Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

goshev
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот goshev » 03 сеп 2022 20:51

ivan56 написа:Запорираните евраци и долари дали ще стигнат за компенсации на засегнатите от Газпром заради "счупените"им турбини.

Нали знаеш каква реплика се приписва на Бисмарк, така че "засегнатите" да се готвят.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 03 сеп 2022 21:28

tiamat написа:Чешките Възраждане, ИТН, БКП и т.н. Не само в БГто има идиоти, противно на общоприетото мнение :)

Реално, идиотите при нас не са толкова много- преброй хората на митингите пред президентството, тези на жълтите павета, дето спонтанно подкрепяха Киро и ще добиеш представа за броя на идиотите.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 03 сеп 2022 23:15

Сега ще ни пуснат някой долар на нашите стотинкаджий , която партия си навири гъза най нагоре тя печели.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 04 сеп 2022 09:58

Colonelcassad написа:Марионетното евроуправление плюс крайните либерални изцепки отвратиха много хора и то не само в БГ.

Че аз съм от тези хора. По-рано бяха изключително про-западно настроен, но постепенно се погнусих от това, в което се е превърнал Запада - умишленото пълнене с диваци, които само паразитират на гърба на хората в Европа и вършат престъпления, пропагандата и налагането като норма на всякакви сексуални извращения, черния расизъм, налаган на белия човек, "зелените" простотии и т.н. ........ това не е оня запад, който беше.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 сеп 2022 15:06

ReBorn1982 написа:Че аз съм от тези хора. По-рано бяха изключително про-западно настроен, но постепенно се погнусих от това, в което се е превърнал Запада - умишленото пълнене с диваци, които само паразитират на гърба на хората в Европа и вършат престъпления, пропагандата и налагането като норма на всякакви сексуални извращения, черния расизъм, налаган на белия човек, "зелените" простотии и т.н. .....
И аз съм против тези либерално-тоталитарни политики, налагани умишлено и с натиск.
Ако всичко бе естествен процес, как да е. Всъщност като цяло глобализма си е естествен процес и рано или късно щеше да се случи. Но процесът е тикан и играта е "през просото", за това хората го усещат ...
Проблемът е, че това можеби е планирано.
"Ковид"-идиотията не успя да наплаши масово хората в глобален мащаб и в крайна сметка либерал-идиотите се нуждаят от нов инструмент за ограничаването на човешките права, до тези на обикновен добитък.

Другият по сериозен проблем обаче е, че "Изтокът", в лицето на Китай и Русия, не предлагат никаква по читава алтернатива.
Даже по мое мнение - напротив, ако те вземат управлението на света, тогава вече ще видим кон боб яде ли ...
Тъй че, аз все още съм "За Запада", но не за този-настоящият.
Просто, всички нормални трябва да се борим, да върнем автентичността на ЕС и да бъде такъв, за какъвто е създаден.
Тоест - Свободно предвижване на стоки, услуги, хора и капитали, без ограничение от калпави политики и правила.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 04 сеп 2022 20:21

Всеки нормален човек е за такъв ЕС - свободен икономически съюз. ЕС беше най-силен и докато беше такъв. Някой обаче реши, че ЕС трябва да се превърне в политическа тирания и централизирано да ти се налагат демографски, социални, расови и сексуални "политики", от Брюксел да ти нареждат как да живееш, кое е "правилно" и кое "неправилно" ...... айде, баста, плюя на този ЕС, тоя филм го знаем, до 1989-а го играхме .....

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 04 сеп 2022 21:01

Защо си мислиш, че ако си в другият полюс няма да ти казват какво да правиш?
Че в ЕС започнаха да правят глупости по някои теми не означава, че по други не се справят добре и като цяло съюза не струва само заради някои отделни теми поради някакви интереси. Не може всичко да е идеално, но естествено се сочат само лошите неща за по-лесно.

Тези вълнения на които се радвате и се надявате да избухнат навсякъде нали знаете, че се правят с цел да се прокарат другите интереси и то предимно източните, а не западните т.е. едните да заменят другите и защо вярвате, че ще е по добре с полъха от изтока?

Тези в Чехия нали знаете кой ги ръчка и кои точно излязоха на протести? Чешките Атака, Възраждане и прочие. Това удобно ли го спестявате в хвалбите си? :)

Организаторите на демонстрацията от редица крайни и маргинални политически групи, включително Комунистическата партия, заявиха, че страната трябва да бъде неутрална във военно отношение и да осигури директни договори с доставчици на газ, включително Русия.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 04 сеп 2022 21:05

Ем човека сигурно предпочита дронове да му носят телефони с отстъпка през прозореца, кой знае... :) Няма лошо, всеки си има вкус. Казало кучето :)

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 04 сеп 2022 21:38

Значи 70 000 човека, които искат страната им да е неутрална и да не плащат 10 пъти по-скъпи сметки за енергия са маргинали.
Краварска "логика" на "умни" и красиви люде.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 04 сеп 2022 21:44

Groucho написа:Значи 70 000 човека, които искат страната им да е неутрална и да не плащат 10 пъти по-скъпи сметки за енергия са маргинали.

70 000 в Прага са маргинали, а 50-те, протестиращи пред президентството, са народа на България .....

Върни се в “Свободна зона”