Закриват телевизия PRO.BG ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Re: Закриват телевизия PRO.BG ?

Мнениеот Los Che » 23 ное 2010 16:01

djtony7 написа:А-група може да се дава сам от национална телевизия идиоти такива няма как TV+ или тем подобни кабеларки да дават мачовете !

на долната схема е показана територията покривана от спътника от който се излъчва Булсат

Изображение
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

satansho
Контакти:

Мнениеот satansho » 23 ное 2010 16:06

абе аланкооолуу национална не значеше ли, да се приема не само в цялата държава ами да не се заплащат инзвънредни такси(освен данъците) , м? 8-)
и само Левски завинаги!

Потребителски аватар
shoma
Контакти:

Мнениеот shoma » 23 ное 2010 16:09

относно посещаемостта по стадионите.... 1996 г, някъде есента, някакви си отбори на България и Германия играят в София, има няма 70 000 са на стадиона, под проливен дъжд, на пейките.
2010 играят България и Сърбия, макар и контрола, около 1500 заблудени мръзнат под дъжда...
та дали навремето даваха всички мачове от А група ? не помня, но беше интересно и съм чакал с притаен дъх Левски-ЦСКА, сега и в джоба ми да играят, ще си сменя панталона и ще отида на местния стадион да зяпам аматьорски мач.
Вярно аматьори, но нямат претенции за големи футбалери !!!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 23 ное 2010 16:18

Los Che написа:
djtony7 написа:А-група може да се дава сам от национална телевизия идиоти такива няма как TV+ или тем подобни кабеларки да дават мачовете !

на долната схема е показана територията покривана от спътника от който се излъчва Булсат

Изображение

И това прави ли я национална? Можеж ли да си пуснеш тв-то и да си гледаш свободно Булсат? Защо се обаждаш неподготвен :roll:

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Мнениеот howmen » 23 ное 2010 16:37

SuperSpurs написа:Пречи предаването на чужди мачове. Фен на Пирин например няма да се трогне, че по ТВ Левски се мъчи с Академик. Е, ако дават Ливърпул-Евертън ще е друго. И все си мисля, че най-много пречи това, че вече няма какво да гледаме по нашите терени...няма КОГО да гледаме. Още помня допреди 15-16 години как на Герена ходехме по 18-19000 за мачове с Ботев Враца и Добруджа.

По тая логика да вземат да върнат и концлагерите,А!?
Това беше най голямата простотия измислена от Михов и сие за спасението на БГ футбола.
Все едно няма чужди телевизий!!!
Няма се изненадам да почнете да издигате лозунги под мотото"Забранете западния футбол,защото е капиталистически.Гледайте само нашия,социалистически!!!"
То като определение наистина има логика,нашия който се играе по стадионите отдавна няма нищо общо с този дето се практикува в останалите държави.
You`re My Wicked Live

Потребителски аватар
Краставичарят Ганчо
Контакти:

Мнениеот Краставичарят Ганчо » 23 ное 2010 17:00

howmen написа:
SuperSpurs написа:Пречи предаването на чужди мачове. Фен на Пирин например няма да се трогне, че по ТВ Левски се мъчи с Академик. Е, ако дават Ливърпул-Евертън ще е друго. И все си мисля, че най-много пречи това, че вече няма какво да гледаме по нашите терени...няма КОГО да гледаме. Още помня допреди 15-16 години как на Герена ходехме по 18-19000 за мачове с Ботев Враца и Добруджа.

По тая логика да вземат да върнат и концлагерите,А!?
Това беше най голямата простотия измислена от Михов и сие за спасението на БГ футбола.
Все едно няма чужди телевизий!!!
Няма се изненадам да почнете да издигате лозунги под мотото"Забранете западния футбол,защото е капиталистически.Гледайте само нашия,социалистически!!!"
То като определение наистина има логика,нашия който се играе по стадионите отдавна няма нищо общо с този дето се практикува в останалите държави.

И какъв е футбола в "останалите държави" бе "умнико"?!? Това че в някои по-големи и по-богати държави като Англия, Италия, Испания, Германия и Русия футбола е на по-високо ниво не значи, че навсякъде е така. В Европа има 50 държави, а нашето първенство е 18-19 - то по сила. Т.е. в повечето държави в Европа се играе футбол на по-ниско ниво. А за целия свят пък да не говорим.
Лично за мен нашето първенство си е най-интересно!
На стар краставичар краставици не продавайте !

Потребителски аватар
Borussia
Контакти:

Мнениеот Borussia » 23 ное 2010 17:07

Абе да вземат да закрият БТВ, то и без това няма какво да се гледа по нея или да я прекръстят на БТВ сапунка, то май друго няма. :mrgreen:

Иначе жалко за ПРО БГ те тъкмо напипах успешния модел и айдееее, заприличаха на БТВ когато стартираха и обраха по-голямата част от зрителския интерес, със добри филми, шампионска лига и добри документални и авторски предавания.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 23 ное 2010 17:27

Краставичарят Ганчо написа:Лично за мен нашето първенство си е най-интересно!

Ми гледай си го бе ... Кой те спира? Никой нали? Защо тогава ти и други като теб искат да спрат хората да гледат западни мачове, че да гледат това което ти искаш ? И защо си мислиш, че дори да не могат да гледат истински мачове ще почнат да гледат бг такива....?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 23 ное 2010 18:53

Заглавието на тази тема е лъжливо! Не само че няма да се закрие,но и напротив-с нова концепция са изразили желанието да сключат нов 2-годишен договор с БФС за излъчване на мачове от АПФГ. Защо незнаещи хора пускат такива заглавия,да се заблуждават стотиците хора посещаващи този сайт?
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 ное 2010 19:00

Владо_ЦСКА написа:Аз не съм фен, на два Български отбора. Аз съм фен на ЦСКА. Това не ми пречи да подкрепям, Бдин. Ако в професионален план, отида да живея в Търговище другата година, ще подкрепям и Светкавица. Не мисля, да ставам фен на всеки отбор, от града в който живея. Или трябва, а?

Просто не разбираме феновете на отборите от големи градове, които имат отбори и подкрепят Левски и ЦСКА, ходейки на мач един път в годината ;) Това се има предивд!
Относно новината- нищо ново.... ПРОБГ не показа с нищо, че е кой знае каква телевизия...
Владо, ако си роден в Плевен и си фен на местния отбор, ако ще и на Марс да живееш пак ще си останеш фен на местния отбор! Какво толкова има? Примерно си фен на Бдин понеже си роден във Видин, местиш се в Ахелой примерно и си оставаш фен на Бдин!
Последна промяна от MORSKI на 23 ное 2010 19:02, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”