Готов съм да се жертвам за премиер.........каза Борисов.....,, Стандарт ,,....................... цък
,,- Мога да се съглася. Но трябва да има дългосрочен поглед за стабилизация на държавата.,,
Ето какво каза вчера Борисов първо пред "24 часа":
"Готов съм веднага да стана премиер - първо на служебно правителство, а след това и на редовно."..............цък
Сърцето ми се къса, някой да се жертва заради мен, да даде най - милото - себе си ......за да мога аз утре да ям кифла с мармалад.
Съсипана държава, съсипан народ, изяден бюджет.......но се натискат за премиери , само и само да те оправят , то гадно та гадно......но ще се жертват - какво да правят , щом е за благото на народа.
Така както аз го разбирам е .....МЕРАК ЗА ТЕГЛО.
Този наш мъченик Б.Б......като имаше пълно мнозинство, оправи държавата така , че орлите на оров мост , още се чудят да падат от моста или да отлитат.
Отиде човек да кандидатства за шофьор на камион. Вземат преди да ти дадат камьона те попитат , ....
Карал ли си ТИР....?
Каква категория имаш .....?
Колко време си с ,,С,,....?
Колко време си с ,, Е,,...?
В чужбина карал ли си ,.....?
В кои държави .....?
ПТП-та имал ли си .....?
Аварии...?
При кой си работил до сега ....?
какъв ти е опита ...?
АДР.....имаш ли ?
Съдимост...?
Медицинско.......?
и.т.н.т.
За учител, адвокат, архитект, лекар, агроном.........горе - долу така протича интервюто .....
Друг ми е въпроса: В нашата държава няма училище за политици. Всеки може да управлява народ и държава......до вчера редил паркет, бил плоча, карал трамвай.........днес горд премиер. как се допуска такова нещо. ??? Поне език нещо да знаят ? Курс по дипломатика да им искат ( кой ? )........
Мерак за премиери, мерак..........да ходят по червени килими, да си говорят с Обама и да викат на Меркел - Гутен Таг.......Да държиме митниците, контрабандата, парите в бюджета и да казваме кой тази седмица е за бесене........премиерът......капитана на кораба. Той е .........
Един мъдрец беше казал , че човек е това което остане , след като му се отнеме всичко......
На тези нашите, кадето ни доведоха до тук..........като им се отнеме всичко, какво ще остане ?
Когато не си на червения килим , нямаш кола с лампа , охрана, самолет и медийте не са чували за теб ......Ти кой беше ? Кой си ?Обикновен Бай ***........?
Как може да се допуска всемъжможни твари , да стават премиери ? да си играят с мечтите, бъдещето , живота на хората.....?
Как се става премиер ? За лекар, шофьор, учител , адвокат, .......знам , а премиер ?
Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
От друг форум е, но е доста любопитно четиво, затова си позволявам да го постна цялото тук, без да правя реклама на другия форум.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Какво би ме накарало да гласувам за БСП?
Веднага правя уточнение - никога досега не съм пускал бюлетина за столетницата, огромна е вероятността и вбъдеще да не го направя.
Но! Има едно огромно НО, което би ме накарало да гласувам за нея на задаващите се избори. Дългоочакваната оставка на Станишев вече е факт, а това дава някакъв, макар и минимален шанс на тази партия да се нормализира. И това наистина би се случило, но при едно-единствено условие - ако за председател бъде избран Георги Кадиев. Това е едва вторият нормално (не повтарям неволно думичката) изглеждащ и нормално държащ се политик в БСП за последния четвърт век (няма да споменавам кой е първият - вероятно отчаян от действителността сред съидейниците си, човекът леко залитна по чашката). Ясно ми е, че подобно развитие на събитията е по-скоро в сферата на фантастиката, но значи в сферата на фантастиката е и възможността да имаме истинска левица.
И за да избегна подозренията, че съм бойкоборисовски трол, ще добавя, че въпреки задаващата се изборна победа в дясното политическо пространство на България, ако въобще има такова, положението не е по-добро от това в преименуваната БКП - вълните изтласкват нагоре само пяната, а свестните хора (просто няма как да няма такива) все още са неразличими за обществеността.
Но! Има едно огромно НО, което би ме накарало да гласувам за нея на задаващите се избори. Дългоочакваната оставка на Станишев вече е факт, а това дава някакъв, макар и минимален шанс на тази партия да се нормализира. И това наистина би се случило, но при едно-единствено условие - ако за председател бъде избран Георги Кадиев. Това е едва вторият нормално (не повтарям неволно думичката) изглеждащ и нормално държащ се политик в БСП за последния четвърт век (няма да споменавам кой е първият - вероятно отчаян от действителността сред съидейниците си, човекът леко залитна по чашката). Ясно ми е, че подобно развитие на събитията е по-скоро в сферата на фантастиката, но значи в сферата на фантастиката е и възможността да имаме истинска левица.
И за да избегна подозренията, че съм бойкоборисовски трол, ще добавя, че въпреки задаващата се изборна победа в дясното политическо пространство на България, ако въобще има такова, положението не е по-добро от това в преименуваната БКП - вълните изтласкват нагоре само пяната, а свестните хора (просто няма как да няма такива) все още са неразличими за обществеността.
Re: Какво би ме накарало да гласувам за БСП?
1 млн евраци и гласувам за комунягите
ЕМИЛ написа:1 млн евраци и гласувам за комунягите
[offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Връщането на старото име на партията и чувството за патриотизъм 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Re: Тема за политика - България
Трябва да те изберат, за да станеш премиер.
А вече за да си добър премиер, трябва да си наясно с теорията и практиката в управлението. На принципа проба-грешка не се получават нещата. Ама отстрани изглежда много лесно да се управлява и всякакви, събрани от кол и въже, имат амбиции да са начело на държавата. Преди няколко месеца един от новите образи на политическата сцена обясняваше как е завършил филология, как е специализирал журналистика в Щатите и поради тази причина колко е подходящ за премиер. 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Red Warrior
- Контакти:
Ако имат една единствена предизборна точка - самозакриване и забрана чрез закон на БСП и посестримата им ДПС. 
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Ако моят и други гласове биха помогнали ДПС на не влязат в парламента гласувам с две ръце за БСП.За съжаление това са мои фантазии....
- Stahlgewitter
- Контакти:
ПП Глас Народен, там или в някоя друга малка партийка ще ми отиде гласа, ако случайно се навия да гласувам и този път!
[offtopic]А да, и: ФАКТ
[/offtopic]
[offtopic]А да, и: ФАКТ
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]