Кашчей написа:mark1926 написа:Кашчей написа:mark1926 написа:Какво е спортно събитие на годината? Явно се говори за нещо изключително голямо, но нима най- голямото не е емоцията дарило ти това спортно събитие

Нима тази класация не е субективна, нима трябва да посоча събитие на което не бих отишъл- примерно мач на Лудогорец

Трябва ли да слушам сърцето и душата си или това което ми диктуват медиите ... какъв е критерият
Една секунда от тренировка на Локомотив Пловдив е по- значима от последните четири години на Лудогорец... да играеш за едната чест и да унижиш БотевЪ насред коматево, да не играеш за пари, а за свещеното райе, това е най- значимото събитие в целия свят
Естествено това е неразбираемо за мнозина, но по тази причина публиката на Локомотив е най- ...

Е ся си ева мамата темата
Ти сигурно и СП не си гледал, защото не е тренировка на Локомотив Пд.?!?
Е, гледал съм, но А група е по- значима, щом Локомотив е в нея...
Тогава как не избраха Камбуров за Спортист на годината, тия продажни журналисти

Хех, ще разясня- Локомотив е семейство, Камбуров е негово дете, ти как се отнасяш с децата си

Или викаш съседското дете с милионите ти е по- приятен събеседник, за мен детето ми е свято, и секунда с него ми е по- значима от разградското

п.п. поне за едно си прав- не се съмнявай ,че журналистите са ПРОДАЖНИ...