1.Какво ще бъде положението в България след 15 години? Няма да е кой знае колко по-различно от сега от гледна точка на социалното положение,но определено очаквам напредък в инфраструктурата.
2.Българското образование-Има качествени ученици и студенти,има и тъпанари такива,има качествени учители и преподаватели,има и тъпанари такива.Системата не е перфектна,но рядко критикувам нещо,за което не мога да дам кокретна алтернатива.
3.Развитието на Българския футбол-Бази,треньори,манталитет.Талантите винаги ги е имало.
-4.Мнението ви относно Биг Брадър Мюзик Айдъл и подобните формати-Интересни за гледане,много пари правят продуцентите от тях.
5.Кой ви е любимия Български актьор-Може би Чочо Попйорданов и Асен Блатечки.
6.Смятате ли че Лили Иванова е изключително добра певица но пък за сметка на това е студен човек? Изявите и го доказват.
7.Коя ви е медията фаворит от следните:БНТ БТВ НОВА и защо? и коя е най-противната ви от тези?
Винаги съм гледал повече НОВА,за мен там са били винаги най-интересните водещи и предавания.БТВ ми е много стерилна,много лигава,много захаросана телевизия и официоз на почти всяка власт,най-вече на предната.БНТ е пълен провал от много години насам.
8.Изчерпа ли се шоуто на Слави и изобщо подобни формати вечерни Шоута? Слави със сигурност се е изчерпал,но докато взима пари от комунистите ще е на екран.Иначе за формата не мисля,че е изчерпан напълно.
9.Защо чалгата е навсякъде отвсякъде лъха на чалга?? Манталитет.
10.Имате ли любим филм? Може би Армагедон.
11.Какво ви е мнението за Сащ? Винаги съм се дразнил,когато се поставя въпроса за САЩ или Русия си.България е член на ЕС,това е пътят,който трябва да следваме.Бих казал,че Сащ и Русия си приличат по много неща.Определено по-качественият живот се води в Америка,по-развитата държава е,но не бих живял и на двете места.
12.А за Русия-отговор 11.
13.Как си обяснявате факта че Германия е истински лидер в автомобилостроенето философията и класическата музика? Отново манталитет.
14.Ако Хитлер бе спечелил ВСВ? Щеше да има три държава на контитента-Германия,Италия и България

Иначе няма как да знам,понеже това не е било възможно.
15.Гений ли са Японците ? В сравнение с другите нации да.
16.В коя държава искате да живеете? България.
17.Сервантес и Шекспир казват че са най-великите писатели но дали е така всъщност??
Не смятам,че може да се каже кой е най-великият писател,
18.Кой е за вас най-великия Бг владетел? Същото като предния въпрос.
19.А най-великия пълководец? Няколко Римски императори.
20.Какъв искахте да станете като малък? Като дете ти се въртят какви ли не мечти,но се радвам,че станах човек.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.