delqnski47 написа:JimBeam написа:delqnski47 написа:NOMER14 написа:delqnski47 написа:Кур за Русия, кур за Украйна и за кур за Запада.
Така става ли
Не става, щото България е част от Запада.
Правете разлика да сте част от нещо и да сте васали на това нещо, щото вие се държите като такива...
Имате спешна нужда да преосмислите значението на суверенитет.
Ако не си с едните ще си с другите нали това ти е ясно? Преди 89-та като бяхме подлоги на Русия нямаше проблем нали?
Ти как си го представяш държава като нашата, която едвам се забелязва на картата да се движи като свободен електрон без влияние на някоя голяма държава? В какви приказки живеете не мога да ви разбера и спрете се вече с този пошъл патриотизъм, понеже няма да доведе до нищо добро.
Ох, да знам, знам, разбирам ... но просто няма да ям буби и соя, няма да подкрепям гейщини и няма да подкрепя Украйна.
Кой ти каза, че няма да ядеш буби? Викаш при руснаците няма буби, а ти ако обичаш да ги лапаш твой проблем си е. Аз буби не лапам и не ми пречат тези хора, а на теб ако ти харесва да ти навеждат главата и да не ти дават правото на глас заминавай още сега към Русия ще е рай за теб пък може и за мобилизацията да се запишеш като доброволец.
Методи мекичък, аз казарма съм карал така че не ме мисли мене, ама гледам че постоянно ти караш хората да минават през това? Нещо комплекси ли надушвам? Нещо да не са те вземали за секс кукла в казармата?
Много ли ви харесва на вас този руски шнур, че сте се хванали за него?