Турция свали руски боен самолет !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Турция свали руски боен самолет !

Мнениеот pampi » 24 ное 2015 16:13

ММ1914 написа:
pampi написа:
ММ1914 написа:Неприятна работа, сега всеки ще трябва да се доказва пред народа си. Към русофилите във форума имам един въпрос, па може и повече да са. България се деляла от Русия и това е лошо. Путинчо като се целиваше с Ердоган, дали сега ще правят Турски поток? Предлагам да ни вдигнат още цената на газа, пък за турците да я намалят :mrgreen:
Сега сериозно, ушанките забравиха какво означава партньорство, е сега се обичат с Турция и в БРИКС щяха да ги приемат.
Да намалят цената на газа, да намалят и цената на АЕЦ Белене и пак ще се обичаме, ние самолет няма да им свалим.

Ей така се седи 5 века под робство... :lol:
Бегай да те обрежат, ИДИЛ и Ердоган ще ти намалят газта и тока, ще те уважат и забременят, а за теб ще остане само да преживяш, като коза по пладне, щастлив и безгрижен...

Дали си толкова прост или пишеш без да мислиш? Аз имам една родина и тя е България. Отношението ми към другите държави зависи от това какво те правят в отношенията си с моята държава. Не робувам на представи от преди 120 години.
Путин се прегръщаше с Ердоган на много международни срещи, една критика няма към него. Щяха заедно да строят, да се обичат, сега да ги видим.
Ти за тия 5 века колко пъти си се бунтувал? Не ми къзвай, къде да ходя и какво да правя, безроднико.

Ми като се мислиш за българин, прави нещо за България, бе, каква е тая просия! Че турчина, руснака или американеца естествено ще гледат своите си интереси, никой нищо даром не дава... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 24 ное 2015 16:13

mahtava написа:
OT18 написа:Абе тея хвърчила не бяха ли някви супер извънземни дето не можеха да се свалят от натовски самолет. :? Тука имаше сума теми за тяхното превъзходство над дъртите F16. Или пилотчето е било къркане и не е реагирало адекватно. ;)

Момче голобрадо не носило АК-47 през живота си СУ-24 е на въоръжение от 1971 г година в която дори не си бил роден. Много промит мозък в тая държава ама Тиквата си го каза "аз съм прост и вие сте прости за това се разбираме"

Дейба. Тея русите немат ли пари за нещо по ново и модерно. Сигурно затова ни ограбват от 70г. Събират рубли за ново хвърчило, ама с тва обезценяване на рублата все не им стигат и затова ползват някви дърти талиги, от времето когато не съм бил роден. Дейба клошарите сибирски. :mrgreen:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 ное 2015 16:13

OT18 написа:Абе тея хвърчила не бяха ли някви супер извънземни дето не можеха да се свалят от натовски самолет. :? Тука имаше сума теми за тяхното превъзходство над дъртите F16. Или пилотчето е било къркане и не е реагирало адекватно. ;)

Су24 е доста стар самолет и F16 го превъзхожда във всички отношения, виж Су37 е съвсем друга работа
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 ное 2015 16:14

ММ1914 написа:
galin56 написа:Мама им мръсна на тия чалмари резани. Заради тях са загинали момчетата пилоти. Още повече че се обявяват против тероризма и т.н. и в същия момент атакуват самолет в гърба, който изобщо не се занимава с Турция. Тия ако са пичове няма да спорят бил ли е, не е ли в турска територия а ще им дават коридор и подкрепа даже.
Заслужават руснаците сега да им заравнят чалмите с земята, деееба и боклуците мръсни.
Искам веднага да се затвори границата с Турция и да се пропускат само тирове със стоки, нищо друго.
Путин, ако не им заравниш анадола на кота нула - ще си оправдаеш корена на името.

