБ, което се случи и при визитата на американския посланик, а на останалите с истнинските въпроси не им дадоха микрофона?

Не съм го обидил, а изразих мнението си за това, което виждам, докато го слушам и гледам как се държи, а това стана час преди д аго блъсна!!!

Верно ли ти не осъзнаваш кой е тъпака? Аман от такива възвишени създанийца, които се мислят за интелигенти, а всъщност са антулагенти. АКо не са били и не са такива хора като мен сега още щеше да живееш в пещерата, да рисуваш по стените й, д агониш елени и глигани с пръчка и да ядеш сурово месо, защото още не са ти открили огъня! Това с еотнася и за Миленчо

Изложени са той и охраната му, които не са ме видели как приближавам към него. Ако имах оръжие сега нямаше да водим разговор за сричащия Плевнелиев.

Момчето ти го каза много ясно, за това аз ще си позволя само да ти дам един съвет - отиди се прегледай!А за "Миленчо" просто не говори, защото от мненията му си личи, че капацитетът му е значително по-голям от това, на доста други индивиди, пишещи простотии в тази тема.

И не ме разбирай погрешно, не е като да съм голям фен на Плевнелиев, но пред турчин-комунист и женска подлога-комунистическа снаха бих го предпочел 100 пъти...

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 07 сеп 2012 13:31

[offtopic]Нищо ясно няма в написаното на момиченцето, освен че ме обижда и лъха комплексарщина на някаква девойка, която е станал футболен фен поне малко мъжете да и обърнат внимание. Минимум9 0% от форума се подиграват на Милен и най-вече "синята" му част.[/offtopic]

Друго си е да имаш марионетка за президент с харзима на госпожица, когото дори жена му не го почита и започнал кариерата си бизнеса си благодарение на т. нар. комунистите, които отричаш и които никога не е имало в България. Вземи да проериш какво е комунизъм!
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 07 сеп 2012 14:29

Ами то всеки средно интелигентен човек трябва без да чете да може да каже няколко думи за Съединението все пак това е нашата история не е ядрена физика.Да не говорим че сегашния президент май и в казарма не е ходил като го гледам какви пируети прави при маршируване и това е главнокомандуващия на армията. Да не забравяме че все пак Първанов е историк и по му се отдаваха речи за такива мероприятия.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 07 сеп 2012 15:29

stn написа:[offtopic]Нищо ясно няма в написаното на момиченцето, освен че ме обижда и лъха комплексарщина на някаква девойка, която е станал футболен фен поне малко мъжете да и обърнат внимание. Минимум9 0% от форума се подиграват на Милен и най-вече "синята" му част.[/offtopic]

Друго си е да имаш марионетка за президент с харзима на госпожица, когото дори жена му не го почита и започнал кариерата си бизнеса си благодарение на т. нар. комунистите, които отричаш и които никога не е имало в България. Вземи да проериш какво е комунизъм!

За твое нещастие, приятелю, висшето ми образование е с политическа насока и повярвай, няма нужда да проверявам какво е комунизъм.Докато има сляпи хора като теб, то България ще си остане на същото ниво, да не кажа, че ще продължи да затъва (ако има на къде повече).Проблемът е, че на избори ние не избираме по-добрият, а по-малко лошият, но вас това не ви интересува - важното е да има кой да се плюе, а не да се направи нещо реално, което най-накрая да доведе до положителен резултат за жалкото ни съществуване.Това вашето е отличен пример за тесногръдие, поздравявам ви!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 сеп 2012 21:16

milen.hristov написа:От 2013, в момента сме 2012...може и да бъркам. То со написла в момента, или бъркам

Значи да очаквам от 01.01.2012 средната заплата да стане 700 евро?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 08 сеп 2012 07:27

stn написа:
Red thunderstorm написа:

Ти какво бе, хвалиш се с простащината си ли? Той ти се е извинил без да е виновен, а ти тръгваш да го обиждаш и да обясняваш на другите, че бил гей! И постъпката си я смяташ за геройство?

Кое е простащина?

Не познаваш човека отсреща (в случая президента), но си позволяваш да го окачествяваш. Дотук не е толкова зле. Ако беше си запазил мнението за себе си или евентуално да го споделиш, в случай че някой повдигне тази тема, бих повярвал че просто изразяваш мнение. Да тръбиш такова нещо без повод наляво и надясно, обаче, както и да се хвалиш с постъпката си, е просташко и ми подсказва, че по-скоро изразяваш комплекси и очевидно страдаш от липса на внимание, но това дори не го осъзнаваш. Така че мисля аргументирах мнението си, че си (повтарям) жалък тъпанар и простак.

Припомням, че темата е дали Плевнелиев срича по БНТ или не? Вездесъщият автор на темата не се е възмущавал от четенето в национален ефир.
В духа на предишния ми анализ, бих казал че вероятно същият този автор от злоба е пропуснал да забележи какво точно има против Президента. Знае само че има нещо против целия свят и тъй като Президентът е в ефир в момента, защо да не го оплюе, пък утре ще си намери нещо друго, за което да се заяде.
Смятам темата за оспамена и приключена и следователно достойна за коша.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 08 сеп 2012 11:25

[offtopic]Това твоето си е чиста обида моето дете, а не мнение, но няма от къде да го знаеш, защото си необразован по тази тема и ако реша мога да те осъдя за написаното. Хвалил съм се бил :mrgreen: Да се хваля пред някакви непознати ли, котенце, които дори не знаят как изглеждам :( СПоделих смешна случка и да Плевнелиев говори и се държи като гей, а жена му дори не го подкрепя. Защо ли? Виждам, че си промит герберски мозък и няма смисъл да ти пиша повече.[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”