ivan56 написа:Не е била от Кашчей.
Значи остава Бат СТАНКО - велик челсист и пролетарий с академичен принос въ развитието на Форона.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ivan56 написа:Не е била от Кашчей.
Groucho написа:ivan56 написа:Не е била от Кашчей.
Значи остава Бат СТАНКО - велик челсист и пролетарий с академичен принос въ развитието на Форона.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Абе се ще те питам, кво мислиш, защо щатите и ЕС искат да натикат тия северняците в ЕС, като са промити сърбомани и съответно руски подлоги. За къв, чеп им е още един троянски кон.
Аре за НАТО ясно, още една касичка макар и малка, ам ЕС.
Thsmith написа:И на мен принципно ми е било чудно каква е идеята на такива разширявания, най-малкото е по неефективно. Колкото по голям е съюза, толкова по трудно взима някакви решения и има някаква ефективност.
Това с касичката също не съм много сигурен колко е така. Какво точно купуваме от САЩ за 20 години? С М-16 ли сме въоръжени, ейбръмси ли имаме, какво точно? Покрай шофьора на самолет се вдигна някаква истерия да се купуват някакви самолети и само и само да не се купи това, което той иска се напънаха за някакви ф-ки и то при Тръмп, който все едно имаше основна цел да продава колкото може повече такива неща.
Ако ти трябва нещо, пак от там ще купиш и без да си в НАТО. Какъв избор имаш? Онази безаналоговата техника и САЩ/ЮК/Германия общо взето.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Става ясно, че американските шифровачи са разшифровали японските шифри. Освен това е бил подслушван и японският посланик.
Groucho написа:Плюс това паспортите/личните карти ли бяха намерили на терорягите, че не си спомням вече? Да паднат два небостъргача, а документите на Брадите-авиатори да оцелеят в пожарите е доста по-невероятно от това
Groucho написа:ivan56 написа:Не е била от Кашчей.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта