vaskonti написа:Може ли някой да ми обясни какъв е проблемът ако масоните наистина ги има и управляват света "тайно"? Ако ги знаем кои са, какво ще промени това и по-спокойни ли ще сте?
Това което си написал в голяма степен е вярно,но това не означава че трябва да се отричат очевидни неща.И все пак казвам в голяма степен.Ако бъдем по-детайлни ,могат да се кажат много неща по темата " И какво от това? ".
Все едно е да кажем : И какво от това като знаем че вятъра,слънцето и водата са абсолютно достатъчни за това нашата планета да има неизчерпаема енергия?
Би било чудесно да не се избиваме в безсмислени ( от гледна точка на човека) войни,но виждаме че войните не спират.Защо??Това е един от стотиците въпроси на които не търсим отговор.Това че не търсим отговор на толкова очевидни несъответствия в нашия живот,според мен е много странно.Много е вероятно наистина голяма част от нас да са хипнотизирани в една или друга степен.Ако това е така,какви ли би било ако мислехме с цялото си съзнание без вмешателство от някой друг каквото според мен очевидно че има? Тогава би имало голяма вероятност нашето развитие на човешки същества и като цяло развитието на цивилизацията ни да тръгне в съвсем различна посока ,различна от тази която е в момента.
Може би нещата които се случват зад завесата,наистина са доста по-различни от това което се вижда гледайки формално на по-голяма част от въпросите свързани с това кои сме,от къде сме и какво правим тук.....