Мнениеот captain_drifuss » 28 юни 2011 15:36
Ми не, не съм доволен! Бойко само говори, администрацията му с нищо не помага на бизнеса, напротив само пречи. Пътните дружества вече две години не са получавали дължимите си пари за зимно почистване и подръжка, еврофондовете не се усвояват дори на 10% заради неефективната и ненужно утежнена процедура, земеделието ни е на ръба на пропастта а науката ни беше екзекутирана в два поредни годишни бюджета! цените на горивата и храните се качват непрекъснато, докато средната заплата не е мръднала две години!
Бойко говори за магистрали- постори се една около 30 км. и сега се прави още една около 90 км. Е аз пътувах наскоро през цяла Сърбия и мога да кажа това- не само, че там пътищата са по-добри, но и местното правителство строи огромни проекти почти в цялата страна, по мои изчисления (гледайки километража) бяха поне 300 км магистрали в строеж, половината бяха почти готови! От това, което чувам от мои бизнес партньори в Румъния и Босна и Херцеговина (!) пътишата са много по добри от българските! така че и едничката му гордост на Бойко е нищо в сравнение с реланостите извън нашата татковина!
не знам кой би се справил с управлението на България, но Бойко със сигурност не се справя!