Долно уйно написа:Warped написа:Долно уйно написа:CHE написа:ТИР с нужната апаратура едва ли е скъп от 2-3 наи много 4 мил.лв и щом те не искат да дадът тези пари по добре преустановяват съществуването
Един HD ПТС струва 10 милиона.
JimBeam вече го споделих назад в темата. На запад им струва около 50 лири да гледат футбол по ТВ, в България струва 1,5 лири.
Къде струва 50 лири? Във Франция за 35 евро на сезон гледаш 5 мача от Лига 1 сички от лига 2,по 5 мача от Англия и италия.И само за още 5 евро и почти всички мачове от НБА
На острова спортния пакет на Sky струва 46 лири и за другата медия (която също държи права) още 13 е равно на 59 лири на месец.
Ако си Тома неверни отвори официалния сайт и ще видиш цените.
Ами като сте тръгнали барабар Петко с мъжете да сравнявате, в Англия плащат и 145 лири годишен лиценз. Ние нали сме тарикати да вземат и на нас да ни вкарат едно тв лицензче, че да не сме по-тарикати от европейците. Да ви имам мислителите и сравненията! С кеф бих им дал и тройно и четворно повече, ако насреща получавам качествен телевизионен продукт(подчертавам телевизионен, не футболен, защото качеството на терените и футбола не зависят от телевизията, въпреки, че определено имат отношение при определяне на цената.) И тъй като трябва първо да си платя и едва след това да разбера какво е качеството на предлаганата услуга, благодаря, аз съм пас.