Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
anihilator написа:sin4ec написа:Офшорките не са забранени от закона, или поне аз не знам. Това " журналистическо разследване ", което Сорос дори не крие, че е проведено от неговите организации( макар пишманавторчето умишлено да е пропуснало да спомене този маловажен детайл), има една единствена цел. Но няма да го огрее. Напънала се планината и родила мишка.
Разбира се когато става въпрос за господаря ти Путин и неговите лични милиарди ти чинно свеждаш глава и си навлажняваш амбразурката но о божжжже ако някой друг беше о ако беше някой проевропейски настроен тогава какви жеще да ги гнявиш бедна ми е фантазията
1982 написа:...Аз лично не виждам нищо срамно в офшорките, стига, разбира се, да говорим за легални пари и дейности, а не тъмни операции. И, разбира се, изключвам политиците - щом си политик и се представяш, че гониш благото на обществото и държавата, си длъжен да снасяш данъците си в нея. Всичко друго е лицемерие...
sin4ec написа:...Проблемът тук е, че тази кампания е финансирана и провеждана от човек, чиито организации бяха забранени в РФ. И пословично мразещ РФ...
sin4ec написа:... Опять пошли НХ, неудачници!
diplomat написа:Съгласен съм, че прекалено много се акцентира на участието на Путин и негови приближени в схемите, но иначе не виждам нищо ненормално в това разследване. Иначе само знаем да се оплакваме, ама като дойде време за действия - курец... Всеки се крие по мишите дупки.
Тук въпросът не трябва да е за Путин, а за всички нещастници от Запада, които участват в тези далавери, но са първи да ни четат морал. Майка ви да еба нагла, безочлива и алчна, за лекарства и погребения да ги дадете всичките тия пари! Разни там Месита, Джеки Чановци, всичките боклуци в редица и един по един да бъдат пребивани от бой!Не ми го побира умът как 1 фирма ще движи всичко това и чак сега се разбира. Просто съм бесен и ми е трудно да изразя чувствата си в няколко изречения...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта