Интимен кът: Ухажване и Съвкупление при человека

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ivkoni_1
Контакти:

Re: Интимен кът: Ухажване и Съвкупление при человека

Мнениеот ivkoni_1 » 24 май 2013 20:44

Заех се сериозно със задачата наречена с кодовото име "Другаря Шумкар",и знам едно нещо със сигурност-той не е Кирил Якимов.
Предполагам към 80%,че shumkar44 i fen na stanley roise са едно и също лице...

Връзка с потребителя shumkar_44

Уеб-сайт:
http://nao-rozhen.org/index_bg.htm
ЛС:
Изпрати лично съобщение

Статистика

Връзка с потребителя fen na stanley roise

ЛС:
Изпрати лично съобщение

Статистика

Датата и часа на регистрация е много съмнителна.Мненията им са 99% в една посока,а начина на писане е съвсем леко различен!Стенли роуз твърди,че познава въпросния Шумкар от първенството по спортно ходене в Балчик,тоест виждал го е един път,но го засипва с похвали...
"Съседът Илия е изключително хитър и коварен човек, от това което ми е разказвал Шумкаря. Надявам се, всичко да е наред!"-това мнение също ми е съмнително.Дали може човек,който познаваш от няколко часа да те осведоми за съседите си и тяхното коварство?

Чакам мнения от други разследващи. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 24 май 2013 21:15

А дали fen na stanley roise не е самия съсед Илия??? :shock: :lol: :lol: :lol:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 24 май 2013 21:25

Не ми се мисли ако в тая тема дойде Ивайло Петков.
Изображение[/center]

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 24 май 2013 21:30

Rofles написа:Не ми се мисли ако в тая тема дойде Ивайло Петков.

А де...Дайте да се помолим на модераторите да махнат бана на човека :lol: :lol: Нека шоуто е пълно.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 24 май 2013 21:38

fr3ak_boy написа:
hajitsu написа:
we are the champions написа:
doktora25 написа:Изключено е шумкаря да има друга регистрация тук. Съмнява ме обаче някой да не му е хакнал профила през последните дни, че тези постоянни смени на аватара не са в негов стил. А и досега си мисля, че щеше да напише нещо.

100 процента има друг профил ;)

Няма друг профил, гаранция! ;)

Да не си питал някой мод? :?

Аз пък гарантирам, че има друг ник. ;) Пише от Стара Загора.. :lol: Почвайте с предположенията. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 24 май 2013 23:15

Red_Girl написа:Аз пък гарантирам, че има друг ник. ;) Пише от Стара Загора.. :lol: Почвайте с предположенията. :lol:

Офтопик:
Ивайло е преживял мозъчно сътресение и от идиот е станал полу-идиот (Шумкаря) :lol: :mrgreen: !

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 25 май 2013 13:01

Привет, мили приятели! Както знаете, в последната седмица ме съпътсвуваха значителен брой несгоди, за които ще разкажа подробно в близкото бъдеще.

Като за начало, бих искал да споделя, че прегледах вашите коментари по вълнуващата ни дискусия и останах дълбоко огорчен от същите. Смисълът на моя труд бе да представи по вълнуващ начин някои препоръчителни привички в сферата на съвкуплението, ала по всичко личи, че разумът е отстъпил мястото си на клюките, неадекватността и неоправданата пошлост.Същевременно дори се намериха люде, които безпричинно са ме нарекли измамник, крадец, както и человек с психическо разстройство (а сигурно и физиологическо такова). Главната причина е пройдохата, който разпространява трудовете ми, без дори да иска моето съгласие, както и мистериозния человек, с който "сме се срещнали в Балчик", при положение, че там бях абсолютно сам. Заради този "приятел от Балчик" бих помолил ръководното звено да се самосезира и съответно да бъде наказан, тъй като целта му е ясна - да дублира и иронизира мненията ми по изключително тънък и подъл начин, както и да ви снабдява с лъжовна информация за моята персона. Същият дори твърдеше, че съм му бил дал визитка с мобифонен номер, при положение, че аз от години вече ползвам джиесен.

Не на последно място, бих искал да "благодаря" на "културния" си внук, на когото позволих да отседне в жилището ми докато отсъствам. На посредствения студент бе заръчано в никакъв случай да не употребява моята компютърна апаратура, тъй като на нея имам складирана безценна информация. По всичко личи, че той е злоупотребил с доверието ми, играейки си с потребителския ми панел и се е подиграл с труда ми, излагайки ме пред моята благоразумна аудитория. В тази връзка, за мен той е вече мъртъв.

В заключение, ще ви помоля да бъдете разумни и да не вярвате на "доброжелателите", тъй като те целят единствено да осмеят и отхвърлят това, което не разбират. Аз зная, че вие сте разумни и възпитани и за това ще продължавам да ви предоставям моите житейски насоки, доколкото работата и жестоката подагра ми позволяват. Благодаря ви.
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 25 май 2013 13:06

Кажи какво стана с Пешо :roll:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 25 май 2013 13:11

shumkar_44 написа:Привет, мили приятели! Както знаете, в последната седмица ме съпътсвуваха значителен брой несгоди, за които ще разкажа подробно в близкото бъдеще.

Като за начало, бих искал да споделя, че прегледах вашите коментари по вълнуващата ни дискусия и останах дълбоко огорчен от същите. Смисълът на моя труд бе да представи по вълнуващ начин някои препоръчителни привички в сферата на съвкуплението, ала по всичко личи, че разумът е отстъпил мястото си на клюките, неадекватността и неоправданата пошлост.Същевременно дори се намериха люде, които безпричинно са ме нарекли измамник, крадец, както и человек с психическо разстройство (а сигурно и физиологическо такова). Главната причина е пройдохата, който разпространява трудовете ми, без дори да иска моето съгласие, както и мистериозния человек, с който "сме се срещнали в Балчик", при положение, че там бях абсолютно сам. Заради този "приятел от Балчик" бих помолил ръководното звено да се самосезира и съответно да бъде наказан, тъй като целта му е ясна - да дублира и иронизира мненията ми по изключително тънък и подъл начин, както и да ви снабдява с лъжовна информация за моята персона. Същият дори твърдеше, че съм му бил дал визитка с мобифонен номер, при положение, че аз от години вече ползвам джиесен.

Не на последно място, бих искал да "благодаря" на "културния" си внук, на когото позволих да отседне в жилището ми докато отсъствам. На посредствения студент бе заръчано в никакъв случай да не употребява моята компютърна апаратура, тъй като на нея имам складирана безценна информация. По всичко личи, че той е злоупотребил с доверието ми, играейки си с потребителския ми панел и се е подиграл с труда ми, излагайки ме пред моята благоразумна аудитория. В тази връзка, за мен той е вече мъртъв.

В заключение, ще ви помоля да бъдете разумни и да не вярвате на "доброжелателите", тъй като те целят единствено да осмеят и отхвърлят това, което не разбират. Аз зная, че вие сте разумни и възпитани и за това ще продължавам да ви предоставям моите житейски насоки, доколкото работата и жестоката подагра ми позволяват. Благодаря ви.

Притеснихме се за вас другарю,Шумкар радвам се ,че всичко е наред :)

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 25 май 2013 13:24

И аз се радвам, че всичко е наред. Сигурен бях, че някой е злоупотребил с профила ви. Не обръщайте внимание на "доброжелателите" и продължавайте да ни радвате с интересни и поучителни теми. Лично аз искам да се извиня, че насочих разговора към тайните и похотливи помисли на едни съфорумници спрямо други, което доведе до няколко страници излишно претрупване на хубавата тема.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Свободна зона”