Бензин/Дизел в кръвта ... за автоманиаци само ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Бензин/Дизел в кръвта ... за автоманиаци само ...

Мнениеот 1982 » 03 сеп 2016 01:54

Рекламите са жизненоважни, тоя продукт струва много пари, а някой трябва да ги плати все пак. На нас ни е хубаво да гледаме, ама ......

Само ще ти кажа, че за "Бързи и шумни" по Дискавъри, което проследява дейността на хот-род тунинг къщата от Далас - "Gas Monkey", от телевизията броят на епизод по 50 000 долара на Ричард Роулингс. Поне за предишните сезони беше така, ако има сега нови, нищо чудно и мизата да е скочила.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 сеп 2016 02:01

1982 написа:Рекламите са жизненоважни, тоя продукт струва много пари, а някой трябва да ги плати все пак. На нас ни е хубаво да гледаме, ама ......

Само ще ти кажа, че за "Бързи и шумни" по Дискавъри, което проследява дейността на хот-род тунинг къщата от Далас - "Gas Monkey", от телевизията броят на епизод по 50 000 долара на Ричард Роулингс. Поне за предишните сезони беше така, ако има сега нови, нищо чудно и мизата да е скочила.

Знам за рекламите, но на 30 минути предаване 15 минути реклама, при това повече от половината на собствения канал и предавания, ми идват в повече.
Приятно гледане, ако го откриеш и гледаш :)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 сеп 2016 02:07

Знам, ама това ги издържа, човек. Прибират и разни суми от кабеларки и други оператори за разпространение, но основно рекламите са тези, които им връзват бюджета.

Иначе ще се поровя и ще видя, сто на сто и в нета има качени епизоди, не е нужно да дебна по ТВ-то. 8-) 8-)

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 04 сеп 2016 21:01

Незнам, ама аз тая вечер гледах тва предаване по дискавъри "Тираджии" и полякинята с Волвака ми обра точките.Незнам дали само за предаването са я направили "тираджийка", ама..
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 сеп 2016 21:39

Едва ли, вече не е чак такава новост жена-шофьор на камион.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 сеп 2016 21:46

1982 написа:Едва ли, вече не е чак такава новост жена-шофьор на камион.

Оная шматка Лиза, мота ли се и в предаването за най-опасните пътища, в Индия дето беше снимано, или само в Ледените трасета се изявява, че не си спомням, а ти си като сървър за такива неща 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 сеп 2016 21:55

Лиса кара и по Южна Америка, по ония бая ми ти опасни планински трасета. Няма лабаво при нея.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 сеп 2016 15:41

Ииииибаси и усмивката :mrgreen:

[rimg]http://carswithmuscles.com/wp-content/uploads/2015/08/1965Wildcat_gal1-e1439883547208.jpg[/rimg]

Карантии:

Изображение

Интериор пред шофьора:

Изображение

ТТ-данни са ми с непознати съкращения, като разбрах само, че има 3 модификации, като най-мощната е с 360 КС и V-образен 8 цилиндров двигател :oops:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 сеп 2016 19:59

Тея 360 коня са по старата система на мерене при американците, тоест чистата мощ само на "гол" двигател, а не тази част от нея, която стига до колелата, а това всъщност е реалната мощ на автомобила (защото автомобилът не е само двигател :mrgreen: ).

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 сеп 2016 11:42

Аз съм гледал една камионджийка - Лиса Кели, мацка е отвсякъде 8-)

Изображение

Ричард Роулингс също го гледам - готино е направено, хотрод-ите са комбинирани с чиста автокъща, има и от двете за разнообразие, доста редки коли могат да се видят 8-) Оня англичанина също е интересен, монтьора му е някакъв психопат :mrgreen: Иначе това не са камиони - е, това е камион 8-)

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”