ММ1914 написа:pampi написа:ММ1914 написа:Неприятна работа, сега всеки ще трябва да се доказва пред народа си. Към русофилите във форума имам един въпрос, па може и повече да са. България се деляла от Русия и това е лошо. Путинчо като се целиваше с Ердоган, дали сега ще правят Турски поток? Предлагам да ни вдигнат още цената на газа, пък за турците да я намалят![]()
Сега сериозно, ушанките забравиха какво означава партньорство, е сега се обичат с Турция и в БРИКС щяха да ги приемат.
Да намалят цената на газа, да намалят и цената на АЕЦ Белене и пак ще се обичаме, ние самолет няма да им свалим.
Ей така се седи 5 века под робство...![]()
Бегай да те обрежат, ИДИЛ и Ердоган ще ти намалят газта и тока, ще те уважат и забременят, а за теб ще остане само да преживяш, като коза по пладне, щастлив и безгрижен...
Дали си толкова прост или пишеш без да мислиш? Аз имам една родина и тя е България. Отношението ми към другите държави зависи от това какво те правят в отношенията си с моята държава. Не робувам на представи от преди 120 години.
Путин се прегръщаше с Ердоган на много международни срещи, една критика няма към него. Щяха заедно да строят, да се обичат, сега да ги видим.
Ти за тия 5 века колко пъти си се бунтувал? Не ми къзвай, къде да ходя и какво да правя, безроднико.
Ми като се мислиш за българин, прави нещо за България, бе, каква е тая просия! Че турчина, руснака или американеца естествено ще гледат своите си интереси, никой нищо даром не дава...