delqnski47 написа:Казвайте кога ще фалира най накрая Раша, че ми писнА
До един месец. Максимум два.
Тия в bloomberg или са некадърници, или си правят ташак с тая статия за рублата, или са хакнати от КГБ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Казвайте кога ще фалира най накрая Раша, че ми писнА
Groucho написа:delqnski47 написа:Казвайте кога ще фалира най накрая Раша, че ми писнА
Тия в bloomberg или са некадърници, или си правят ташак с тая статия за рублата, или са хакнати от КГБ
Groucho написа:ReBorn1982 написа:Хората от кой свят ??! ... от неомарксисткия запад ли ??! ... нали се сещаш, че Запада не е дори 1/4 от населението на света ??!
Една шеста или една седма от населението на света горе-долу се сбират Запад и съюзници.
Какви опити, к'ви 5 лв ?LBJ23 написа:БЕЗ РУСИЯ НЯМАШЕ ДА ИМА СЪЕДИНЕНИЕ ! КОЙ ОСУТЯВА ОПИТИТЕ НА ТУРЦИЯ ДА НАХЛУЕ ТУК ! КОЙ !?!??!?!
delqnski47 написа:Ако бях комарджия, още преди войната щях да заложа срещу който иска на квато иска сума, че накрая ще стане тва квото Путин каже. :D
bobonikolov написа:Само един факт специално за теб: българите, които живеят в чужбина са най-големият инвеститор в България и внасят всяка година по около 2 млрд лв, които се вливат в българската икономика по множество начини - от закупуване на жилища, до инвестиране в бизнеси, почивки, помощи за семейството и т.н.. Истината е,че ако не сме ние да ви издържаме там вие сте живи-умрели, а пък ти си плащай данъци колкото искаш.
С тоя темп скоро ние тук ще нормализираме инфлацията. Мислете му вие, които нито сте продуктивни, нито сте организирани, нито нищо. Единственото, за което сте продуктивни е да мятате помия по всеки, който е инакомислещ. Ние българите в чужбина сме тук с причина. На нас ни е против природата да живеем в крадлива държава. Всякакви приказки от рода на "Аз оставам тук да се боря за България" са живо лицемерие. Всички знаем, че ако махнат ограниченията за пътуване до Америка един голям процент от вас ще зарежат всичко в България и ще хукнат тук. Те американците са балами да не махат визите толкова време и сигурно без причина ги държат.
boabbb написа:bobonikolov написа:Само един факт специално за теб: българите, които живеят в чужбина са най-големият инвеститор в България и внасят всяка година по около 2 млрд лв, които се вливат в българската икономика по множество начини - от закупуване на жилища, до инвестиране в бизнеси, почивки, помощи за семейството и т.н.. Истината е,че ако не сме ние да ви издържаме там вие сте живи-умрели, а пък ти си плащай данъци колкото искаш.
С тоя темп скоро ние тук ще нормализираме инфлацията. Мислете му вие, които нито сте продуктивни, нито сте организирани, нито нищо. Единственото, за което сте продуктивни е да мятате помия по всеки, който е инакомислещ. Ние българите в чужбина сме тук с причина. На нас ни е против природата да живеем в крадлива държава. Всякакви приказки от рода на "Аз оставам тук да се боря за България" са живо лицемерие. Всички знаем, че ако махнат ограниченията за пътуване до Америка един голям процент от вас ще зарежат всичко в България и ще хукнат тук. Те американците са балами да не махат визите толкова време и сигурно без причина ги държат.
Абе, и аз ще се затичам да емигрирам в Юнайтед Стейтс, там сиренето е повече от хляба. Принципно не ви преча да лъскате чинии там, ама да ми обяснявате как сте голям "инвеститор" ... Твойте родители и прародители от чий данъци получават пенсия? Байдънката ли им я плаща? Даваш им пари и те ги харчат тук - браво, че си ги заебал тука е ясно, поне по някой лев да им даваш ... С кое точно сте продуктивни в USA, освен Майкрософт, Гугъл и Apple? Иначе живи и здрави да сте, емигрантския живот не е за всеки, аз лично не съм го и обмислял ...
Groucho написа:delqnski47 написа:Казвайте кога ще фалира най накрая Раша, че ми писнА

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта