Преди година убиха Борис Немцов, днес Кадиров подаде оставка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Емигрант 45

Re: Преди година убиха Борис Немцов, днес Кадиров подаде ост

Мнениеот Емигрант 45 » 28 фев 2016 05:29

HoUs4oOL написа:Честно, ама честно, някой русофоб, българофил, родолюбец или както там се зовете, да каже чувал ли е името на Немцов преди да го убият? :roll:

Не искам да те обиждам,но си много ограничен.Явно много малко четеш или изобщо не се интересуваш какво става по света.Толкова за тъпият ти въпрос!

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 28 фев 2016 05:47

Изчетох доста мнения.Така и някои не разбраха.Победителките от ВСВ си разпределят света.Нещо като папата на двете си щерки Испания и Поругалия.САЩ и Русия са империи.Ядрени.И на тази база си правят каквото си искат.Едните зад паравана демокрация,а другите директно.Имат и противници,които се отсратаняват.За кукловодите интересите са важни.Човешкият живот или заставяне на оставка е начин на въздействие.Рейгън вън от Иран,Брежнев вън от Афганистан.После ЦРУ/създадоха Бора Бора

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 фев 2016 07:26

Емигрант 45 написа:
HoUs4oOL написа:Честно, ама честно, някой русофоб, българофил, родолюбец или както там се зовете, да каже чувал ли е името на Немцов преди да го убият? :roll:

Не искам да те обиждам,но си много ограничен.Явно много малко четеш или изобщо не се интересуваш какво става по света.Толкова за тъпият ти въпрос!

Ти кво искаш да кажеш бе? Че си се интересувал живо от дейността на Немцов още от 90-те ли бе? Ма къв си начетен бе!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

hant
Контакти:

Мнениеот hant » 28 фев 2016 08:58

Лично познавах Борис Немцов от 1993 година. Бях делегат на учредителния конгрес на Движението "Выбор России". От 1994 до 2000 година бях ръководител на регионалната (окръжната) организация на партията на Егор Гайдар "Демократический выбор России" В 2001 година ми беше поръчано обединяването на регионалните представителства на движението "Съюз на десните сили" в партия "СПС". Тогава се скарахме с Борис Немцов, който искаше да постави начело на регионалното отделение на партията "СПС" свой чорвек. Откровено съм бил склонен да поддържа Борис Березовски, но не и Борис Немцов.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 фев 2016 09:12

hant написа:Лично познавах Борис Немцов от 1993 година. Бях делегат на учредителния конгрес на Движението "Выбор России". От 1994 до 2000 година бях ръководител на регионалната (окръжната) организация на партията на Егор Гайдар "Демократический выбор России" В 2001 година ми беше поръчано обединяването на регионалните представителства на движението "Съюз на десните сили" в партия "СПС". Тогава се скарахме с Борис Немцов, който искаше да постави начело на регионалното отделение на партията "СПС" свой чорвек. Откровено съм бил склонен да поддържа Борис Березовски, но не и Борис Немцов.

Супер 8-) Ай като си го познавал, кажи сега за обира на банката 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 28 фев 2016 10:29

Интересува ме дали Рамазан и оня кучеподобен чифут Путкин закриха ИДИЛ? И русофилчетата да го душкат, че забравих.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 28 фев 2016 11:34

Thsmith написа:В DW четох, че в Украйна искали да прекръстят улицата пред Руското посолство на Борис Немцов :lol:

Добра идея, всеки ден и час ще им се налага да изписват името му в официалната си кореспонденция! :lol:

В Рашка пък, Путкин кръщава улици на Кадиров-баща навсякъде, във всеки голям град има такава. Дори в кремълската върхушка има големи брожения по въпроса, Рогозин например, ходи редовно на демонстрации против имена на улици с "патрон" Кадиров старши!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 фев 2016 12:03

DANS написа:
Thsmith написа:В DW четох, че в Украйна искали да прекръстят улицата пред Руското посолство на Борис Немцов :lol:

Добра идея, всеки ден и час ще им се налага да изписват името му в официалната си кореспонденция! :lol:

В Рашка пък, Путкин кръщава улици на Кадиров-баща навсякъде, във всеки голям град има такава. Дори в кремълската върхушка има големи брожения по въпроса, Рогозин например, ходи редовно на демонстрации против имена на улици с "патрон" Кадиров старши!

Кадиров баща има голям принос за спиране на войната. Кат махнеш плочата в памет на бомбенето на София от Козяк 16, тогава давай акъл на руснаците какво да правят! Ясно ли е , подлого!?

Изображение
Тва е от Грозни.

Ти си наред да даваш примери от улици, кръстени на българи в съюзнически нам държави.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 28 фев 2016 13:19

fcb_bg написа:
DANS написа:

Кадиров баща има голям принос за спиране на войната. Кат махнеш плочата в памет на бомбенето на София от Козяк 16, тогава давай акъл на руснаците какво да правят! Ясно ли е , подлого!?

Изображение
Тва е от Грозни.

Ти си наред да даваш примери от улици, кръстени на българи в съюзнически нам държави.

Ей, ще викаш "ПОДЛОГО" на майка си, имай уважение във форума, дори и към опонента си!

Спри да спекулираш с Козяк -мозяк и т.н., тая ОПОРНА ТОЧКА се изтърка!

Първо, на тази улица подобна "паметна плоча" няма, ако имаше отдавна лично аз щях да съм я "вандализирал"!
Ето, стрийт вю, ако не си слепец ще видиш:
https://www.google.bg/maps/@42.6672176, ... 312!8i6656

Второ, АЗ моето отношение към това което направи Пардю отдавна съм го изразил, вкл. и в този форум!
Спри със спекулациите и интригите, това, че ТИ си НЕбългарин, отродник и предател, това не ти дава право да определяш други да са като теб!

В този форум едва ли има по-голям БЪЛГАРОФИЛ от мен, това путиноидните много ви дразни, съжалявам, че пак се налага да се самоцитирам:

DANS написа:написано от DANS на 20 Апр 2012

Тоя индивид като го видя или чуя за него започва да ми се гади, това мекотело направи паметник на американските летци-агресори загинали по нашите земи, паметника е на територията на посолството на САЩ, защо ли го е скрил там от народната любов!?

По време на войната над България са били свалени точно 115 съюзнически самолета, убитите летци-агресори са 204, пленените летци са 329, англо-американците са загубили въздушната война над България и затова още ги боли, аз се гордея с подвига на българските летци-герои от изтребителната авиация, които храбро са защитили родината, също така се гордея и от подвизите на парашутната бригада при Страцин и Стражин, всички те са воювали за България!

Паметника на българските летци и този на парашутната бригада се намират на 20-30 метра отдясно на Народното Събрание, малки и скромни, питам се дали Уорлик ще благоволи да поднесе цветя на тези герои, нали противника трябва да се уважава?!

gong/viewtopic.php?f=53&t=104393&p=3301805&hilit=%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BD#p3301805

Чети и замълчи завинаги, с разни посолства и други опорни точки, брой си копейките и не ми придавай наклон на Х.. :mrgreen:
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 фев 2016 14:52

Мда, а улиците пред и зад украинското посолство в Москва ще се казват Иловайск и Дебальцево. Лошо няма, Киев едва ли ще има възражения...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”