Не ме занимавай с битовизми.blue avalanche написа:Критерий за "нормална държава" явяват ли се еднополовите бракове? Обръщението към човек на "ТЕ"? Смяната на пола на дете, когато му скимне на родителя? Вместо баща и майка да има "родител 1" и "родител 2"? Защото ако ТОВА е твоето разбиране за "нормална държава" - мерси!
В този ред на мисли Великобритания, САЩ, Франция и т.н. "нормални държави" ли са? Ако е така, ти пожелавам да те тикнат в затвора за това, че си нарекъл някое момче "Той", а пък то отвътре било момиче.За сбъркано местоимение... Но не се притеснявай. Ако не е за това, ще те опандизят за сексуално посегателство. Защото си поднесъл цветя на колежда за 8-ми март.
![]()
да ти пикая на "нормалните държави"!
И да те питам: Къде е оръжието за масово поразяване на Садам Хюсеин? Че нещо много дълго го търсят. Понеже един генерал от една "нормална държава" преди време размахваше една епруветка в ООН. И "нормалните държави" разбомбиха Ирак. А премиерът на една друга "нормална държава" излъга своя народ. Не че нещо му направиха, де...
Една "нормална държава" преди време разбомби Виетнам с "Agent Orange"... Още да си говорим ли за "нормални държави" или стига толкоз?
От 30-на години сме ориентирани на Запад и няма българин, който да е рестриктиран или малтретиран, щото е казал на някого - пе'ерас.
Тези закони тук просто не виреят и никога няма да виреят. Онези на Запад не са идиоти и го знаят много добре.
На тях им стига просто влиянието тук да е тяхно, не на руснаците.
Това което имам на предвид под "нормалност", е икономиката и демокрацията.
Не искам България да е като Русия, шепа олигарси да колят и бесят, и всички закони да са лобистки за тях.
Не искам в България опозицията да се мачка и тъпче.
Не искам монополи и поради това икономиката ни да се крепи на 2-3 отрасла, както е в Русия.
Опа, чеки, всъщност, всичко изброено го имаме и у нас.
Но от бодигарада на Бай Тошо - толкоз !