Ти па вземи да четеш преди да пишеш, до тук не прочетох никъде че пилотите са загинали "очевидецо"

Единият е загинал, другият е катапултирал, но е заловен от "умерената опозиция", което си е горе-долу същото 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 24 ное 2015 16:14

Изображение

Изображение

Изображение

Русофили, помните ли колко злорадствахте тогава и как Путин заедно с Ердоган унизили България? Помните ли, родоотстъпници нещастни? :?: :?:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 ное 2015 16:15

petar_m_popov написа:Сутринта Ал.Йорданов каза, че Русия единствена има сметка от скъп петрол

Ами как няма да има, като основните пера в нейния износ са петрол, петролни продукти и оръжия. ;) Има си статистика... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 ное 2015 16:15

galin56 написа:Мама им мръсна на тия чалмари резани. Заради тях са загинали момчетата пилоти.

Във време на военни действия за жалост се случват подобни неща
Последна промяна от PFC Litex на 24 ное 2015 16:19, променено общо 1 път.
Изображение

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 24 ное 2015 16:16

pampi написа:
ММ1914 написа:
pampi написа:
ММ1914 написа:Неприятна работа, сега всеки ще трябва да се доказва пред народа си. Към русофилите във форума имам един въпрос, па може и повече да са. България се деляла от Русия и това е лошо. Путинчо като се целиваше с Ердоган, дали сега ще правят Турски поток? Предлагам да ни вдигнат още цената на газа, пък за турците да я намалят :mrgreen:
Сега сериозно, ушанките забравиха какво означава партньорство, е сега се обичат с Турция и в БРИКС щяха да ги приемат.
Да намалят цената на газа, да намалят и цената на АЕЦ Белене и пак ще се обичаме, ние самолет няма да им свалим.

Ей така се седи 5 века под робство... :lol:
Бегай да те обрежат, ИДИЛ и Ердоган ще ти намалят газта и тока, ще те уважат и забременят, а за теб ще остане само да преживяш, като коза по пладне, щастлив и безгрижен...

Дали си толкова прост или пишеш без да мислиш? Аз имам една родина и тя е България. Отношението ми към другите държави зависи от това какво те правят в отношенията си с моята държава. Не робувам на представи от преди 120 години.
Путин се прегръщаше с Ердоган на много международни срещи, една критика няма към него. Щяха заедно да строят, да се обичат, сега да ги видим.
Ти за тия 5 века колко пъти си се бунтувал? Не ми къзвай, къде да ходя и какво да правя, безроднико.

Ми като се мислиш за българин, прави нещо за България, бе, каква е тая просия! Че турчина, руснака или американеца естествено ще гледат своите си интереси, никой нищо даром не дава... 8-)

Не е просия, за да има споразумение, трябва да е взаимоизгодно. Каквото и да правя аз за България определено нямам нужда да го доказвам пред теб.
Ето сега са им дали даром, да си видят новите приятели. След време ще се сетят пак за нас.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 24 ное 2015 16:17

Срещу един самолет Путин получи трибуна да заяви: Турция купува петрол от ИДИЛ и косвено ги финансира. Получи и така търсената възможност за сближаване с кюрдите и ПКК. Определено добре изигран ход. Ердоган е глупак!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 24 ное 2015 16:17

CTAHKO написа:
ММ1914 написа:
galin56 написа:Мама им мръсна на тия чалмари резани. Заради тях са загинали момчетата пилоти. Още повече че се обявяват против тероризма и т.н. и в същия момент атакуват самолет в гърба, който изобщо не се занимава с Турция. Тия ако са пичове няма да спорят бил ли е, не е ли в турска територия а ще им дават коридор и подкрепа даже.
Заслужават руснаците сега да им заравнят чалмите с земята, деееба и боклуците мръсни.
Искам веднага да се затвори границата с Турция и да се пропускат само тирове със стоки, нищо друго.
Путин, ако не им заравниш анадола на кота нула - ще си оправдаеш корена на името.

Ти па вземи да четеш преди да пишеш, до тук не прочетох никъде че пилотите са загинали "очевидецо"

Единият е загинал, другият е катапултирал, но е заловен от "умерената опозиция", което си е горе-долу същото 8-)

Няма да имат дупе да му посегнат, според мен.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Върни се в “Свободна зона”