Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот pomiqrat » 21 дек 2021 18:39

Надявам се един ден Рим да не решат да предявят претенции към земите ни на Вашата робска основа, която вечно използвате или Източната Римска империя.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 22 дек 2021 12:48

pomiqrat написа:Надявам се един ден Рим да не решат да предявят претенции към земите ни на Вашата робска основа, която вечно използвате или Източната Римска империя.

А аз се надявам един ден най-накрая, да спреш да лижеш кадраците на Смит. Досега от 100 негови поста в 99 се съгласяваш с него. Оказа се, че си костовист, антикомунист, русофоб, монархист, на мнение си, че нямало робство и т.н. Ай спри се вече ! Направо жалка история...

П.С.
Между другото, Смит, интересува ме, какво ти е мнението за намесата на Рейгън и Клинтън и съответно ФАЩ в Югославия и бомбардировките, които срутиха цяла Сърбия ? Бяха избити дечица и лекари в Ниш за да се проведе етническо прочистване... Кажи ми, какво общо има НАТО с това, какво се случва в Югославия, при положение, че нито Сърбия е член, нито Босна, нито Хърватия...? Има ли изобщо по-голямо зло от тия боклуци хамериканците ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 22 дек 2021 13:07

Има сърбите.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: !

Мнениеот ivan56 » 22 дек 2021 14:10

Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:Надявам се един ден Рим да не решат да предявят претенции към земите ни на Вашата робска основа, която вечно използвате или Източната Римска империя.

А аз се надявам един ден най-накрая, да спреш да лижеш кадраците на Смит. Досега от 100 негови поста в 99 се съгласяваш с него. Оказа се, че си костовист, антикомунист, русофоб, монархист, на мнение си, че нямало робство и т.н. Ай спри се вече ! Направо жалка история...

П.С.
Между другото, Смит, интересува ме, какво ти е мнението за намесата на Рейгън и Клинтън и съответно ФАЩ в Югославия и бомбардировките, които срутиха цяла Сърбия ? Бяха избити дечица и лекари в Ниш за да се проведе етническо прочистване... Кажи ми, какво общо има НАТО с това, какво се случва в Югославия, при положение, че нито Сърбия е член, нито Босна, нито Хърватия...? Има ли изобщо по-голямо зло от тия боклуци хамериканците ?

Сърбите си получиха това което търсиха, точно от тях почна етническото прочистване с тяхната мания да са най- най в Югославия.
Винаги съм бил на мнение, че НАТО дори закъсняха и действаха много миролюбиво.
Много по-рано трябваше тия гниди да бъдат размазани и имперските им амбиции да бъдат охладени.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 22 дек 2021 14:16

ivan56 написа:Много по-рано трябваше тия гниди да бъдат размазани и имперските им амбиции да бъдат охладени.

Не мисля, че в този спор (между бившите югославски републики) имаше крив и прав, просто в един даден момент решиха да водят самостоятелна политика, а НАТО нямаше никаква работа там !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 22 дек 2021 14:26

Drunken_Master написа:
ivan56 написа:Много по-рано трябваше тия гниди да бъдат размазани и имперските им амбиции да бъдат охладени.

Не мисля, че в този спор (между бившите югославски републики) имаше крив и прав, просто в един даден момент решиха да водят самостоятелна политика, а НАТО нямаше никаква работа там !

Естествено, че нямаше, но ако и НАТО и дружките на сърбите, руснаците, се бяха включили по-рано нямаше да се стигне до тия безмислени избивания на хора, които до преди дни са живяли мирно и тихо по съседски.
Лично мнение, че голяма част от вината си е на самите сърби.
И за мен е безумно през 20 век такива спорове да се решават с войни и убийства.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 22 дек 2021 14:45

Drunken_Master написа:

П.С.

На грешно място търсиш духове. Ти си обсебения от Смит. На всяка страница му търсиш мнението.

Не знаех, че съм Костовист, но щом казваш. Да, робство няма и това няма как да бъде възприето от трезвомислещ човек. Попитай Смит как пие уискито Изображение
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 22 дек 2021 15:06

pomiqrat написа:Да, робство няма и това няма как да бъде възприето от трезвомислещ човек.

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 22 дек 2021 18:59

Drunken_Master написа:

П.С.

Нямам представа какви са тези фащове и хамерци или каквото там имаш предвид.
Рейгън действа изключително точно при малките си интервенции в Латиснка америка. Аз винаги съм застъпвал тезата, че навременната намеса струва много по-малко в дългосрочен вариант. Що се отнася до Хлъзгавия Уили, като цяло удари доста камъни, особено в Африка. Намесата в Югославия е леко спорна, но като цяло е в наша полза да няма Югославия.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 22 дек 2021 21:28

Хамерци и фащове са САЩ. Заради чиито действия газът подгони $2000/м3. Говорят за предислоциране на войски, ще успокоят цените към 2500.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”